Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נראית "התראת שלג" אצלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפיאסטה שלי שום דבר לא נדלק. פשוט קר מאוד :cry:

בפיאסטה שלי (שנת 2010) זה פתית שלג גדול בצבע כתום שנדלק ב-4 מעלות (קרה לי פעם ראשונה אתמול) והופך לאדום באפס מעלות (עוד לא קרה לי)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עריכה: stio, תגיד לנו שזה לא אתה עסקת בצילום תוך כדי נהיגה...

ברור שלא. זה היה הנוסע שישב ליד ודחף את הטלפון לכיוון הלוח.

ודרך אגב, אם מישהו יודע איך מבטלים את הצפצוף המעצבן של התראת שלג אני אשמח לדעת מזה. שאלתי בטכני כבר לפני כמה שנים אבל לא ידעו לענות לי.

פורסם
במגאן פשוט מופיע 0* מעלות.

מעניין, אצלי הופיע 3c מהבהב במד הטמפ' והוא לא ירד מתחת לזה הנחתי שהוא לא מסוגל ולכן מהבהב.

י

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
מעניין, אצלי הופיע 3c מהבהב במד הטמפ' והוא לא ירד מתחת לזה הנחתי שהוא לא מסוגל ולכן מהבהב.

י

זה גם מה שקרה אצלי בחורף בתחילת השנה, אבל הטמפרטורה ירדה מתחת ל3 מעלות והוא הציג אותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בהחלט שרשור משובח וענייני - כל אחד מצלם איך נראה פתית שלג אצלו על הצג.

:mm_yeah:

אצלי אין פתית שלג :cry:

1459103_735462326477657_1370899706_n.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אצלי ביגואר לא מראה, למרות שבחוץ 12- מעלות. מה עושים? איך אפשר לדעת מה המצב בחוץ כדי לנהוג?:|

1471927_10152090859748734_297970879_n.jpg

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

למי אכפת מה מופיע לך? יש לך יגואר! תנהג כרגיל כאוות נפשך זה יגואר לא יקרא לה כלום היא כמעט מוצלחת יותר מהפאביה.

רק אצלי בהונדה מהבהבת איזה נורה קטנה ליד הABS ?:| ונכבית כעבור כ5 שניות? יצא לי להתקל פעם אחת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...