Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש סביב 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

מבקש את עזרתכם בהחלטה לקנית רכב מסדרת מיני חסכוני!

אני קצר בכסף וקיבלתי הלוואה מההורים.

מתלבט בין קיה פיקנטו לפיאט פנדה.

האם ניתן למצוא חדשות במחיר 60k או ללכת על מודל 2012-13

מתכוון להחזיק הרכב שנים רבות.

תודה

אייל

פורסם

רוב מכוניות המיני נמכרות היום באזור ה-60,000 שקל ככה שאתה בהחלט יכול לקנות חדשה במחיר הזה. הפיקנטו היא הכי נמכרת אמנם אבל דווקא לא הכי חסכונית לפי נתונים אמיתיים שחברים העלו פה. תחפש בשרשורים קודמים. יש היצע גדול מאוד בקבוצה הזאת ומאחר ובכולן ישנה התפשרות כזאת או אחרת בגלל אילוצי גודל ומחיר, מומלץ לך לבדוק אישית ופיזית אותן כדי לראות מה הכי נוח ומתאים לך.

פורסם

הפנדה החדשה הכי יקרה ולדעתי לא בצדק,אם אתה רוצה חדש יש לך את השברולט ב55,לא נסעתי על המנוע ה1.0 אבל מציע לעשות נסיעת מבחן,בתוספת כמה אלפים בודדים כבר יהיו זמינות לך כול רכבי המיני חדשים,אבל אם זאת אופציה הייתי בודק במגרשי הליסינג רכבים 2013 עם 0 קמ במחירים יותר זולים,או יד 2,המחירים שלהם די צונחים.

מבחינת הרכבים עצמם פנדה החדשה או הפיקנטו אני הייתי מעדיף את הפנדה,לי אישית המושב יותר נוח,למרות שמאחור קשה לי לומר מי יותר מרווחת,תא המטען של הפנדה יותר נוח להעמסה,שים לב שבגרסת הבסיס של הפנדה אפשר להסיע רק 4 נוסעים.

דור קודם כמו שיש לי מודל 2012 אפשר להשיג אני מאמין באזור ה 43K,הרכב יותר קל מהדור החדש,לכן מאט יותר חסכוני וכניראה מאט יותר חזק,הוא גם יותר חסכוני מהפיקנטו,אם כי פחות בטיחותי מאובזר.

ב2011 הייתי בדיוק בהתלבטות שלך,המועמדים שלו היו הספארק,פיקנטו והפנדה,בסופו של דבר בחרתי בה,היא הכי חסכונית,אחרי הרבה שנים שהיא משווקת פה היא מתגלה כאמינה,המיקום של ידית ההילוכים יותר נוח ובגלל העיצוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין שהדיון הזה מגיע אחרי גל הכתבות על עלייה ברכישת רכבי מיני בארץ. הפיקנטו הייתה המכונית הכי נמכרת השנה והרכב ששמר על ערכו הכי קרוב למחירון- עדיפה לדעתי על הפנדה בעיקר באספקט שיהיה לך יותר קל למכור אותה

פורסם
עדיפה לדעתי על הפנדה בעיקר באספקט שיהיה לך יותר קל למכור אותה

אולי בטווח הקצר. בטווח הארוך, אחרי שתהיה הצפה של פיקנטו על הכביש, הנדירות - היוצאת דופן יש לומר - של הפנדה החדשה תהפוך אותה לקניה כדאית יותר גם מבחינה זו.

:idea:
  • תוכן חדש...