Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יסביר יש לי שני רמקולים אחוריים אבל לא מחובר אליהם כבלים עכשיו ני צריך לסלול מהמערכת אליהם השאלה שלי היא איפה עוברות התעלות ברכב הזה כי לא מצאתי אותם

מחכה לתשובה ותודה לכל העוזר

פורסם
אני יסביר יש לי שני רמקולים אחוריים אבל לא מחובר אליהם כבלים עכשיו ני צריך לסלול מהמערכת אליהם השאלה שלי היא איפה עוברות התעלות ברכב הזה כי לא מצאתי אותם

מחכה לתשובה ותודה לכל העוזר

תפתח את הדלתות

תסתכל מתחת, איפה שהדלתות נסגרות, יש שם פלסטיק עם 3 ברגים

תוריד אותו

שם תעביר את המסילה

צריך עזרה? אני מראשון אם אתה גר קרוב אני יעזור לך

פורסם

תודה רבה לך אני עקרונית מרמת גן

מה גם לך יש אפלאוז?

ועוד משהו כשאמרת לפרק שלשושה ברגים אני אמור להשחיל שם חוטים או לקנות ממש מסילה ולהעביר?

פורסם
תודה רבה לך אני עקרונית מרמת גן

מה גם לך יש אפלאוז?

ועוד משהו כשאמרת לפרק שלשושה ברגים אני אמור להשחיל שם חוטים או לקנות ממש מסילה ולהעביר?

פשוט תשחיל את החוטים אין צורך במסילה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוקיי תודה אחי ועוד משהו

הרמקולים שנמצאים בדלתות איך אני מפרק ושם חדשים

אמרו לי להוצי את כל הפחסטיק התחתון אבל הוא לא יוצא ניסיתי הרגע יש לך מושג במקרה

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בבעלותי אפלוז משנת 91 ועד כמה שידוע לי לא השתנה הרבה עד 98

אצלי צריך היה להוריד את הדפנה הפנימית של הדלת כדי להגיע לרמקול.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

איזה שטויות מדברים פה אלאיסטור.... המדף של הרמקולים..... עם תתכופף ממתחת תשים לב לכל מיני חורים בפח..... תחפש חור שיוצא די קרוב לחור הגדול של הרמקול.... תכניס את אצבע תחפש בפנים צריך להיות 2 חוטים בצבע צהוב אחד צהוב אדום אחד צהוב שחור.... ככה זה היה אצלי..... מקווה שעזרתי

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

• תוכן חדש...