Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

מחפשת רכב משפחתי אוטומטי, מכיוון שאני גרה בפריפריה חייבת שיהיה מאוד חסכוני בדלק.

חשבתי ללכת על כיוון של דיזל

התקציב עד כ- 35,000 ש"ח

רעיונות הארות והערות יתקבלו בברכה

פורסם

אולי תפרטי קצת יותר את הצרכים: נסועה, אופי הכבישים בהם תנהגי, כמה נוסעים ואיזה מטען עלייך להוביל וכו'. יש הבדל בין מי שנוסע לבדו לבין מי שצריך להוביל משפחה עם 3 ילדים, יש מי שמוגבל לתיבת הילוכים אוטומטית ויש המעדיף ידנית וכך גם לגבי שאר תכונות הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי שרכבת ישראל חנכה בשבוע האחרון קו לנתיבות ואולי גם לשדרות.

האם חשבת אולי להשקיע בדיזל של רכבת ישראל, כנוסעת מן המנין?

מדובר בחסכון משמעותי, כדאי לך אולי לשקול לקנות מכונית זולה איתה תגיעי לתחנת הרכבת ולהתנייד את עיקר המרחק באמצעות הרכבת.

בהצלחה

פורסם

אז אני מפרטת קצת יותר:

אנחנו 3 נוסעים (מקווה שבקרוב כבר נהיה 4) לא יכולה להתפשר על רכב קטן.

בנוסף, לצערי גם אין לי רכבת ליד הבית וגם אנחנו מאוד אוהבים לטייל, אין מה לעשות יש לי צריכה גבוהה באופן יחסי ולכן אני חייבת רכב חסכוני.

מחפשת רק רכב אוטומטי

פורסם

אני לא מכיר משפחתית אוט' שתהיה חסכונית. בתקציב שלך יכנסו מכוניות משומשות שנמצאות על הכביש לפחות 6 שנים, את עשויה להגיע לתיקונים יקרים של גיר וכו'.

נסי לבדוק טויוטה קורולה לא רובוטית, הונדה סיביק, מזדה 3

פורסם
אני לא מכיר משפחתית אוט' שתהיה חסכונית. בתקציב שלך יכנסו מכוניות משומשות שנמצאות על הכביש לפחות 6 שנים, את עשויה להגיע לתיקונים יקרים של גיר וכו'.

מילא טויוטה והונדה, אבל חסכונות במאזדה 3? לא סביר. אולי הונדה ג'אז ישנה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם תמתחי את התקציב ל40,000 תמצאי את הניסאן טידה, משפחתית סופר חסכונית (יחסית למשפחתית אוטו') עם תיקונים לא יקרים .

וממש מתאימה לדרישות שלך לדעתי.

פורסם

דווקא הקורולה הרובוטית תעניק את החסכון הנדרש בדלק ביחס לשאר המשפחתיות.

סיביק? 3? חסכוניות? אתה רציני? גם קורולה לא רובוטית היא לא שיא החסכון.

יש מגאנים DCI עם גיר אוטומטי, אבל גיר לא אמין במיוחד. יש אוקטביה TDI עם גיר אוטומטי או DSG6, אבל סביר להניח שבמצב לא מי יודע מה.

השאלה מה היא מעדיפה. לקחת רכב במצב ככה ככה, להשקיע בו ולהעמיד אותו בצורה טובה, להנות מביצועים טובים שיש במנועי טורבו דיזל ומצריכת דלק מצוינת, או לקנות רכב בנזין במצב טוב, שעומד בצורה טובה וצריך אולי יישור קו קטן, אבל יהיה פחות חסכוני בהרבה.

לטווח הארוך כנראה שהדיזל ישתלם יותר, בעיקר אם נוסעים הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...