Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור ושבת שלום לחברי הפורום

ברשותי ( ברשות אישתי ) אקסנט 2008 , נורת בקרת ESP נדלקה השבוע בפעם השלישית ב 3חודשים האחרונים.

הייתי אצל חשמלאי רכב שהתחבר עם מחשב מצא קוד תקלה : C1292 TORQUE S MAIN AND SUB FAIL ואיפס את התקלה.

האם מישהו יכול לעזור או לאבחן ?

האם יש אתר בו אני מוצא קוד תקלה ומאבחן בכוחות עצמי?

החשמלאי אמר שיברר גם הוא ויתן תשובה ביום ראשון.

תודה

פורסם

נראה שבכלל מדובר במערכת התיגבור של ההגה. בחיישן שלו או במחבר.

במקום אחד מתייחסים בכלל לדברים אחרים (לא נראה לי) :

Brake Fluid Pressure Sensor Circuit או כמות נוזל בלמים ובעוד מקום מזכירים מכסה מיכל דלק שאינו סגור היטב. (לא נראה לי)

במקום אחר מתייחסים למע' תגבור ההגה (החיישן)

C1292 (Torque sensor Main and sub signal failed)

This failure is detected if the absolute value of '(Main sensor - Sub sensor) > 0.527V'

Failsafe control: Motor Off, Relay Off, Warning lamp ON

מטרת הסנסור ותופעת לוואי

The torque sensor is an essential input signal for the electrical steering system and it is deeply concerned for the driving safety, therefore if this sensor is failed then the motor will be off immediately and only the manual steering will be available for the system safety.

מכאן:

http://www.koreancars.info/2010/06/hyundai-accent-part-iv-mdps.html

ואם זאת אכן הבעיה אז יש כאן פירוט שלה: http://www.hamanual.com/accent-1136.html

בכל אופן ממליץ וכדאי לבדוק מול המוסך המורשה של יונדאי. לעיתים יש הפתעות טובות (במחיר). זאת במקום שמישהו שאינו מומחה ברכב ו/או לא מודע לבעיה ברכב ספציפי כזה או אחר (במקרה שלך ביונדאי) יעשה טעות ו/או ילמד על חשבונך ואז הזול יעלה יקר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי רכב זהה מאותו שנתון ובשנה זו אין esp שזו מערכת בקרת יציבות אלא יש eps שזו מערכת תגבטר חשמלי להגה וייתכן שיש בו תקלה.

פורסם

מדובר בתקלה נפוצה בדגמים האלו אם הגה חשמלי.התקלה בחיישן מומנט ראשי ומישני שבתוך עמוד ההגה ולא ניתנים להחלפה,יש צורך בהחלפה של כל ההגה החשמלי.התקלה הזאת גורמת להגה החשמלי להפסיק לעבוד בזמן נסיעה די מסוכן

פורסם

התקלה חזרה לאחר איפוס

במוסך מורשה של יונדאי בעכו אובחנה תקלה במגבר הגה חשמלי שהוחלף תוך שעת עבודה

לדבריהם תקלה מוכרת

סה"כ נזק של 2000 ש"ח

שבת שלום

• תוכן חדש...