Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש מקורי בלאנטיס ואני חושב שזה דבר מעולה, מכניס אוויר מעולה בערבים קרירים ושמש בימים נעימים (כי בימים חמים צריך כמה שפחות שמש על הרכב בשביל שהמזגן יקרר), לא שימושי תמיד אבל תוספת מעולה לדעתי.

הבנתי שהתקנת סאנרוף מ"גנות" תהיה ללא נזילות, אבל מצד שני חתך במרכב הגג והרכב לא תורם לשיפור הבטיחות של המרכב בעת תאונה.

Miata ND2

פורסם
מאיפה אתה יודע שזה מחמם יותר? עשיתם השוואה למכונית בלי סאנרוף באותם תנאים?

אצלי אין לזה שום השפעה מורגשת. השוותי.

בכאחד הנסיעות שלנו השמש הייתה עלי וזה ממש הפריע,הרגשתי את החום,לכן סגרתי את הגג עם ריפוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכאחד הנסיעות שלנו השמש הייתה עלי וזה ממש הפריע,הרגשתי את החום,לכן סגרתי את הגג עם ריפוד.

אז מה שאתה אומר בעצם, זה שסוגרים את הריפוד ה"בעיה" נפתרת.

אם כך, הרי שלא מצאת בעיה, אלא שיש מצבים שעדיף שהוילון/ריפוד יהיו סגורים. וזה נכון. סאנרוף/פנוראמי חייבים שיהיו עם וילון.

אני למשל לא אוהב לראות חלון גג מלוכלך. גם זו סיבה לסגור את הוילון...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה פוזה בישראל.

במה ישראל שונה מכל מקום אחר בהקשר הזה?

הכי פוזה זה המצב שהחלון מוטה בזווית, כידוע קוראים למצב הזה "מצב ערס" :)

דווקא זה המצב השימושי יותר - פחות רעש, ובחורף (כמו שאמרו פה) זה ממש נוח יחד עם החימום - מוציא אוייר חם מדי ושומר על החלונות שלא יתמלאו אדים.

בקיץ הסאנרוף שימושי רק בשעות הערב/לילה/בוקר מוקדם (מאד), אחרת השמש והחום הורגים אותך. בכלל, גם הרעש מפריעף לכן הסאנרוף שימושי רק במהירויות עירוניות. בגדול - פיצ'ר נחמד, לא דיל-ברייקר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון,בשעות אחר הצהריים כשהשמש מחממת את הגג הריפוד סגור,אולי בבוקר נעים לפתוח אותו אבל בצהרים זה לא נעים,תיראה זה לא שעם הפנדה שלי הייתה מגיעה עם סאן הייתי מתבאס,להיפך,פשוט לא הייתי מוסיף על זה כסף,כי גם בפיקנטו שהחלון עבר השחרה של יצרן השמש לא נעימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא זכור לי רכב במשפחה שהגיע בלי סאנרוף, רכבי הפרטי עם סאנרוף ואני לא חושב שאני אשתדרג אי פעם לרכב בלי סאנרוף, אולי טופלס לגמרי סטייל S2000 שזה החלום שלי בערך, אבל לגמרי בלי סאנרוף... לא יהיה.

בימי שמש חמימים אני פותח את התריס ונותן לשמש להאיר את תא הנוסעים, זה כיפי ומחמם ככה שהמזגן לא מקפיא אותי לגמרי.

בימי חורף גשומים שאי אפשר לפתוח את החלונות בלי שיכנס גשם ונפשך חשקה בקצת אויר טרי בריח גשם (אני עוד לא יודע איך לא המציעו ריחן לרכב בריח גשם), פותחים חריץ בחלון גג והבעיה נפתרה.

מצוין גם כדי לעצבן את האישה שהיא מבלבלת במוח ובא לך להרוס לה את הפן כדי להשתיק אותה :lol: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם יש שתי דברים שאני מאוד אוהב ברכב שלי זה את הנסרוף (שהוא מקורי) ואת המנוע 2.0.

בחורף אני מכוון את המזגן ל23 מעלות וסוגר אותו,פותח את הסרקולציה החיצונית, והסנרוף על טילט וככה נכנס הרבה אוויר (בגלל הפרשי הלחצים) וכמובן שאין אדים. בימים האלו אני פשוט פותח את כולו ונהנה. תמיד שנאתי לפתוח חלון,בגלל הרעש בעיקר.

מסוג הדברים שאם הייתי צריך לבחור רכב חדש/משומש,זה הדיל ברייקר (מקורי ועובד)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
במה ישראל שונה מכל מקום אחר בהקשר הזה?

דווקא זה המצב השימושי יותר - פחות רעש, ובחורף (כמו שאמרו פה) זה ממש נוח יחד עם החימום - מוציא אוייר חם מדי ושומר על החלונות שלא יתמלאו אדים.

בקיץ הסאנרוף שימושי רק בשעות הערב/לילה/בוקר מוקדם (מאד), אחרת השמש והחום הורגים אותך. בכלל, גם הרעש מפריעף לכן הסאנרוף שימושי רק במהירויות עירוניות. בגדול - פיצ'ר נחמד, לא דיל-ברייקר.

לא דיברתי על שימושיות.. למרות שאני לא רואה בסאן רוף כמשהו שימושי במיוחד חוץ מדבר נחמד כמו שכבר ציינתי.

בחורף לא יצא לי לנסוע עם סאן רוף פתוח ומזגן על חום, ייתכן וזה עוזר מאוד כמו שאתם מספרים

אם היה לי את זה ברכב היה נחמד, אבל לא הייתי מתעקש על זה במיוחד

וכן זה גם יפה.

יש הרבה שאין להם סאן רוף (או שיש להם) ומצפים את הגג במדבקה שחורה מבריקה

על חלק מהרכבים זה נראה מאוד יפה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

יש הרבה שאין להם סאן רוף (או שיש להם) ומצפים את הגג במדבקה שחורה מבריקה

על חלק מהרכבים זה נראה מאוד יפה

זו אופנה שצריכה להסתיים,זה מכוער מאוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי סאנרוף מקורי, יעיל ביותר, אך רועש בנסיעה, כמו שנאמר כאן, אם צריך להוסיף על זה סכום גבוהה, מיותר, יש כבר ברכב, מצויין.

פורסם

אם זה מקורי זה סבבה, אם זו התקנה מקומית הדעה שלי כמו על רוב ההתקנות המקומיות - אם אפשר, עדיף לוותר.

בכל מקרה, ברכב הקודם והנוכחי של ההורים יש, הייתי משתמש בזה בעיקר בערבים, זה נותן אוויר טוב, וזה גם עוד חלון שאפשר לפתוח כדי לאוורר את הרכב.

בערב מאוד כיף לנסוע עכשיו עם סאנרוף פתוח, רוח טובה כזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...