Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בנוגע לרכב הבא. התקציב עד 48 k .

מאזדה ספיריט או ניו אייג מנוע 2.0 160 כוח סוס.

מי אמינה יותר. חזקה יותר ויציבה יותר.

האימפרזה זולה יותר ומאפשרת לי ללכת על שנתון גבוהה יותר

פורסם
מתלבט בנוגע לרכב הבא. התקציב עד 48 k .

מאזדה ספיריט או ניו אייג מנוע 2.0 160 כוח סוס.

מי אמינה יותר. חזקה יותר ויציבה יותר.

האימפרזה זולה יותר ומאפשרת לי ללכת על שנתון גבוהה יותר

בהנחה ששמרו על הרכב, לדעתי לך על הסוברו. רכב שלא מתקלקל.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

המאזדה לא פחות אמינה ומציעה הרבה יותר מהאימפריזה בכל פרמטר. לכן היא גם שומרת על ערך גבוה יותר.

אם לא אכפת לך לשלם יותר ולקבל יותר, אז הספיריט ללא ספק.

BW

פורסם

המאזדה 3 בין המצטיינות בזה מהמשפחתיות שנמכרות כאן בארץ שבתקציב שלך, במיוחד בגרסת הספיריט. ממליץ לך גם על דגם ה-5 דלתות, יותר יחודי.

BW

פורסם
המאזדה 3 בין המצטיינות בזה מהמשפחתיות שנמכרות כאן בארץ שבתקציב שלך, במיוחד בגרסת הספיריט. ממליץ לך גם על דגם ה-5 דלתות, יותר יחודי.

במידה ואקנה אחת שכמעט בת 10, היא תוכל לשמש אותי נאמנה ב 5 שנים הקרובות? או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

פורסם

שתיהן בעלות אמינות מופלגת אולי לסובארו קצת יותר , אבל המאזדה טובה ממנה בנקודות לא בנוק אאוט שב בתוך שתיהן תנהג תרגיש

תחליט בסוף לא תצטער מאף אחת מהן אישית בתור אחד שנהג על הספיריט בקטגוריה שלה היא הטובה ביותר בהצלחה .

פורסם

המאזדה היא המודרנית, המאובזרת, המרווחת, הבטוחה והחסכונית (לא יודע עד כמה הבדל בחיסכון) בצמד הנל.

אם יש הבדל של 3 שנים לטובת הסובארו אז במידה ויש כאלו שמורות הייתי בוחר בה (ועדיף בגיר ידני), כי כן יש לה קצת אופי לדעתי.

• תוכן חדש...