Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מתלבט בין שתי בחירות- I30 סטיישן או פוקוס סטיישן 1.6

כיום אני נוהג על I30CW 2011 ודי מרוצה ממנה סה"כ , בשנה יש לי נסועה של כ45-40 אלף ק"מ ולכן חשובה לי הנוחות.

אבל גם פעם פעמיים בשבוע נוסעים ברכב הזה גם אישתי ,התינוק הצעיר (עדיין בסל-קל) ובעתיד גם נרצה להתרחב...

קראתי הרבה ביקורות רכב ולמרות שרובן נוטה (לדעתי באופן מוגזם) לפוקוס ולמרות שניראה שחצי מהרכבים בכביש היום זה פוקוס אני לא כזה בטוח.

הדרישות מהרכב (לפי סדר עדיפות):

נוחות נסיעה (ישיבה, סביבת נהג נגישה וכו) - שתיהם נראות טוב

התנהגות נסיעה (אחיזה , תגובת מצערת , גיר וכו.) - חלק מהאנשים ששאלתי אמרו לי שהם בוכים בגלל הגיר בפוקוס וחלק אומרים שנסיעות איתו מאוד כיפיות והעברת הילוכים הינה מהירה וחלקה , ביונדאי זה המוכר שאנחנו רגילים...

אבזור (מולטימדיה,בקרת אקלים וכו.) בפוקוס יש מערכת מולטימדה מרשימה יותר

מקום לציוד בבאגאז' עושה רושם ששתיהם די זהות

מקום לנוסעים מאחור לאומת הרכב הנוכחי שלי שתיהן נראות צפופות יותר , אבל משמעותית יותר בפוקוס

פורסם

למה שלא תבצעו נסיעות מבחן בשני הרכבים?

זה ייתן לכם כיוון יותר טוב לבחור ברכב. זה ליסינג פרטי או ליסינג מחברה/עבודה?

תגיעו לנסיעות המבחן עם העגלה והכיסא, על מנת לראות אם הכול נכנס כמו שאתם רוצים, תנסו לנהוג ברכב בתוך העיר ומחוץ לעיר.

האם יש סיכוי לעוד רכבים להכנס לרשימה, או שרק שני אלו?

יש את המגאן סטיישן שנותנת לך מענה מצוין מבחינת נוחות נסיעה, בטיחות, צריכת דלק, לטעמי מספיק מרווחת (להורים יש כזאת, אנחנו 2 אחים וההורים [אני בן 21, אחותי 17] והרכב מרווח למדי ונוח בנסיעות ארוכות), אבזור נחמד (אין מערכת מולטימדיה, אבל יש בלוטות', AUX וUSB).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שתי הבחירות שציינת רחוקות מלהיות הטובות בקטגוריה. נסה את רנו מגאן סטיישן שהוזכרה כאן או את קיה סיד סטיישן. לסיד יש את הבסיס של ה-i30 אבל יש לה גיר רובוטי כפול מצמדים מודרני, טוב בהרבה מהגיר הרובוטי שיש בפוקוס (שסובל מהרבה בעיות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מגאן סטיישן בהחלט אחד המומלצים מבין הסטיישנים,גם הפוקוס למרות השמועות המופרזות לגבי הגיר [כרגיל בארץ] תהיה בחירה טובה מאד.

היונדאי והקיה ממש לא מדברות אלי,ואני מוצא רק חסרונות לעומת רכבים אחרים בקבוצה.

פורסם

אני התלבטתי בין ה- I30CW 2011 לבין הפוקוס החדשה ובחרתי ביונדאי וזה עוד לפני כל מה שידוע היום על הפורד והנפילה במכירות של הדגם הזה (כבר כמעט אין הזמנות חדשות בליסינג היכן שיש בחירה בין כמה חברות).

אני גם חושב שה- I30 החדשה מאכזבת ביחס לציפיות, במיוחד הסטיישן ובהחלט התרשמתי שהקיה סיד היא בחירה מצויינת ומפנקת, נסעתי לאחרונה באופל ברלינה סטיישן ותאמת למרות שהייתי די אנטי לפני, התרשמתי לטובה והייתי שוקל אותה גם כן.

פורסם

נסיעת מבחן ותתיעץ עם הצד שכנגד - תופתע לדעת שגם להן יש שיקולים חשובים

:wink:

אני אישית עם אותו דגם כמו שלך מ2012 אבל הייתי הולך על הסיד.

בין הפוקוס ליונדאי הייתי מחליט על פרמטר או שניים הכי חשובים ולפי זה קובע.

(לשאלתך - בגלל שזה ליסינג (מניח עבודה) הייתי לוקח פוקוס )

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מנסיון רב קילומטרים עם פוקוסטיישן של אחד הקולגות - הרכב בכלל לא כזה איכותי או נח כפי שניתן היה לצפות, ובעיניי אפילו נופל מהדור הקודם. הגיר לא מבריק בתנועה עירונית, העיצוב הוא עניין של טעם ולמעשה תא המטען הענקי הוא נקודת היתרון היחידה.

על היונדאי סטיישן לא יצא לי לנהוג, אבל לגבי המגאן סטיישן יש לי זכרונות טובים מחו"ל. מצטרף להמלצה.

פורסם

אתה מוזמן לסיבוב על הפוקוס שלי(סטיישן)

אני ממתין להחלפת הגומיות בדלתות,הגה מתקלף ורדיו משוגע אבל בגדול זהו בנושא איכות חומרים.

לגבי הגיר...זוועה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

עכשיו אני יותר מבולבל מכשפתחתי את הדיון :-D

ניראה לי שאני אעשה נסיעות מבחן וזהו , כמה זה מקובל להגיע לסוכנות ולבקש נסיעות מבחן שהם רואים אותך מגיע עם רכב חברה?

פורסם

מצרף המלצתי לסיד - מוצלחת יותר מה-i30 למרות הגנים המשותפים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

משלושה קולגות היחידים שלקחו פוקוס (2 מהם סטיישן) בליסינג בעבודה: אחרי כ 10000 ק"מ התחילו להם רעידות בגיר בראשון (כחדש זה נסע יופי) הם התעצבנו בהתחלה ,פנו למוסך שאמר שהכל בסדר. עכשיו מדחיקים ונוסעים .

• תוכן חדש...