Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . ניקיתי קצת מתחת לרכב בעזרת דיגריזייר של מנועים ואחרי שהורדתי את הלכלוך שמתי קצת Wd40 על כמה חלקים . תמונות : לפני

20140102_223034.jpg

20140102_223041.jpg

אחרי :

20140103_203945.jpg

20140103_203951.jpg

החשש שלי רק אם חלודה תופיע פתאום עקב הניקיון . כי גם הלכלוך הוא סוג של שכבת מגן .תקנו אותי אם אני טועה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה טועה :roll:

הלכלוך הזה לא משמש כהגנה והרכב לא מתוכנן כך שהחלק התחתון יספוג לכלוך שישאר עד סוף חייו ויגן על הרכב :wink:

עבודה יפה. העיקר להעביר את הזמן!

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אתה טועה :roll:

הלכלוך הזה לא משמש כהגנה והרכב לא מתוכנן כך שהחלק התחתון יספוג לכלוך שישאר עד סוף חייו ויגן על הרכב :wink:

עבודה יפה. העיקר להעביר את הזמן!

תודה רבה . תמונה יפה יש לך בצד.

פורסם

מעניין מתי אני אגיע לרמה שאני אשכב על הרצפה כדי לנקות את תחתית הרכב...:lol: :lol: :lol:

אחלה של עבודה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מעניין מתי אני אגיע לרמה שאני אשכב על הרצפה כדי לנקות את תחתית הרכב...:lol: :lol: :lol:

אחלה של עבודה!

כן עד עכשיו כואב לי הצוואר , אם היה לי ג'ק כזה מקצועי זה היה עוזר .

פורסם
אם כבר חכמה, אני לא מכונאי דגול, אך אם כבר ניקית את האיזור - אולי שווה לגרז כמה נקודות ?

אולי בשלב אחר. כרגע לא רואה צורך.

פורסם

כל הכבוד אלנטרה! וככה אתה לא מעדכן אותי?! :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תמונות באור יום וגם התקנתי מגיני בוץ מאחורה .

20140105_112815.jpg

20140105_112744.jpg

20140105_112731.jpg

עם המגיני בוץ היה לי סיפור קטן כי בהתחלה הזמנתי זוג לא מקורי והפלסטיק היה באיכות גרוע והיו בקצוות שאריות של פלסטיק . לבסוף הזמנתי מקורי והתאים כמו כפפה ליד בחורף הקר.

את המיכל דלק לא דאגתי לנקות גם כי זה קשה מתחת לרכב לשכב ככה ,זה כבר יתאים לליפט . ואם תהיתם למה יש חול מתחת לרכב זה בשביל לספוג את הספריי שימון שטיפטף בזמן הניקוי.

• תוכן חדש...