Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני מדליק את המערכת ( הרדיו דיסק הוא pionerr 3250) יש רעש של פיצוץ מהרמקולים וגן אם מנמיכים את הווליום לאפס יש מן רעש מוזר , המערכת הותקנה שבוע שעבר וחשבתי שהרעש יחלוף , אמרו לי שהבעיה נפוצה ברדיו דיסק של pioneer.

הHU אצלי שנה ולא עשה שום בעיות. רציתי לדעת מה יכול להיות הפתרון לבעייה? :?:

הרכיבים שהותקנו הם מורל וירטוס 6.5 , טמפו 9*6 , ומגבר של inifinity kappa four

פורסם

לא אמור להיות רעש של פיצוץ מהמגבר בעת ההדלקה, נשמע לי כמו קפיצת מתח.

גם רעש סטטי בזמן פעולת המערכת לא אמור להיות, לדעתי תחזור למתקין.

SCANSPEAK

פורסם

מכיר את התופעה! זה נפוץ בכל מערכת שכשהיא דלוקה ומוצאים את הכבל של ה RCA ומכניסים! זה מקצר רכיב ממש קטן שנימצא בתוך הרדיו דיסק שהוא אמור לבטל את הרעש.

זה לא נורא אין מה לעשות אלא להחליף רדיו, אבל לא חייב.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
מכיר את התופעה! זה נפוץ בכל מערכת שכשהיא דלוקה ומוצאים את הכבל של ה RCA ומכניסים! זה מקצר רכיב ממש קטן שנימצא בתוך הרדיו דיסק שהוא אמור לבטל את הרעש.

זה לא נורא אין מה לעשות אלא להחליף רדיו, אבל לא חייב.

שטויות!

זה לא נפוך בכל מערכת, זה נפוץ בפיוניר.

יש דרכים לסדר את זה,

אחת מהן היא לעשות הארקה חיצונית לRCA, יש לזה מדריך כאן בפורום.

אופציה ב' היא לפתוח את הרדיו ולהחלים שם משהו.

שום להחליף רדיו, להבא אם אתה לא יודע, אל תגיב סתם.

פורסם

"כל מערכת שכשהיא דלוקה ומוצאים את הכבל של ה RCA ומכניסים! זה מקצר רכיב ממש קטן שנימצא בתוך הרדיו דיסק שהוא אמור לבטל את הרעש."

אם זה שטויות אני במקומך הייתי מוחק את המשתמש!! וכן תתפלא לשמוע שחוץ מפיונר יש עוד הרבה מערכות שאני מכיר שיש להם את זה כתוצאה מהכנסה והוצאה של כבלים בעת שהמערכת דלוקה, אז אל תבלבל את הבנאדם!

פורסם
שטויות!

זה לא נפוך בכל מערכת, זה נפוץ בפיוניר.

יש דרכים לסדר את זה,

אחת מהן היא לעשות הארקה חיצונית לRCA, יש לזה מדריך כאן בפורום.

אופציה ב' היא לפתוח את הרדיו ולהחלים שם משהו.

שום להחליף רדיו, להבא אם אתה לא יודע, אל תגיב סתם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא אמרתי שחייב להחליף!! להפך, הדגשתי שלא חייב!!! אז תפסיק להתקרצץ לשטויות ותיהיה עסוק בלעזור לבנאדם שצריך עזרה. ואני מודע לזה שאפשר לתקן, רק שלא העליתי את האופצייה הזאת, כי ניראה לי שהוא לא יפתח את הרדיו ויתחיל להלחים, ולגבי האופצייה של הארקה אני לא יודע במאה אחוז איך עושים את העבודה לכן לא הזכרתי זאת.

זאת הסיבה שהעליתי את האופצייה להחליף את הרדיו.

כל אופן מקווה שעזרתי, מעבר לזה כל מה שלא קשור לאודיו אני לא יגיב בשרשור הזה כי זה סתם ניגרר לספאם וחבל..

• תוכן חדש...