Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאנרוף דבר מאוד שימושי:

C97_Aston_Martin_007_set.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור אחד שיש לו כרגע חלון בגג באמת שאני לא יודע מה הפוזה בזה. שהייתי צעיר חשבתי שזה יפה, עכשיו פעם בחודשיים אני פותח אותו רק כדי שלא יתקלקל.

פורסם

בעד - אבל רק אם זה מקורי מהמפעל.

יש לי במשפחה המורחבת שני רכבים עם סנרוף, וכשהתנאים מתאימים (כלומר בערב בעיקר) אני מאוד נהנה לסוע עם הגג פתוח - זה מכניס אויר ואור נעימים לאוטו.

פורסם

אך ורק מקורי - במידה ואכן חשקה נפשך בסאן רוף.

אחרי פחות משנה עם סאן רוף מקורי (באיביזה בזמנו), הוא נפתח אולי 10 פעמים ורק בערבים קרירים ונעימים. בשאר הזמן רק שימש כמקור אור נוסף אל תוך תא הנוסעים.

כל עוד זה מקורי כחלק מהאיבזור המקורי של האוטו - לא אתנגד. במידה ואצטרך לשלם על זה כתוספת - לא אעשה זאת, זה מיותר לחלוטין וחסר שימוש (לדעתי האישית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם כל הסטיגמה שנוצרה, אני מוצא בו שימוש ללא תחליף (במצב שהוא עולה כמה סנטימטרים למעלה ונוצר חריץ).

בחורף, כשיורד גשם, חנוק לכם ברכב ובא לכם קצת אוויר.

אם תפתחו חלון,הגשם יכנס, ורוח ישירה וקרה מדי ישר עליכם. כאן החריץ בגג פותר את הבעיה.

או לחילופין, כשהמזגן חנק אתכם ועשה חם מדי, אבל שנייה אחרי שסגרתם אותו נהיה שוב קר.

מזגן דלוק + חריץ בגג יוצר אקלים מושלם. למרות ניסיתי גם לפתוח חלון, אבל זה קר מדי, ורועש יותר.

מעולה גם למצב של אדים בתוך הרכב. בלי לסבול מהקור שנכנס ישירות עליכם.

פורסם

ברכבי יש גג פנורמי ענק. זה לא סאנרוף נפתח.

אמנם התריס נפתח באופן די נדיר. במיוחד לא בנסיעות השגרתיות, אבל בנסיעות בהרכב מורחב שהן בדרך כלל למרחקים גדולים ו/או למקומות לא שגרתיים (חופשות/בילויים) זה מוסיף לא מעט לחויות הנסיעה ולהתרוממות הרוח. לא רק של הילדים.

אני בעד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חבר קנה פיקנטו ספורט,בהתחלה ממש היה מדליק הסאן רוף,אבל כשיש שמש זה סתם מחם יותר,בקיץ מדליקים מזגן,אולי בחורף זה כיף לראות את הטיפות על החלון,אם זה מגיע עם הרכב סבבה,אבל אם להוסיף כסף אני לא הייתי מתקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר קנה פיקנטו ספורט,בהתחלה ממש היה מדליק הסאן רוף,אבל כשיש שמש זה סתם מחם יותר,בקיץ מדליקים מזגן,אולי בחורף זה כיף לראות את הטיפות על החלון,אם זה מגיע עם הרכב סבבה,אבל אם להוסיף כסף אני לא הייתי מתקין.

מאיפה אתה יודע שזה מחמם יותר? עשיתם השוואה למכונית בלי סאנרוף באותם תנאים?

אצלי אין לזה שום השפעה מורגשת. השוותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכי פוזה זה המצב שהחלון מוטה בזווית, כידוע קוראים למצב הזה "מצב ערס" :)

כמו כמעט כולם כאן, אני בעד רק אם זה מקורי. בארץ לא הייתי מתקין

אין לי באוטו סאנרוף, אבל מנסיעות באוטו של אבא שלי או עם חברים שכן יש להם, זה די נחמד בערב לפתוח אפילו רק את התריס שיכנס קצת אור מלמעלה.

לפעמים קצת פותחים גם את החלון בשביל אוויר

זה סך הכל נחמד אבל זה לא מה שהיה משפיע עלי בקניית רכב.

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...