Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברדיו דיסקים של פיונר יש תכונה שמכניסים דיסק און קיי או כל מקור להשמעת מוזיקה חיצוני התכונה היא S-Trav יש אפשרויות של 1ו2 שאני מפעיל אותה שומעים קצת שונה לפי מה שהבנתי זה מתקן חלקים שנפגמו במהלך ההמרה בשיר יש לי מערכת שכוללת קומפוננט מגבר וסאב אם אני אפעיל את התכונה הזאת זה יגרום נזק לרכיבים?

פורסם

לא יגרם נזק, וכן התכונה הזו נועדה לנסות למזער נזקים.

לא מצאתי את התכונה הזו שימושית.

ולדעתי עדיף מלכתחילה להוריד/לרכוש קבצים איכותיים שלא "צריכים" שה hu ינסה לתקן אותם.

תוריד פלאקים, אותם תמיר לקבצי wav, קבצים יותר טובים מאלו הhu כבר לא יקרא.

SCANSPEAK

פורסם
ברדיו דיסקים של פיונר יש תכונה שמכניסים דיסק און קיי או כל מקור להשמעת מוזיקה חיצוני התכונה היא S-Trav יש אפשרויות של 1ו2 שאני מפעיל אותה שומעים קצת שונה לפי מה שהבנתי זה מתקן חלקים שנפגמו במהלך ההמרה בשיר יש לי מערכת שכוללת קומפוננט מגבר וסאב אם אני אפעיל את התכונה הזאת זה יגרום נזק לרכיבים?

התכונה המדוברת נקראת Sound Retriver, ומיועדת לשחזר תחומי תדרים שנמחקו במהלך דחיסה לMP3 וWMA.

מומלץ למי שעובד אם קבצים בביט-רייט נמוך כמו 96-128, מי משתמש ב 192-320 או VBR ההפך יהרוס את השמע ע"י הקצנת תדרים הנ"ל.

נזק לרכיבים לגרום זה לא יכול, זה יפגע רק בנכונות הצליל.

פורסם

חוץ משני שירים אצלי בפורמט פלאק כל שאר השירים בפורמט mp3 כי קשה למצוא את השירים בפורמט פלאק

ישנם כמה שירים בביט ריט נמוך יחסית והרבה 320

• תוכן חדש...