Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שגירסה חדשה של וייז דורשת IOS5 או יותר מאוחר.

whatsapp דורשת 4.3.

איך שאני מכיר אייפון 3G, זה מכשיר איטי, ותוכנות ניווט כמו IGO עובדות עליו בצורה זוועתית.

לדעתי עדיף שתחפש אייפון 3GS או 4, או אנדרואיד מהפשוטים (תלוי מה התקציב שלך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האייפון 3 ו3GS כבר לא נתמכים ע"י אפל, רצוי לא לקנות אותם.

אני משתמש באייפון 4 (לא4S) והוא מריץ את כל התוכנות הבסיסיות (וואטסאפ וויז ופייסבוק) כמו שצריך, הוא מעודכן לגרסא האחרונה של המערכת (IOS 7) שבהתחלה היתה גדולה וכבדה עליו אבל מאז העדכונים האחרונים שלה נרשמו אצלי פחות תקיעות והיא רצה הרבה יותר חלק.

לטעמי אם כבר אייפון כדאי לך להתחיל לכל הפחות מה4.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

whatsapp יום אחד החליטו שהם מפסיקים לתמוך ב 3G, בלי הסבר הגיוני ואי אפשר להתקין גרסאות ישנות.

יש עוד אפילקציות שלא נתמכוך ע"י 3G אבל אפשר להתקין גרסאות ישנות לא דרך הITUNES

אתה גם יכול להוריד גרסה ישנה של IGO אם וויז לא עובד

חשבתי על עוד משהו. אני לא בטוח שמכרו בארץ את 3G אז הוא טלפון פרוץ.

בפריצה הישנה ה GPS לא עובד אז תוכנות ניווט לא עובדות.

אייל

פורסם

3gs אפשר למצוא היום בגרושים,לאבא שלי יש בגרסה 4.2.1 והוא עובד מעולה עם וויז וגם עם וואטסאפ.

סך הכל מדובר במכשיר מוצלח,למרות שאני אישית לא רואה סיבה למה לא השקיע עוד טיפה ולקנות את ה4,אני מאמין שאפשר למצוא היום אייפון 4 באלפיה..או שאני טועה?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

ואם להוסיף עוד כמה שקלים, אפשר לקנות סמסונג s3 מיני חדש (מכשיר נחמד ביותר, שמתאים לדרישות כמו כפפה ליד) בקופסה עם אחריות, ולא להיכנס להרפתקאות עם טלפון יד שניה, שאין לך מושג מה עבר עליו.

או אם חופרים עמוק יותר, אז לקנות מכשיר אנדרואיד סיני מתוצרת Gigabyte/ZTE/Huawei (החברות הגדולות והמוכרות שלהם), ולקבל עודף מהאלפיה, שיספיק לארוחה זוגית במסעדה נחמדה.

אבל כל אחד וההעדפות שלו.

עדיין, אם כבר אייפון, אז עדיף שלא 3G, כי זה מכשיר כבר יותר מדי מיושן, שלא היה מוצלח מדי גם כשהיה חדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש בו.

רק בדור הראשון של האייפון לא היה gps.

עדיין ה3G בהחלט לא מומלץ בימינו.

לפחות 3gs, הקפיצה עצומה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, זה מה שנאמר לי ב2009 בדוכן של at&t כששיווקו את שניהם בזמנו ולכן בחרתי ב3gs שמשמש אותי נאמנה עוד בכתיבת הודעה זו

מריץ הכל וטרם נזקק לתיקון כלשהו

איך עבדו עלי...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אאל״ט ל 3g אין בכלל gps מובנה

גם באייפון 3G יש GPS.

באייפון 3G לא היה ניתן לצלם ווידיאו וגם לא הייתה אפליקציית מצפן.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה כנראה תצטרך לחבר אותו למטען כל הדרך אחרת לא תגיע(הסוללה תיגמר בדרך).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ואם להוסיף עוד כמה שקלים, אפשר לקנות סמסונג s3 מיני חדש (מכשיר נחמד ביותר, שמתאים לדרישות כמו כפפה ליד) בקופסה עם אחריות, ולא להיכנס להרפתקאות עם טלפון יד שניה, שאין לך מושג מה עבר עליו.

או אם חופרים עמוק יותר, אז לקנות מכשיר אנדרואיד סיני מתוצרת Gigabyte/ZTE/Huawei (החברות הגדולות והמוכרות שלהם), ולקבל עודף מהאלפיה, שיספיק לארוחה זוגית במסעדה נחמדה.

אבל כל אחד וההעדפות שלו.

עדיין, אם כבר אייפון, אז עדיף שלא 3G, כי זה מכשיר כבר יותר מדי מיושן, שלא היה מוצלח מדי גם כשהיה חדש

והודעת ההיילייט של השרשור.

אגב S3 Mini קרוב בחומרה שלו מאוד ל-S2, ומגיב הרבה יותר טוב מה-S2, עולם שונה לחלוטין מאייפון 3G או 3GS או אפילו 4. אין מה להשוות כאן בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה כנראה תצטרך לחבר אותו למטען כל הדרך אחרת לא תגיע(הסוללה תיגמר בדרך).

אצלי הסוללה מתרוקנת ב 1% לדקה כשהוא על וויז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...