Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אם למישהו יש רדיאטור או מפזר חום שאינו יכול לסכן קשישים שמשאירים אותו דלוק בלילה אשמח לעזרה. מדובר על קשישים נזקקים שהדרך שלהם להתחמם היא להיות מתחת לשמיכות (גם ביום עצמו ) . תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מפזרי חום לעולם יהיו מסוכנים. משיקולי בטיחות הקשישים עדיף לצמצם את הבקשה לרדיאטורים בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מפזרי חום לעולם יהיו מסוכנים. משיקולי בטיחות הקשישים עדיף לצמצם את הבקשה לרדיאטורים בלבד.

תודה על החידוד .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הבעיה היא לא ברדיאטורים או מפזרי חום (מפזר חום זו הוצאה חד פעמית של כמה עשרות שקלים או 100-200 לכל היותר). אם לקשיש אין את הסכום הזה (חד פעמי) להוציא - תמשיך לקרוא ותבין למה זה לא יעזור.

הבעיה עם המכשירים האלו היא צריכת החשמל המטורפת שלהם, שלא מאפשרת לקשישים להפעילם גם כאשר המוצרים בבית, תקינים לחלוטין. בשביל מפזר חום או רדיאטור שיעבוד כל היום - צריך כיסים עמוקים, ולרוב הקשישים אין.

:(

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון, אבל הם יתקשו עוד יותר לעמוד בהוצאה הראשונית של התקנת מזגן, גם אם בהמשך השימוש השוטף יהיה יותר זול.

כמובן שקיימת גם האפשרות לתנור גז אבל גם כאן יש עלויות התקנה, שימוש ובעיית בטיחות (א הייתי משאיר תנור גז דולק בעת שאני ישן, ויש עניין של הרעלת CO), ודומני שתנורי נפט כבר לא קיימים בשוק.

פתרון זול לחימום המיטה הוא סדין חשמלי, אבל צריך לחנך את המשתמש להפעיל אותו רק לכמה דקות לפני השינה ואז לכבותו, ואי אפשר לסמוך על אותם קשישים שלא יתפתו לשימוש ממושך בסדין החשמלי שעלול לגרום כויות ובמקריה תקלות גם התחשמלות או דליקה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתרון זול לחימום המיטה הוא סדין חשמלי, אבל צריך לחנך את המשתמש להפעיל אותו רק לכמה דקות לפני השינה ואז לכבותו, ואי אפשר לסמוך על אותם קשישים שלא יתפתו לשימוש ממושך בסדין החשמלי שעלול לגרום כויות ובמקריה תקלות גם התחשמלות או דליקה.

כאשר השתמשנו במוצר הזה בביתנו עבור סבתי ז"ל ביצענו את הדבר הבא:

כשלוש-ארבע שעות לפני השינה כאשר היא בסלון,הדלקנו את הסדין חימום חשמלי במיטה שלה על מצב 2 וכאשר הלכה לישון,ניתקנו אותו מהחשמל.

כך לפחות נהנתה מכמה שעות של חימום עד שהמיטה מתקררת ...

לא מומלץ כלל לישון על הסדין כאשר הוא בחשמל ויש חברות של סדינים,שמציינות על אריזת המוצר כי זו ס-כ-נ-ת חיים אמיתית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא צריך 3-4 שעות, מספיק חצי שעה כדי לחמם את המיטה.

אני מניח שפות"ש מתכוון לקשישים המתגוררים בגפם, לא כאלה שמשפחותיהם דואגות להם. אותם צריך להדריך.

אישית סילקתי את הסדינים החשמליים מהבית לפני די הרבה שנים, כולל כמה סדינים חדשים באריזה.

פורסם

יש את המפזר הזה של גולד ליין, אולי הוא שווה משהו?

בשנים עברו אני זוכר גם שהיו מזגניות, שווה לבדוק אותן. לא יודע איך זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גולד-ליין זה מותג מדבקה. לי יש מפזר זהה במותג "Home" של הום סנטר. שימש את אחד הבנים שלי בדירה הקודמת (כדי להמנע מלהפעיל מזגן מרכזי כאשר דרוש חימום נקודתי, במיוחד כיון שהחימום היה יעיל יותר בסלון ופחות בחדרי השינה). המחיר הו סביב 70-80 ש"ח. הבעיה עם כל המפזרים הוא שהם מסוכנים אם נופלת עליהם שמיכה, ושקשה לחנך אנשים מבוגרים לשמירה על כללי בטיחות, לכן צריך לדאוג מלכתחילה לאמצעים יותר בטוחים.

פורסם

לא, הכוונה לא למפזר חום סטנדרטי,

יש את הטורבו הוריקן שהיה בקיץ, כמו מאוורר כזה, אבל יותר חזק וגדול וגם יותר אפקטיבי. ראיתי בטלוויזיה פרסומת למכשיר כזה שעובד על חימום, לא יודע איך ולא יודע איך הוא. אני אומר שכדאי לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

sperial צודק.

וגם איציק צודק.

1. מפזר חום אסור להשאיר פועל ללא השגחה!

מספיק שהוא יפול על הצד או שתיפול עליו שמיכה ויש סכנת שריפה מיידית.

2. הפעלה של 4 שעות ביום על העוצמה הגבוהה (או 8 על הנמוכה) = 8 קווט"ש ליום = 5 ש"ח ליום = 300 ש"ח תוספת לחשבון החשמל בחודשיים (!!!)

כבר יוצא יותר זול מזגן 1 כ"ס לחדר השינה עם פריסה ל12 תשלומים.

אם אין שום אפשרות למזגן אז אני מציע להתמקד בבגדים חמים ובשמיכות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...