Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ +1.

אגב, ישנו אדם מפורסם מאוד בעולם שענד את השעון הנ"ל- Casio F-91W.

יודעים מי?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
החיילת מתגייסת לאיסוף קרבי.

לא גובניקית בקריה, אך גם לא קרק"ל.

לכן התכנון הוא לקנות שעון יפה(יחסית) אך מהצד השני עמיד.

כרגע ראיתי בארץ את השעון הזה-

http://www.ctime.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=354957

שמחירו זהה למחיר חו"ל.(אחרי משלוח לארץ)

מה אתם אומרים?

קניתי כבר כמה שעוני ג'שוק באיביי, מקוריים ועובדים ללא הפסקה או תקלה כבר מס' שנים.

תבדוק אולי תמצא זול יותר:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&LH_BIN=1&_nkw=CASIO%20BABY-G&_dcat=31387&Gender=Women%2527s&rt=nc&_udlo=10&_udhi

פורסם

ממש לא פרקטי - היא זקוקה לשעון קריא עם סטופר וטיימר. במקרה זה - עדיף דיגיטלי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
http://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F-91W

כי ארגוני טרור אף פעם לא טועים (ak-47, RPG, TOYOTA HILUX) :-)

בדיוק כך, 60 שקלים והוא שלכם.

להוציא פי חמש מזה (במקרה הטוב) על שעון שיכול להינזק או להיגנב לא נראה לי כמו השקעה חכמה במיוחד.

כשהחיילת תשתחרר או תתחיל לעבוד ולהרוויח כסף, שתקנה לעצמה את מה שבא לה.

פורסם

לא בטוח שאין הצדקה לרכישת שעון עמיד יותר מה-F91, אבל כמובן שיש לשים גבולות. בכל זאת השעון עשוי לעמוד בקצת תלאות ועדיף שעון שפשוט לא ירד מהיד במהלך הטירונות, גם בזחילה בשטח או במקלחת. כמובן שלמור על פרופורציות ולקנות את הזול ביותר המתאים.

ומכאן החפץ הבא - הטלפון הנייד. גם כאן כדאי להשקיע 100-200 ש"ח באיזה נוקיה בסיסי שמצד אחד יהיה עמיד ובעל חיי סוללה ארוכים, ומצד שני גם אם ייעלם הנזק יהיה שולי. החסרון היחיד - אלה מכשירי דור שני ולכן קו חייב להיות של אורנג' או סלקום או חברה המבוססת על רשתותיהן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, כיום בקושי יש גניבות ביחידות לוחמות. וכמעט לא יצא לי לראות אנשים עם פלאפונים טיפשים בצבא, למעט חלק מהדתיים אולי.

לצעירים של היום קשה להתנתק מהפייסבוק-ווטסאפ-ווטאבר ואני לא חושב שאנשים ירדו מסמארטפון לבלוק כלשהו.

בנוגע לעמידות- גם ככה המכשיר לא יורד לשטח, ככה שחוץ מקצת חול שיש בתוך סיירים המכשיר יעבוד בסביבה בטוחה.

פורסם

בעיית הגניבות אינה ביחידות הלוחמות, ומי שמגיע ליחידת היעד שלו כבר מכיר את הסביבה ואת הסיכונים. הבעיה היא עד שמגיעים אליהן - טירונות בבסיסים עם אוכלוסיה יותר מעורבת (אני לא מדבר דווקא על הטירונים אלא על המעטפת של טבחים\אפסנאים\עובדי רס"ר\כל מיני סמב"סים*. בשלבים האלה יש עדיין סיכון לגניבות ומצד שני ממילא אין הרבה הזדמנות להשתמש בחכם שבטלפון, וגם אין הרבה הזדמנוניות לטעון אותו, מה שגורם לכך שלמכשיר יש יתרון כאשר צריכת הזרם שלו קטנה.

אבל האמת היא שאני כבר רחוק מההוויה הצבאית, משוחרר ממילואים כבר 8 שנים ושני הבנים החיילים שלי נהנו מטירונות עם מיוחסים למיניהם.

* סמב"ס = סתם מסתובב בבסיס.

פורסם

הרבה מאוד בנים בצבא הולכים עם G-SHOCK ששווים כ-250-300ש"ח, כך שאין מניעה שלבחורה יש שעון ששווה ככה.

בנוסף, בצבא אנשים לא מורידים את השעון, מקלחת, שטח, אוכל, שיעור, מטווחים וכו' וכו', השעון תמיד עליך, לכן אין סכנה של גניבות.

(אלא אם אתה מפחד שיורידו לך את היד כדי לקחת את השעון, אבל על זה עוד לא שמעתי בצה"ל...)

• תוכן חדש...