Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות סיאט לאון משומשת משנת 2009 ידנית עם אחד ממנועי ה TSI.

עכשיו מאחר וממש עכשיו הגיעה לארץ הלאון החדשה האם הייתם ממליצים לי לחכות כמה שבועות כדי שהמחירון יתעדכן ?

כי ממה שאני מכיר בד"כ כאשר מגיע דגם חדש לשוק הדגם הקודם סופג בעקבות כך ירידת ערך משמעותית יותר..

או שאולי אני טועה ?

בנוסף אם למישהו יש המלצות \ אזהרות נוספות בקשר למכווניות האלו אני אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

פשפשתי קצת ביד2 בקטגוריית לאון ידנית 2009-2011.

המחיר נע סביב 70K למנועי 1.8TSI.

איזה עוד ירידת ערך "משמעותית" יכולה לקרות פה? עוד 5K? זה משהו שגם ככה תוכל לבקש מהמוכרים להוריד.

ב60K, לעניות דעתי, אף אחד לא ימכור לך.

ככה שאין לך יותר מדי מה לחכות, עדיף שתשקיע את הזמן/מאמץ במציאת רכב שמור ונטול תאונות, מאשר בציפייה לירידת ערך כלשהי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המחירון של רכבי 2009 כבר "אכל" את הסטירה שלו.

מחזק את דעתו של החבר מעלי, אין לך למה לחכות.

קח בחשבון שהבום הגדול של הלאון היה ב2010-2011 כך שלא קל למצוא 2009 ראויה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...