Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה 2010 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב מסוג ניסן טידה מודל 2010

הוא ברשותי בערך שנה אחלה רכב מאוד מרוצה.

לפני יומיים האוטו התחיל לעשות לי בעיות. באתי להניע את הרכב והוא פשוט מת נסינו כבלים לא הצליח אז קראתי לשירות דרכים (דרך חברת הביטוח) הגיע השירות ואמר שהמצבר גמור ויש להחליפו. הבחור החליף לי את המצבר ועדיין האוטו לא הניע הוא אמר שכנראה יש בעיה בקודנית והוא לא יודע לטפל בזה .

גררתי את האוטו למוסך מורשה של ניסן. אחרי בדיקה שלהם ועד שהם הצליחו לנטרל את הקודנית הם טעונים שעדיין האוטו לא מניע.

נאמר לי שהוחלף המחשב ושהמנוע בסדר גמור ובודקים והוחלף משהו (לא זוכרת את השם)בפיוזים אבל זאת לא הבעיה. האוטו כבר יומיים במוסך ויש לי תחושה שאף אחד לא יודע מה יש לאוטו?

אולי יש למישהו ניסיון בתחום? יש מצב שלא נטרלו עד הסוף את הקודנית? הלא יש כמה חסימות לקודנית? נראה לי שבסוף אני אצא עם נזק ממש רציני...:cry: :cry: :cry:

פורסם

זה אומר שכנראה הם לא הצליחו לנטרל את הקודנית לגמרי, בדרכך כלל התנהגות של הנעה וכיבוי לאחר שניה זה חסימה של קודנית אשר מונעת ממשאבת הדלק להזרים דלק

• תוכן חדש...