Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ספארק 2011, היום ניגשתי לעשות טסט לרכב וניכשלתי על שני צמיגים אחוריים שחוקים. אלה צמיגים שהיו מקדימה לפני שעשיתי כיוון פרונט לפני שבוע.

אני מבקש המלצה לצמיגים טובים, שקטים עם אחיזה טובה. חשבתי על צמיגים של יקוהומה אבל לא יודע אם כאלה לספארק. המידה היא 155/70 r14.

מה עדיף לעשות להחליף רק שני צמיגים או את כול ה4.

תודה. מוכן להשקיע גג 1500 ש"ח להכול.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• ספונסר פורום
פורסם

המידה המקורית של הספארק בעייתית מאוד ואין בארץ הרבה צמיגים במידה הזאת. הצמיג הכי איכותי שיש במידה הזאת כרגע במלאי בארץ זה קונטיננטל פרימיום קונטקט, שהוא צמיג לא רע בכלל. ב-1500 ש"ח אתה יכול להחליף את כל ארבעת הצמיגים ולהישאר עם לא מעט עודף.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

תודה עזרה.

אני מאזור עפולה.

הצמיגים של קונטיננטל הם המקוריים שמגיעים עם הרכב מהמפעל, אני לא כול כך מרוצה מהם כי הם רועשים מאוד.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

• ספונסר פורום
פורסם
תודה עזרה.

אני מאזור עפולה.

הצמיגים של קונטיננטל הם המקוריים שמגיעים עם הרכב מהמפעל, אני לא כול כך מרוצה מהם כי הם רועשים מאוד.

תשמע, אני לא מוצא במידה שלך מצמיגים איכותיים יותר.

תנסה להתקשר לטיירדיל, תבדוק מולם מה יש במלאי בארץ במידה שלך ותחזור אלינו עם רשימה של דגמים רלוונטיים.

http://www.carsforum.co.il/cars/מדריך-עסקים/1637/%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a8%d7%93%d7%99%d7%9c

או שתנסה לדבר עם אורי מאוטולוקס. הם היבואן הגדול בארץ לצמיגים, אולי יש להם דגם חדש שהגיע לארץ ועוד לא הגיע לחנויות:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=134966

פורסם

החלטתי שאני מחליף את מידת הצמיגים לאחר שחיפושים אחר מידה מקורית לא צלחו.

כבר התחלתי את התהליך אם האישורים לגבי זה ולפני הקניה של הצמיגים אני מבקש המלצה לצמיגים טובים בתקציב של עד 1500 ש"ח

למידה 165\65 R14.

חשוב שצמיגים יהיו הכי טובים במחיר הזה מבחינת בטיחות.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

בדקת מול מכון רישוי או מול המחלקה הטכנית של שברולט שאפשר לאשר את המידה הזאת?

בכל מקרה גם במידה הזאת אין מבחר ענק של צמיגים. יש לך את הקלבר האלו שהם צמיגים טובים:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=7556&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=BF7CF8EFDECC05ED525CF281

פורסם

כן דיברתי עם שברולט והם כבר שלחו לי אישור. אני טלך מחר למשרד הרישוי לעדכון הרשיון.

• ספונסר פורום
פורסם

מצוין. עם המכתב הזה אתה צריך לגשת למכון רישוי ולא למשרד הרישוי. שינוי מידות צמיגים מתבצע כיום במכוני הרישוי (מכוני טסטים).

פורסם

וזה אחרי שאני כמובן מחליף את הצמיגים? מי מעדכן לי את זה ברשיון רכב? והאם צריך גם להחליף את הג'אנטים?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה ניגש למכון הרישוי עם האישור שקיבלת אחרי שהחלפת את הצמיגים על הרכב. הבוחן יבדוק את הרכב שלך, יוודא שהצמיגים והג'אנטים שהרכבת תואמים את המידה הרשומה ויוציא לך אישור לרישיון הרכב. בטסט הבא המידה החדשה המידה כבר תופיע ברישיון הרכב.

פורסם

כנראה שתרצה לעבור לצמיגים אחרים.

אבל רק שתדע שסוג הצמיגים שהיה לך הוא מעולה, ובכל מצב צמיג חדש מאותו דגם יהיה שקט יותר. בגלל החריצים. (אם אני לא טועה. אם כן, וודאי יתקנו אותי)

פורסם

לאחר שינוי מידת הצמיגים התחדשתי בצמיגים של יוקוהומה דגם bluearth ae-01.

כמובן שגם מילאו לי חנקן בצמיגים במתנה.

לאחר חווית נהיגה ראשונה יש שיפור ניכר מבחינת רעש מהגלגלים, אחיזה יותר טובה והרכב מאיץ יותר מהר.

תודה לכולם על היעוץ.

• תוכן חדש...