Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים מגנזיום למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב מאזדה 3 מ2005 דגם אקטיב.

החלטתי שאני רוצה להרכיב לו ג'אנטים מגנזיום במידה המקורית של הרכב, האם יש למישהו המלצות על מקום שבו אפשר לעשות החלפה של הג'אנטים במחיר הכי זול?

תודה לעוזרים,

רז

תן חיוך הכל לטובה :-P

פורסם

ניסיתי לפרסם שם אבל האתר לא נותן לי הרשאה לפרסם ולכן פרסמתי כאן.

בבקשה אם יש למישהו ידע בעניין אשמח מאוד אם יעזור לי.

פורסם

תציין איזור מגורים על מנת המלצה למקום מומלץ.

יש בכל פנצ'רייה ממוצעת מבחר ג'אנטים סיניים לכל טעם וריח.

תדבר עם ג.מ. פורטל כאן בפורום, אולי תמצא משהו שתאהב אצלו.

פורסם

איזור רמת השרון הרצליה. אבל לא אכפת לי להגיע גם למקומות רחוקים יותר אם ההפרש במחיר משמעותי. מעדיף ג'אנטים מקוריים של מאזדה.

פורסם

תקנה רק במקום אמין וזול! יש הרבה מקומות שמוכרים גאנטים מעוותים או כאלה שאם תתקע במדרכה פעמיים הם יתעוותו. המלצה שלי - תגדיל ל 16 אינץ. גנט 15 זה כיכור ועדיף להשקיע בצלחות מקוריות וחומר ניקוי לצמיגים מאשר גנט 15 אינץ.

פורסם

אם אחליף לג'אנט גדול יותר אני אצטרך גם להחליף צמיגים וכנראה גם אחר כך יעשו לי בעיות בטסט והספידומטר יתחיל לזייף. אין לי צורך בכך.

פורסם

הכי חשוב - לא להתפתות לקנות ג'אנט סיני יפה כי זול עולה ביוקר. תחשוב שהג'אנט אמור להחזיק המון זמן ותחת עומס וחלק מהג'אנטים הסיניים אין להם אפילו אתר אינטרנט והחברות לא אומרות כלום בגוגל.

פורסם

במאזדה שלך אפשר להגדיל אפילו עד 18 אינץ' ועדיין חוקי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...