Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על שמפו לרכב + מטלית מיקרופייבר/ג׳ילדה

שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מחפש המלצה על שמפו לרכב במחיר סביר שיתן תוצאות כמה שיותר טובות.

בנוסף, קראתי הרבה על מטליות מיקרופייבר וג׳ילדות פה בפורום, מה עדיף? אם אפשר גם המלצות על מוצרים מסויימים.

תודה רבה!

בעל גאה ל- Renault Clio IV 1.2L 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנקה עם הסבון של SONAX:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-SONAX-Car-Wash-Sampoo

נותן ברק טוב,זול.

לגבי מטליות,לי המטלית מיקו פייבר יותר נוחה מהגילדה יש עליה המלצות טובות:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Meguiar-s.html

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב ומשתמש בשמפו "Chemical Guys Citra Wash&Gloss" :

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

מה שהיופי בשמפו הזה שמספיק כמות מזערית ממנו ויש לך דלי מלא סבון , כמות כפולה מסירה כול ווקס \ הגנה שיש על הרכב .

השמפו הזה משאיר אחריו ברק .

יש לי את השמפו הזה כבר כמה חודשים טובים ועדיין לא עברתי את החצי , בקבוק כזה יספיק לך לנצח :lol: .

המינונים שלי (לפי היצרן ) :

4 מ"ל חומר + 15 ליטר מים = שטיפה רגילה שבועית

30 מ"ל חומר + 4 ליטר מים = הורדת ווקס או כול הגנה אחרת שעל הרכב

כמובן שיש עוד כול מיני שמפויים טובים , תעשה חיפוש בפורומים בארץ ובחו"ל , תקרא ביקורות ואז תחליט מה מתאים לך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קצת טועה לגבי הדילול.

כנראה בגלל זה השמפו מחזיק לך ככ הרבה זמן.

7.5 מ״ל על 3.7 ליטר מים, או בחשבון זריז לשטיפת שני דליים רגילה- 15 מ״ל חומר על מעט יותר משבע ליטרים של מים (דלי קטן ממוצע).

אין שמפו בעולם שבדילול של 4 מ״ל על 15 ליטרים של מים, ניתן לנקות איתו.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדילול של השמפו הזה אמור להיות 1:2000.

אני משתמש בו כפרי-ווש (שם כמה טיפות בשפריצר של 250 מ"ל... לא יודע כמה בדיוק) וגם לדלי (פחות מה1:2000, אני בונה על זה שזה מתאזן עם מה שיש על הרכב מהפרי-ווש אבל די בטוח שזה יוצא לי יותר מרוכז ממה שצריך).

אחרי איזה 6-7 שטיפות השתמשתי בפחות מ-20% מהבקבוק. הרכב תמיד מבריק ונקי לאללה אחרי כל שטיפה.

לגבי ההסרה של הוקס- אני לא יודע על מה מדובר. הבידינג שיש לי על הרכב גם 3 שבועות אחרי שטיפה די מוכיח את זה שהוקס קיים ולא מתכוון ללכת לשום מקום. מצד שני יכול להיות שזה בגלל שהוקס זה קולונייט סינטטי בלי קורונובה

לגבי שמפו שממש צריך לדלל- נראה לי שMr. Pink של CG מתקרב ל2 טיפות לדלי... ממה שאני זוכר (ב-4 לפנות בוקר) צריך לדלל אותו 1:4000 או משהו כזה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי רשום בבקבוק דילול של 1:4000 , זה יוצא 4 -5 מ״ל לדלי 15 ליטר לפי דילול 1:4000.

בדילול הזה לי זה מספיק . מי שרוצה יותר חזק יכול להוסיף יותר אבל אני לא רואה שום צורך בזה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...