Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולנו נשמח לראות את הצילומים. ואם, כמו שאמרת, בעלי המוסך מחשיבים את הפורום כקליפת השום, הרי שלא תהיה להם שום התנגדות אם יופיעו כאן הצילומים הנ"ל.

לגבי הגשת תלונה לאיגוד המוסכים - אני חושב שכדאי שתכתוב להם מכתב פשוט, ברור ועובדתי, ותן להם להסיק את המסקנות בעצמם.

דני

פורסם

שלום ויטלי, בתור אפס שכותב בפורום אציע לך את הדברים הבאים:

קרא את הפוסט הקודם שלי בשרשור זה.

דע לך שגם הם קוראים כאן.

מאידך, כוחו של הפורום אכן מוגבל שהרי רוב הלקוחות הפוטנציאליים למוסך אינם גולשים כאן.

בהתאם לסבלנותךוהזמן שתרצה להקדיש לנושא אני ממליץ לשקול את הצעדים הבאים שימנעו ממך את תחושת חוסר האונים שנקלעת אליה.

תביעה קטנה, פשוט בהרבה ממה שאתה חושב בתנאי שיש לך הוכחות שיגבו טענות ברורות לנזק כספי או אחר[לא עניין עגמת הנפש]

אגב, אני תוהה מדוע הם מנפנפים בעניין השכנות, אם ימשיכו בכך בדוק אם חלילה יש איום מרומז ואז פעל לפי החוק.

עוד אפשרויות:

פנה לאגוד המוסכים.

פנה במייל למשרד התחבורה.

פנה לפינת הצרכנות של העתונים ואולי לגורמים נוספים. אלו ימצאו עניין רב בהוכחות המצולמות שלך ובתגובות המוסך שחלקן מתועדות.

באם טענותיך נכונות, הרי שהאנשים המעורבים כרכו לעצם חבל והוסיפו לו כמה סיבובים, ליתר בטחון.

קרא הפוסט הקודם שלי ואל תיבהל גם מפנייה מעו"ד מטעמם.

שוב, הדברים אינם בגדר יעוץ מקצועי כזה או אחר, אלא שורת פעולת שהייתי שוקל לנקוט.

פורסם

אני מסכים עם פנדוב, המתחיל במלאכה אומרים לו גמור, פנה לאיגוד המוסכים עם הוכחות ושקול צעדים נוספים בהתאם לשיקול דעתך.

הם אלו שצריכים בסוף להרגיש רע, לא אתה צריך להרגיש שיצאת פראייר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני תומך בהצעות קודמי, ולא מן הסיבות שהוזכרו (נקמה/ לא לצאת פרייר/ וכו') אלא מכיוון שזכותך כלקוח להתלונן/לברר/לקבל מידע אמין על שירות עבורו שילמת היא זכות צרכנית יסודית.

אינני יודע , וגם לא אתיימר לקבוע האם נגבה ממך תשלום שלא כדין עבור עבודה שלא בוצעה. הפורום אינו בית דין שדה.

מה שברור מסיפורך ומן התגובה של נציגי המוסך הוא כי אירוע כזה צריך לבוא לידי בירור של גורם חיצוני מכיוון שיש בו "עניין לציבור".

פורסם

מעבר לכל מה שנכתב, אני מקווה שאכן תפנה לאיגוד המוסכים ו/או לבימ"ש לתביעות קטנות ושלפני כן תדאג להתחמש במיטב ההוכחות שמצויות בידיך, כולל הקלטות של שיחות טלפון ככל שיש כאלה.

בנוסף, לא מזמן מישהו נוסף פתח כאן שרשור על המוסך הזה עם סיפור דומה לשלך. הייתי מציע לך ליצור עמו קשר ולבדוק אפשרות לשלב כוחות.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניון מר מהעבר, האמונה בבתי המשפט התפוגגה לאחר שלא יצא שום צדק בתביע שהגשתי לפניי כ-7 שנים על בית עסק גדול שכלל הרבה שקרים מנוסחים היטב ע"י בית העסק רק כי יכל להרשות לעצמו עריכה יפה של עו"ד.

ופניה לאיגוד המוסכים צריכה לכלול 2 עותקים של התלונה, וכמובן הראיות, וכמו שכבר אמרתי החומר המוקלט שוקל מעל 4 GB ואני לא יודע איך אוכל לצרף אותם לתלונה.

וכמו שכבר אמרתי, הבעיה אכן נפתרה, אבל כנראה רק ע"י זה שנמחקה ההודעה במחשב.

וגם אם אני טועה, ובאמת קרו הצירופי המקרים שהמצלמה לא נידלקה מספר פעמים במהלך העבודה, והם ביצעו את העבודה כבר אחרי שהבעיה נפתרה, ואחרי שכבר ביצעו 2 נסיעות "מבחן" והחנו את הרכב בדיוק של מילימטרים בודדים מהמקום שהוא חנה לפני זה, ואני מדבר על מרווח הזמן שבין 10 בבוקר לבין 12 בצהוריים, שבמהלך הזמן הזה הם מניעים את הרכב לשם הסעתו מהחניה למוסך, ושם הם צריכים להניע אותו כדי לעשות אינפוזיה, ואז להניע אותו כדי לעשות עוד סיבוב מבחן, אז גם שכל זה מסתדר זה לא נותן להם שום זכות לחייב אותי 1000 שקל על אינפוזיה בלבד, וגם שהם לא נתנו שום הצעת מחיר לתיקון, וגם לא רוצים להסביר את עצמם מולי, כי אני שילמתי עבור ניקוי מזרקים באולטראסוניק, וניקוי בית מצערת, אין להם שום זכות להתנהג ככה ללקוח.

אני מאוד רוצה שהם יגיבו פה, וינסו לתת הסבר למתרחש.

פורסם
ופניה לאיגוד המוסכים צריכה לכלול 2 עותקים של התלונה, וכמובן הראיות, וכמו שכבר אמרתי החומר המוקלט שוקל מעל 4 GB ואני לא יודע איך אוכל לצרף אותם לתלונה.

DVD-R DL 8.5GB

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מאידך, כוחו של הפורום אכן מוגבל שהרי רוב הלקוחות הפוטנציאליים למוסך אינם גולשים כאן.

בחיפוש גוגל "חשמל מוטי רחובות" הפורום עולה בעמוד הראשון.

אם נכתוב עוד כמה פעמים "חשמל מוטי" גם השרשור הזה יככב.

https://www.google.co.il/search?newwindow=1&rlz=1C1FLDB_enIL545IL547&espv=210&es_sm=93&biw=1024&bih=653&q=%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C+%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99+%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA&oq=%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C+%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99+%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA&gs_l=serp.12...0.0.0.15286.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..34.serp..0.0.0._qgXsSzERmw

:turn-l:
פורסם

לא מבין למה עד עכשיו לא הייתה פניה לאיגוד המוסכים? (מוזר)

אמת בדברים או לא,אין לי ממש מושג. דבר אחד בטוח, התנהלות המוסך חובבנית במקרה הטוב

ומעורר רחמנות במקרה הרע. מספיק לקראו את התגובה של המוסך (האישה מאחורי הסורגים...) בשביל

להבין באילו אנשים מדובר. הרי למי שאין מה להסתיר? יפתח את כל הקלפים באופן גלוי בלי לפחד.

מה שאותי הכי מצחיק זה האיומים. גרים לידך וכד'. הרי למדנו כבר שאלו שמאיימים אין להם באמת שיניים אלא רק מילים

שבאות מפחד.

אגב מי שחושב שאין השפעה לפורום, טועה. בשלב כל שהוא לא יהיה ניתן להסתיר את הדברים

גם לאלו שלא גולשים בפורומים. זה רק עניין של זמן עד שהם ימצאו את עצמם חסרי תעסוקה

אם כמובן הדברים יתבררו כנכונים?

פורסם
בחיפוש גוגל "חשמל מוטי רחובות" הפורום עולה בעמוד הראשון.

אם נכתוב עוד כמה פעמים "חשמל מוטי" גם השרשור הזה יככב.

מה? חשמל מוטי?

3059_135068129530.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אה.. אז בחשמל מוטי רחובות זה קרה.

Ok ;-)

פורסם
מניון מר מהעבר, האמונה בבתי המשפט התפוגגה לאחר שלא יצא שום צדק בתביע שהגשתי לפניי כ-7 שנים על בית עסק גדול שכלל הרבה שקרים מנוסחים היטב ע"י בית העסק רק כי יכל להרשות לעצמו עריכה יפה של עו"ד.

הוכחות טובות תמיד יגברו על מילים יפות של עו"ד. יכול להיות שלא הצלחת לגבות את הטענות שלך בהוכחות מספיק טובות. מה אפשר לעשות שתובע צריך להגיע למשפט, להוכיח את הטענות שלו ולחשוב על כל האפשרויות.

פורסם
מה? חשמל מוטי?

[ATTACH=CONFIG]369619[/ATTACH]

חשמל מוטי רחובות :lol:

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אתם מתכוונים לעוסק מורשה מספר 512642323?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...