Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחשוב שאם הוא היה מקשיב לך, הוא היה ניצל מהעונש ולא היה זוכר כלום מהמקרה הזה בהדחפות הבאה שלו.

הוא כנראה צריך את הקנס כדי להבין שזה לא בסדר להידחף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז רק לידיעתך, בפנייה שמאלה מרחובות לכיוון בית עובד (מי שמכיר), יש 2 נתיבים לא אחד, אך גם זה לא מונע מחארות

להדחף מהנתיב השלישי. דרך אגב, גם שם מידי פעם יש שוטרים - אך הם לא נותנים דוחות על מקרים אלו :(.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

הסיפור הזה מזכיר לי בדיחה.

נהג עוקף נהגת שנוסעת בימני.

תוך כדי העקיפה היא צועקת לו "חזיר!!"

הוא עונה לה "מטומטמת! מי נתן לך רשי.." והתנגש בחזיר...

אין ספק שהוא למד שכדאי להקשיב לנהגים אחרים בכביש. :lol:

פורסם
אז רק לידיעתך, בפנייה שמאלה מרחובות לכיוון בית עובד (מי שמכיר), יש 2 נתיבים לא אחד, אך גם זה לא מונע מחארות

להדחף מהנתיב השלישי. דרך אגב, גם שם מידי פעם יש שוטרים - אך הם לא נותנים דוחות על מקרים אלו :(.

הא!

הלוואי ולמישהו בעיירית/משטרה נס ציונה היה רצון לתת דוחות על תעבורה

אבל זה לא מעניין שם אף אחד.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

דו"חות כאלה הם לא בתחום השיפוט של העירייה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
דו"חות כאלה הם לא בתחום השיפוט של העירייה

שים לב שציינתי תעבורה.

אני מדבר על חניות, אנשים שמחנים את האוטו באמצע הרחוב והולכים.

אנשים שחונים על מדרכות, אדום לבן, מעברי חצייה.

פעם מישהי חסמה לנו את הכניסה לחנייה, צלצלנו ל106, "הפקח הוציא אותה משם", אחרי 2 דקות היא עדיין חנתה שם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
שים לב שציינתי תעבורה.

אני מדבר על חניות, אנשים שמחנים את האוטו באמצע הרחוב והולכים.

אנשים שחונים על מדרכות, אדום לבן, מעברי חצייה.

פעם מישהי חסמה לנו את הכניסה לחנייה, צלצלנו ל106, "הפקח הוציא אותה משם", אחרי 2 דקות היא עדיין חנתה שם.

כתבת:

הא!

הלוואי ולמישהו בעיירית/משטרה נס ציונה היה רצון לתת דוחות על תעבורה

אבל זה לא מעניין שם אף אחד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למשטרה יש סמכות בנושא, אני התכוונתי לעירייה בדבריו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם בכביש מכבית (471) לאחרונה אורבים שוטרים רגליים ללא ניידת על אי התנועה בהשתלבות לפתח תקווה-יצחק רבין ובהשלתבות הבאה לתל אביב.

לדעתי זה דבר מבורך! כמות הפעמים שנמנעות תאונות ברגע האחרון מטרידה, וחבל שרק ע"י קנסות אנשים מבינים.

לי עלה רעיון אחר... לעדכן בוויז בצמתים מועדים לפורענות על קיומו של שוטר למרות שאין שם. אולי האזהרה בוויז תגרום לכמה נהגים להתנהג כשורה. מה אתם אומרים? :)

פורסם

תחשוב רק מה היה קורה שם אלמלא היו 2 נתיבים לפנייה שמאלה (רמז: בצומת אחרי הצומת המדובר, הרחיבו הוסיפו נתיב לפנייה שמאלה לכוון טירת שלום/המרכז המסחרי, לפני כן 2 הנתיבים הפונים שמאלה היו נחסמים באמצע מחזור הפעולה של הרמזור).

לענייננו: טוב שנותנים דו"חות כאלה, ספציפית, במקרה הנדון, מדובר במחלף חדש ביותר, עם עומסי תנועה מאוד צפויים. ביזיון שלא תוכנן כראוי.

לעת עתה אני ממליץ לכל מי שנוסע שם דרך קבע לשקול לבצע פניית פרסה בכביש הפונה לכוון מושב מצליח, על מנת לעקוף בצורה אלגנטית את הנתיב העמוס.

חוץ מזה, אני חושב שאפשר לאחד שרשורים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3902745#post3902745

• תוכן חדש...