Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חדר שינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

שאלה לי אליכם בדבר שיפוץ חדר שינה.

קניתי טלויזיה חדשה לסלון,הישנה עברה לחדר,בנוסף אליה קניתי גם מערכת(היה מבצע אז לקחתי),

החלטתי שאני שם אותה בחדר שינה,מדובר על 5.1.

עכשו הבעיה היא כזו-אני רוצה לתלות את הטלויזיה ולשים על מגירה את הPS3,הממיר ואת המערכת(ללא הרמקולים).

4 רמקולים הייתי רוצה לפזר ברחבי החדר,רצוי לתלות בפינות-ופה השאלה,הקירות הם קירות בטון-מה הדרך הכי אסטתית לעשות זאת בלי לחצוב בקירות?

את הכבלים מהטלויזיה למגירה אני מתכנן להסתיר בתוך כמו קופסה לבנה שמדביקים לאורך הקיר,אצבע אותה בצבע החדר-האם גם פה,יש דרך אסטתית יותר ללא חציבה בקיר?

תודה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם הרמקולים תלויים בגובה, אפשר להתקין קרניז לאורך התקרה ולהעביר את הכבלים בתוכו.

הקרניז יכול להיות קנוי או בניית גבס עדינה. מבחינה עיצובית, זה יוצא יפה למדי כשהקרניז בצבע שונה מהקירות, לבן לדוגמה עם קירות בצבע מעט יותר כהה, או קרניז זהב לחובבי הזא'נר (הולך טוב עם כסאות לואי ה14).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני שאני מגיע לחציבה לצורך השתלת צנרת לכבילה אני דבר ראשון בודק באם ניתן להעביר את הכבלים מחוץ לקירות העוטפים את החדר (ניתן לביצוע כאשר החדר המדובר "עטוף" בחללים שהאסתטיקה בהם פחות חשובה כמו מחסן,ממד וכו')ואז פשוט אני קודח חורים אל הקירות החיצוניים(גב המיטה יסתיר כבילה בנוסף)

ממיר/מגבר ניתן למקם לצד המיטה באיזור השידה ו"להעלימם" (השלט עדיין יתפקד גם ללא מרחיק IR,התצוגה תשמש כמראה)

במידה והתצוגה בסלון והתצוגה בחדר השינה יהיו גב אל גב ובגובה זהה כאשר רק קיר מפריד בניהם אז ניתן למקם את הממיר/קונסולה בסלון בסמוך לממיר של התצוגה בסלון דבר אשר יקל מאוד בהשחלת כבילה(במקרה כזה יש להוסיף מרחיק IR)

תומר

BR.pdf

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...