Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הזמנתי מספר מוצרים מאיביי ממוכרים סיניים.

מגני מסך, כיסויים לפלאפון, מפצל לשקע המצת ברכב, מפצל USB, ועוד.

אחרי כשבועיים-שלושה, קיבלתי מאחד מהם הודעה (מבלי שפחתי קייס נגדו) שהוא מתנצל על העיכוב במשלוח ושזה בגלל שלאחרונה רשות הדואר הסינית החליטה לבדוק ברנטגן כל מוצר שיוצא מסין.

כעבור עוד שבועיים, כאשר עבר כבר יותר מחודש ממועד ההזמנה ועדיין לא קיבלתי חלק מהמוצרים, פתחתי קייסים נגד המוכרים שאת המוצר שלהם עדיין לא קיבלתי.

כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שהבעיה בדואר הסיני אבל הסיבות היו משונות.

אחד ציין את אותו עניין עם הרנטגן, השני אמר שהם בודקים שכל החבילות לא כוללות בתוכן את הסוללה, השלישי אמר שזה בכלל בגלל שבדואר הייתה שריפה ובגלל זה העיכוב.

בקיצור, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

באופן כללי, אני לא דואג בכלל, יש לי נסיון מעולה על הגנת הצרכן של איביי, כבר פעמיים קיבלתי את כספי בחזרה בלי בעיות בכלל, פשוט אני תוהה האם יש אמת בדבריהם והאם מישהו מחברי הפורום גם כן נתקל בעניין הזה או שזה רק אני והמזל הנאחס שלי?

פשוט מעניין אותי לדעת מה באמת גורם לעיכוב...יש דרך לברר את זה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני היום פתחתי קייס על מוכר שהזמנתי ממנו מגן לפלאפון לפני חודש ו...

וזה עדיין לא הגיע.

נראה איזה תירוץ הוא יביא.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

גם אני הזמנתי כמה דברים מסין לפני הרבה זמן (אמצע אוגוסט) שעדיין לא הגיעו. לא פתחתי קייסים כי מדובר על שלושה מוכרים שונים ולא הגיע אף אחד מהמוצרים כך שנראה שמדובר בבעיה כללית, ובכל מקרה מדובר במוצרים בערך כולל של כ 5$ (כבלי אודיו למיניהם).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני הזמנתי וקיבלתי 2 מתוך 3 מוצרים שלחתי מייל למוכר, איביי אומרים , שעוד מוקדם לפתוח לכבי קייס.

נמתין וניראה מה תהיה תשובתו.

פורסם

הזמנתי מוצר מדיל אקסטרים ב- 24/8. לא הגיע. נפתח קייס בלי תגובה מצידם.

הזמנתי כפפות באיביי ב- 3/9. לא הגיע ובהתחלה המוכרת טענה שיש עיכוב בגלל שהסינים החלו לבדוק כל חבילה בשיקוף ולכן יש עיכוב.

אחרי שבועיים המוכרת אמרה לי שהמוצר חזר אליה לאחר שעבר בדיקה של המכס. היא טוענת שהמכס בודק כל שק שמגיע מסניף מסוים ואם בחבילה אחת יש סוללה, כל השק מוחזר לשולחים. נשמע דבילי לחלוטין.

ביקשתי ממנה החזר ונקנה במקום אחר את הכפפות.

יש לי עוד מוצרים שהוזמנו מסין ועדין לא הגיעו:

מוצר שהוזמן ב- 16/9. עדין לא הגיע, בקרוב יפתח קייס.

עוד מוצר מה- 20/9 גם לא הגיע.

עוד מוצר מה-24/9 גם לא הגיע.

מה שיפה זה שמוצרים שהזמנתי אחרי התאריכים האלו מסין כן הגיעו.

זו ממש רולטה סינית :twisted:

פורסם

אני הזמנתי ב 2/10 חבילה מ eBay דרך מוכר מסין והיום היא הגיעה (למרות שהיום קיבלתי את הפתק לבוא לדואר, התאריך על הפתק היה 22/10, מה שאיפשר לי כבר לפני שעה לקפוץ לדואר ולקחת את זה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי יש בעיום עם כמה משלוחים, מהונג קונג.

אחד מה 1/9 עוד לא הגיעה, בסה"כ כיסוי לטאבלט.

ועוד כבל ממוכר אחר בתאריך 18/9

המוכר הראשון ביקש להמתים עוד מספר ימים במידה ולא יגיעה ינתן החזר.

ואם השני עוד לא יצרתי קשר

פורסם

אני הזמנתי כיסוי לטאבלט, קיבלתי השבוע, לאחר שבועיים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני משתדל למצוא את המוצרים הסינים שאני מעוניין בהם אצל ספקים אמריקאים או בריטים.

נכון, המשלוח לא חינם אבל כשהם אומרים שיש להם אז יש להם והם שולחים מיד.

הסינים (לא משנה אם בדילאקסטרים או איביי) מחכים שהירח יסתדר בתוך המזל המתאים, ורק אז הם חושבים להזמין מהספק שלהם. חודש אחרי זה המוצר יוצא אליך על גמל שעובר ביקורות מכס בסעודיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הזמנתי ממוכר סיני מפצל לשקע מצית ב- 28.9, הגיע מזמן...

אפילו לא קיבלתי מס' מעקב, הוא שלח בדואר רגיל וזה הגיע ישר לתיבת דואר (לא רשום).

פורסם

אני הזמנתי ב31/08 ועדיין לא הגיעה, אותו סיפור עם הדואר שלהם. נפתח קייס בPP

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ידוע שהם לא שולחים מייד,

הרי זה ברוור..זה מגיע במשלוח אווירי, איך משלוח אווירי מתערכב 3-4 חודשים ויותר ?

הם פשוט מחכים ליום שבא להם לקום מהספה וללכת לדואר לשלוח.

לא שיש לי טענה, כי בדרך כלל דברים שאני צריך דחוף אני מזמין דרך אנגליה או משהו כזה ואת הדברים שאין לי בעיה לחכות מצידי שיגיעו חודשיים, כמו מדבקות מסך, מגנים למינהם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לפני כחודש הזמנתי מטען לגלקסי 2. לא הגיע. פניתי למוכר. הבחור התנצל והבטיח לשלוח עם מספר מעקב. כדי לוודא שהוא ישלח, רכשתי אצלו מגיני מסך כדי שיצרף אותם למטען השני. היום בדואר חיכה לי פתק לדואר רשום עם חבילה שהגיעה "שבורה" וכנראה זה המטען הנעלם.

כנראה יש להם בעיות שם בסין עם הדואר. מצד שני, גם לדואר ישראל לא חסר לאור השביתה.

• תוכן חדש...