Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במידה 185/60R14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשים רביעייה חדשה חדשה על האוואו ומחפש המלצות לצמיגים במידה 185/60R14. חיפשתי יוקוהאמה C-Drive, אולם הייבואן לא מייבא אותו באופן סדיר ואין אותו במלאי באף פנצ'ריה גדולה שבדקתי.

הפרמטרים שחשובים לי הם אחיזה על יבש, אחיזה על רטוב ושקט בנסיעה.

תקציב - עד 500 ש"ח לצמיג.

תודה על עזרתכם.

• ספונסר פורום
פורסם

בדקת את זמינות המלאי אצל ג.מ פורטל? הוא מייבא צמיגים ביבוא מקביל ולעיתים יש לו מלאי שאין בפנצ'ריות אחרות.

חוץ מזה יש לך את הצמיג הזה של גודייר:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=13518&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=BF7CF8EFDECC05ED525CF281

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניין לשים רביעייה חדשה חדשה על האוואו ומחפש המלצות לצמיגים במידה 185/60R14. חיפשתי יוקוהאמה C-Drive, אולם הייבואן לא מייבא אותו באופן סדיר ואין אותו במלאי באף פנצ'ריה גדולה שבדקתי.

הפרמטרים שחשובים לי הם אחיזה על יבש, אחיזה על רטוב ושקט בנסיעה.

תקציב - עד 500 ש"ח לצמיג.

תודה על עזרתכם.

א

אני יכול למליץ לך על צמיגי ניטו היפנים מדגם nt 650.צמיג זה יענה לך על כל הדרישות.מצורף לזה פרטים נוספים וישמח לענות על כל שאלה נוספת.

Nitto NT650 + Text.JPG

פורסם
תודה לכל המגיבים. בסוף הלכתי לאנטון ושמתי זוג דאנלופ SP01.

קנית מותג לצערי. אין שום תגובות טובות על הצמיגים במיוחד לא בגשם.

• תוכן חדש...