Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי הונדה סיווק שנת 2006 מנוע 1800 דגם LS "הצורה החדשה"

ביום שישי ביצעתי טיפול לרכב

על פי ספר הרכב היה רשום שעליי להחליף מסנן דלק

המוסכניק טען שבאוטו הזה " לא מחליפים מסנן דלק"

רציתי לדעת האם זה נכון? אם כן למה לא מחליפים?

איזה השפעות עשויות להיות לעניין הזה?

פורסם

מחליפים ועוד איך מחליפים. המוסכניק שלך ניסה לחסוך לו ולך. המסנן מאוד יקר ועולה בסביבות 800 ₪. אי החלפה שלו יכולה לגרום במקרים מסוימים לגמגומים, ירידה בביצועים ובלאי גדול יותר לשאר חלקי המנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, בסיוויק המסנן יקר יחסית ונמצא במיכל הדלק (מתחת למושב). למיטב זכרוני ההחלפה היא בכל 60 אלף קילומטרים.

פורסם
מחליפים ועוד איך מחליפים. המוסכניק שלך ניסה לחסוך לו ולך. המסנן מאוד יקר ועולה בסביבות 800 ₪. אי החלפה שלו יכולה לגרום במקרים מסוימים לגמגומים, ירידה בביצועים ובלאי גדול יותר לשאר חלקי המנוע.

800 זה כולל עבודה?

יש דרך להשיג תחליפי/EBAY וכאלה?

פורסם

לי הייתה סיוויק 2006 1.8 חמש דלתות אבל המנוע כמו שלך.

לפי הוראות מסנן דלק כל 75,000 או 90,000 (כבר לא זוכר במדויק) עלות סביב 800 ש"ח במורשה.

מיקום מיכל באוטו שלי היה שונה (מתחת למושב נהג) כך שמיקום הפילטר היה בתא מנוע כמדומני, אם שלך הוא 4 דלתות אז אכן במיכל מתחת למושב כפי שרשמו פה.

אם מחשבים את עלות הפילטר לפי תדירות די גדולה להחלפה אז העלות היא לא גבוהה כל כך.

מאוד מומלץ להחליף.

פורסם
לי הייתה סיוויק 2006 1.8 חמש דלתות אבל המנוע כמו שלך.

לפי הוראות מסנן דלק כל 75,000 או 90,000 (כבר לא זוכר במדויק) עלות סביב 800 ש"ח במורשה.

מיקום מיכל באוטו שלי היה שונה (מתחת למושב נהג) כך שמיקום הפילטר היה בתא מנוע כמדומני, אם שלך הוא 4 דלתות אז אכן במיכל מתחת למושב כפי שרשמו פה.

אם מחשבים את עלות הפילטר לפי תדירות די גדולה להחלפה אז העלות היא לא גבוהה כל כך.

מאוד מומלץ להחליף.

יש דרך לבדוק/לזהות מתי החליפו או אם צריך להחליף?

פורסם

מאוד פשוט, תרים טלפון לשרות מאיר וברר באיזה טיפול צריך להחליף פילטר.

לגבי הבירור מתי הוחלף, אם הוחלף במורשה אז תוכל לקבל אינדיקציה דרך אותו מקור במאיר, אם לא טופל במורשה ומוכר הרכב לא מסר לך מידע לא נראה לי שתוכל לדעת.

פורסם
[

תודה

הרכב עשה 180000 הבעייה שאין לי מושג איך ואיפה טיפלו בו לפניי

לפי מפרט טיפולים שפוסם לעיל, אכן אין צורך בהחלפת פילטר דלק בטיפול 180K והחלפה הבאה היא בטיפול של 225K, רכב גמא לא מעט קילומטראז' לכן אם אתה לא יודע איפה ואיך טופל לפני , מומלץ לעשות "יישור קו" וכן להחליף את הפילטר ואז להתחיל את הספירה מנקודה זו במיוחד אם כוונתך להחזיק ברכב עוד זמן מה וזה לשקט הנפשי שלך.

מצד שני אם הרכב נוסע חלק ללא צריכת דלק חריגה או כל תופעה חריגה אחרת אז ניתן להיצמד למפרט הטיפולים המקורי, העניין לשיקולך.

מה שכן שמור את הטבלה ובצע את הטיפולים הבאים לפי המפרט והמרווח הנקובים בה, במיוחד אם אינך מטפל במורשה.

אחלה יום.

פורסם

על פי ספר הרכב היה רשום שעליי להחליף מסנן דלק

המוסכניק טען שבאוטו הזה " לא מחליפים מסנן דלק"

רציתי לדעת האם זה נכון? אם כן למה לא מחליפים?

איזה השפעות עשויות להיות לעניין הזה?

תחליף גם את מסנן הדלק וגם את המוסכניק !

פורסם

שאלתי בישבילך חבר מהונדה, הוא אמר שבעיקרון כל 75 אלף מחליפים.

אבל, יש הרבה שלא מחליפים ולפי מה שהוא יודע "כול עוד אין בעיה ברכב לא נוגעים".

• אהבתי 1

קובי

• תוכן חדש...