Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלגות לימודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התחום שבכותרת די חדש לי והחלטתי שבשנה האקדמית הזאת אני רוצה לנסות להתמודד סופסוף על כמה שיותר מלגות, מה שנקרא אם אפשר אז למה לא.

למישהו יש ניסיון וטיפים איך למקסם את הסיכויים שלי? ובעיקר אני אשמח לנוסח סטנדרטי של מכתב בקשת מלגה אותו אוכל לשנות.

תודה:-)

פורסם

קצת רקע?

שנת לימוד? מה לומד? איפה? מה עשית בצבא?

יש המון מלגות, אבל רובן מחולקות לפי קטגוריות מסוימות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני הולך על השיטה הפשוטה של לשלוח לכל מי שנראה אפילו מעט רלוונטי, השאלה היא כיצד לנסח את מכתב הבקשה.

פורסם

אתה צריך להראות סופר מסכן . זה מה שהבנתי שריפרפתי בטפסים האלה. זה ארוך כמו מגילה. זה נראה לי כדי לגרום לך להתייאש. בכל מקרה עדיפות לשכונות בשיקום , מצוקה וכו וכו. צריך להביא תלושי משכורת של ההורים. אם נולדת לפני 1.1.84 אז אתה פטור מזה בדר"כ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...