Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נפל דבר בישראל. במהלך שירות מילואים, עבדכם הנאמן סבל מהתקף סינוסיטיס שהדרדר לדלקת בסינוסים עד כדי פינוי רפואי מאי-שם באמצע המדבר (האמר H1, הדרך הנוחה והמהירה לפנות בן אדם סובל. או שלא).

ביקור אצל רופא מומחה אף אוזן גרון העלה הצעה לפתרון לבעיה שמציקה לי כבר זמן רב. פורטינג לאף, והסבה לאף אטמוספירי.

ואלו הנתונים:

התלונה - גודש באף. כן, כן, גם באף אפשר לגדוש. עם אפצ'י והכל.

הפתרון המוצע - קודם כל שטיפה טובה עם תוספים משובחים (סטרונאז בריסוס ואוגמנטין למיכל) לניקוי המעברים מג'יפה של שבוע במדבר,וניתוח להסדרת המחיצה וכריתת טורבינות תחתונות, להסרת חסימות ושיפור מעברי האויר.

אכן כן! יש לי טורבינות באף! רופא מומחה ראה אותן במו עיניו בסיב אופטי ארוך ארוך ארוך שהוא החדיר לי דרך הנחיריים (והגיע משם עד לפי הטבעת בערך, או לפחות כך זה הרגיש).

המינוח המקצועי הוא hypertrophic turbines אם זה מעניין אתכם, ולא נראה לי שהן קשורות לגזי הפליטה - אם כי זה יכול להסביר למה הוא דחף לי את הסיב האופטי כל כך עמוק...

אז כרגע אני בדילמה. זה לא נשמע לי הגיוני. אמנם פורטינג לאף נשמע לא רע, אבל הסרת טורבינות? אין גודש? אין אפצ'י? כל כך פשוט?

מה עם אישורים? לא מתאים לי להעביר טסט בקומבינה כל פעם.

ומה תהיה ההשפעה על הביצועים? גם ככה הביצועים בגילי כבר במגמת ירידה.

והאגו? מה עם האגו? מה עם להגיע למפגש מנוזלים ולפרוק איזה אפצ'י עצבני בשביל הכבוד?

עולם השיפורים מעולם לא נראה לי מסובך כל כך.

פורסם

אתה פשוט משוגע :lol: :lol:

ד"א גם לי היה סינוסיטיס, וגם לי נתנו אוגמנטין (500 אם אני לא טועה), ואני משתמש כרגע בסטרונאז. הרופא שלי המליץ לי כל בוקר במקום להשתמש בטיפות (סטרונאז) פשוט לעשות התעמלות בוקר, וככה האף יהיה פתוח. אני זלזלתי זלזלתי, אבל זה בהחלט עוזר לפתוח את האף.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אאוץ' ! אני יודע מה זה סינוסיטיס (מניסיון....) ואני ממש משתתף בצערך ! הגעתי לכזה מצב שאוגמנטין (825 מ"ג) לא עזר לי ! ואז הביאו לי איזו אנטיביוטיקה ממש יקרה שקוראים לה "טובאניק" (TOVANIK), וזה ריפא אותי באורח פלא ! מומלץ לכל סובלי הסינוסיטיס!

בכל אופן, יפה לראות שאתה לוקח את זה בהומור, וגם עשית הסבה יפה של זה לעולם הרכב!

תרגיש טוב איש !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
השבוע נפל דבר בישראל. במהלך שירות מילואים, עבדכם הנאמן סבל מהתקף סינוסיטיס שהדרדר לדלקת בסינוסים עד כדי פינוי רפואי מאי-שם באמצע המדבר (האמר H1, הדרך הנוחה והמהירה לפנות בן אדם סובל. או שלא).

ביקור אצל רופא מומחה אף אוזן גרון העלה הצעה לפתרון לבעיה שמציקה לי כבר זמן רב. פורטינג לאף, והסבה לאף אטמוספירי.

ואלו הנתונים:

התלונה - גודש באף. כן, כן, גם באף אפשר לגדוש. עם אפצ'י והכל.

הפתרון המוצע - קודם כל שטיפה טובה עם תוספים משובחים (סטרונאז בריסוס ואוגמנטין למיכל) לניקוי המעברים מג'יפה של שבוע במדבר,וניתוח להסדרת המחיצה וכריתת טורבינות תחתונות, להסרת חסימות ושיפור מעברי האויר.

אכן כן! יש לי טורבינות באף! רופא מומחה ראה אותן במו עיניו בסיב אופטי ארוך ארוך ארוך שהוא החדיר לי דרך הנחיריים (והגיע משם עד לפי הטבעת בערך, או לפחות כך זה הרגיש).

המינוח המקצועי הוא hypertrophic turbines אם זה מעניין אתכם, ולא נראה לי שהן קשורות לגזי הפליטה - אם כי זה יכול להסביר למה הוא דחף לי את הסיב האופטי כל כך עמוק...

אז כרגע אני בדילמה. זה לא נשמע לי הגיוני. אמנם פורטינג לאף נשמע לא רע, אבל הסרת טורבינות? אין גודש? אין אפצ'י? כל כך פשוט?

מה עם אישורים? לא מתאים לי להעביר טסט בקומבינה כל פעם.

ומה תהיה ההשפעה על הביצועים? גם ככה הביצועים בגילי כבר במגמת ירידה.

והאגו? מה עם האגו? מה עם להגיע למפגש מנוזלים ולפרוק איזה אפצ'י עצבני בשביל הכבוד?

עולם השיפורים מעולם לא נראה לי מסובך כל כך.

You should stop doing Cocaine

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
חשבתי שאחילת חננה נגמרת באיזה שלב בגן חובה
תלוי באיכות החננה.

יש כאלה עם סופר צ'ארג'רים באף שמייצרים חננה מצויינת, אם תתקל באישפוז יום אחד בקש ממנו אני בטוח שהוא יתן לך קצת אבל תזהר אתה לא תוכל להפסיק.

בכל מקרה אישפוז (אם זהו שימך האמיתי :wink: ) למה ישר פורטינג ? ניסית שיפורים רגילים קודם ?

כמו אוטריווין וכל המסביב שמעתי שזה נותן חזזזק מאוד בגבוהות וזה עולה כלום כסף.

אבל אם בכל זאת את עושה פורטינג אנא ממך צלם את זה ותגיש לנו את זה כפרוייקט מצולם. תודה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
או שפשוט יפסיק לאכול את החננה שלו :)....

כפי שכבר ציינתי בעבר בפורום אחר כאן:

http://www.ananova.com/news/story/sm_903083.html

אני בסך הכל דואג לבריאות שלי, ומשתדל לעשות זאת רק בעמידה ברמזורים או בפקקי תנועה.

.

נסו ותיהנו!

• תוכן חדש...