Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע עשינו טרייד אין לרכב מליסינג ,הרכב יונדאי i30 בצבע בז' מטאלי ובפגוש הקדמי וקצת מאחורה יש תיקוני צבע קטנים שאם מעבירים עליהם את היד הם מחוספסים ,במעמד הקנייה ראיתי את זה והורדנו את המחיר בכמעט 5000 אז הסכמתי לעסקה ,השאלה שלי האם ניתן לעשות פוליש ווקס ? לא יפגע באזורים המתוקנים והמחוספסים ?

אשמח לשמוע עצות איך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר ,מעוניין לתת לרכב קצת יותר ברק.

והאם הווקס של Turtle ובכלל המוצרים שלהם מומלצים ?

פורסם

קודם כל ברכות על כך ששרשורך הועלה לדביק.

לגבי השאלה,צריך לראות תמונה כדי להבין, יכול להיות שתיקוני הצבע נעשו בצורה מרושלת ואולי אפילו ע"י בעל הרכב ולא פחח.

בדר"כ- צבע מחוספס מצריך פלסטלינה -וכמובן פוליש ולאחריו ווקס יכול להוריד את החספוס כמעט כליל ולעשות פלאים לצבע מוזנח.

ל TURTLE יש מוצרים בסיסיים מאוד, ה ICE WAX הוא סביר, בשוק כיום יש המון סוגי ווקסים ואוטמי צבע בכל הרמות, ואם אתה רוצה תוצאות יותר טובות מומלץ להשתמש במשהו יותר איכותי.

Miata ND2

פורסם

תודה ,עקב עומס קל בעבודה אוכל להעלות תמונות רק מחר בערב.

אני רק רוצה להבין משהו קטן בקשר למה שאמרת ,הרי אם אני עושה פלסטלינה ואז פוליש ווקס במידה והתיקון רשלני כמו שתיארת וכמו שנראה לי אז זה לא יחזיר כביכול את השפשוף או השריטה שהייתה לפני התיקון הרשלני ?

בכל מקרה זה רק הסבר כדי שאני ירחיב מעט את הידע שלא ממש יש לי בנושא ,נהיה חכמים מחר עם התמונות ואשמח לייעוץ כדי לשפר את המראה.

פורסם

אוקי קצת באיחור אבל עקב כמה בעיות בחיי הפרטיים ,אני מקווה שכן תוכלו להבין על אילו "כתמים" אני מדבר ,עשו תיקוני צבע דיי רשלניים שהשאירו קצת חספוס והבדל צבע קל ולא רציני וכפי שאמרתי אני רוצה לדעת האם כדאי לעשות פוליש ווקס בלב שלם ומבלי להרוס עוד יותר את הצבע ,לא מעוניין לראות קילופים וכו'.

את הבדלי הצבע העיקריים אפשר לראות בדפנות של ה"מגן שריטות".

לחצו פעמיים ותראו בגודל טוב.

תודה לעוזרים.

iwoz1tnlmjvz.jpg

xmu3ztyje5zz.jpg

mqw1mmjzzjaz.jpg

• תוכן חדש...