Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה לפני :

הייתי פעמיים ב AVIS ופעמיים קיבלתי שם רכבים עם מנוע " חנוק " כאילו המנוע סתום או קפוא כאילו לוחצים גז והוא סתום לגמרי בקושי זז וזה רכבים 2013 1. סוזוקי אלטו 2. שברולט ספארק .

זה קשור למנוע או לפילטרים או מסננים ?

פשוט הזוי

והשאלה שלי שלשמה נכנסתי באמת :

אני מתלבט בין 2 רכבים כרגע פיאט פנדה מנוע 1.2 או פונטו גרנדה מנוע 1.2 ידני

פנדה ידני 2011 עם 38 אלף ק"מ במחיר 44 אלף שקל או פיאט גרנדה פונטו 2011 ידני עם 80 אלף ק"מ ב 41 אלף שקל

או פיאט פנדה ידני 2012 עם 20 אלף ק"מ המחיר 46-7 אלף שקל מה אתם אומרים ?

פורסם

אוכל להמליץ לך על הפנדה מכיוון שהיתה ברשותי אחת, כשנה, ומאוד נהנתי לנסוע עליה. בגדול באספקט החסכוני של העניין.

לגבי המחיר, אין מה להסתבך יותר מדי, בדוק מחירון, ותיראה עם שקלול הקילומטראז עד כמה משתלם לך יותר מדי.

בנוגע לרכב השני אין לי מושג. בהצלחה!

פורסם

יש בעיה עם המחיר מחירון של לוי יצחק משהו מבולבל לגמרי יש לי מנוי באתר WIN WIN

רשום :

פנדה דינמיק 1242

פנדה dynamic esp 1242

פנדה 1242 69 כ"ס

מה זה ESP ?

איך אני יכול לדעת מה הדגם שהציעו לי ?

אמרו לי דינמיק 1200

פורסם

ESP זו מערכת בקרת יציבות. בגדול היא שומרת שהרכב לא יאבד אחיזה.

מינואר 2010 היא חובה בכל הרכב על פי חוק. מה שאומר שאם שנת היצור של הרכב היא 2010 ומעלה, אז יש בה ESP.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש פיאט פנדה עם מנוע 1200 ויש פיאט פנדה עם מנוע 1242 ?

69 , 67 , 60 ? כ"ס ?

איזה פיאט פנדה מופיע באתר של אלדן ? WWW ELDAN CO IL מכירה

ועוד שאלה ששאלתי ולא נענתה :

למה שהשכרתי 2 רכבים ב AVIS זה יכל להיות בכל מקום אחר אין לי שום עניין נגדם הרכבים היו עם מנוע " חנוק " כאילו קפוא לא זז לוחצים על הדוושת גז ואין למנוע כח לסחוב זה קשור אולי לקלאץ ? למסננים ? כי אמרו לי שזה קשור למנוע הקטע שרכב אחד היה עם 45 אלף ק"מ סוזוקי אלטו ורכב שני עם 65 אלף ק"מ שברולט ספארק בשניהם הייתה אותה בעיה של רכב " חנוק " פשוט לא זז , מכניסים להילוך ראשון הרכב זז על 2 קמ"ש וכדי שהוא יזוז צריך ללחוץ את הדוושה של הגז עד לרצפה וגם לא קורה כלום סתם רעש

פורסם

על פניו אני לא רואה סיבה להעדיף את הפנדה (ויש לי כזו) על פני הגרדנה פונטו. היתי רק מנסה לחפש אחת עם קצת פחות קילומטרז', מדובר על רכב בן כשנתיים וחצי לערך שעשה 32K ק"מ לשנה - הרבה כאמור.

בכל אופן, החיסכון בדלק יהיה מאוד דומה ולא משמעותי, הגרנדה מרווחת יותר, בטוחה הרבה יותר..

פורסם

שוחחתי עם מוסך פיאט מורשה אמרו לי לקחת את הפנדה בגלל העלויות האחזקה הגבוהות יותר של הגרנדה פונטו וגם צריכת הדלק שטיפה יותר גבוהה גם הרכב גדול יותר כבד יותר מהפנדה .

העניין שרוצים למכור לי פנדה 2011 עם 38 אלף ק"מ ב 44 אלף שקל וזה נראה לי יקר .

פנדה 20 אלף ק"מ שנת 2012 ב 46 אלף שקל נשמע יקר מדי לרכב כזה

איך אפשר לדעת מה המחיר האמיתי שלהם ? לא מזמן פיאט ישראל מכרה פיאט פנדה דור ישן ב 54 אלף שקל חדש מהניילון 0 ק"מ

פורסם

אין מצב בעולם שזה המחיר של פנדה 2011, ועוד לא פרטית

אם חדשה כזאת עלתה 55, או נגיד סיאט MII חדשה שגם עולה ככה, רק ברגע שהוצאת אותה מהסוכנות היא שווה 50. כל שנה מורידה מחיר משמעותית, ק"מ של 40 ומשהו אלף זה גם כבר משמעותי וזה לא אוטו חדש שיכול להמכר בכזה הפרש קטן מחדש.

בנוסף לזה בדקתי ביד2 עכשיו ופרטית עולה בערך אותו דבר, שזה מוגזם לחלוטין גם לפרטית ואני לא מאמין שמישהו באמת קונה במחירים האלה.

בקיצור תוריד אותם באיזה 10 אלף לפחות. אם לא אפשרי - למה לך אוטו משומש הרוס? לך לסוכנות סיאט ותקח אוטו חדש בתוספת קטנה שתרוויח חלק גדול ממנה בתיקון הראשון של הפנדה הזאת, בטסט ראשון לשנתיים, צריכת דלק קצת יותר טובה וכו'.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

פנדה 2011 עם 38,000 ק"מ ב 44 אלף זה הרבה כסף ? הייתי לי הרגשה מסריחה .

הוא אמר לי " יש לי רכב עם ק"מ נמוך " 38 אלף !

שווה להשקיע עוד אלפיים שקל ולקנות 2012 עם 25 אלף ק"מ ב 46 אלף שקל ? מה אתה אומר ?

במחירון לוי יצחק רשום :

פיאט פנדה Dynamic ESP 1242

2011 מחירון - 49.900

2012 מחירון - 56.700

-----------------------

ויש בלי ESP

2011 מחירון 47.500

2012 מחירון - 54000

פורסם

תקשיב, זה הכל דיעה שלי, אין פה "הרגשה מסריחה", זה פשוט מחירי שוק ואתה צריך לבדוק ביד2 ובסוכנויות שמוכרות מכוניות החדשות באותו הגודל.

לוי יצחק חי בללה לנד, כי אין בכלל מכוניות בלי ESP מאז שנת 2010. (מבחינת חוק, כל אוטו מ2010 יש לו ESP)

ואיך 2012 (אוטו בן שנה+) עולה לפי מר יצחק יותר מאוטו חדש מאותה הקטגוריה? נשמע לך הגיוני? :lol:

אין לך מה להתייחס למחירון הזה בכלל.

ה2012 כבר קצת יותר מעניינת, ההפרש במחיר קטן מאוד (ותוריד אותו אם אפשר)

לפי דעתי אם יש לך 46 אלף אז תלווה\תחסוך עוד 9 ופשוט תקנה אוטו חדש. (וזה הסיבה למה המחירים האלה גבוהים מדיי, למה לקנות משומש בכזה הפרש קטן?)

ולשאר השאלות ששאלת:

לפי דעתי גרנדה פונטו עדיפה. יותר נוחה, הרבה יותר בטיחותיות, יותר מודרנית.

המנוע אותו הדבר, קצת יותר כבדה אבל המשקל הזה זה רק נוחות בשבילך.

כל ה1.2 מהשנים האלה הם 69 כ"ס. הפנדות הישנות (כמו שלי) זה 60 כ"ס. (זה אותו מנוע עם שינויים קלים מאוד)

פורסם

הבעיה שכולם עובדים לפי המחירון " הלה לה לנד " של לוי יצחק אז מה עושים ?

מחירון יד 2 לא קיים מבחינתם ואפשר להבין מדוע כי פנדה 2011 עולה ב YAD2 כ 40 אלף שקלים הפרש הפרש לא ?

פורסם

אז כמו שאמרתי, בהפרש כזה קטן אתה וכל קונה פוטנציאלי שילך לחנות ויקנה חדש.

כשכזה דבר קורה המחיר ביד2 יורד כי אין ביקוש למשומש, כולם בסוכנות.

כרגע אין התאמה בין המחירים, אין את ההגיון הזה, המוכרים ביד2 עוד לא הבינו שלא יקנו מהם ככה.

פורסם

באלדן מתעקשים אומרים " ק"מ יחסית נמוך כמו רכב פרטי בלה בלה שמור בלה בלה " , שווה ללכת על חדש ?

בעבר היה מבצע של פיאט 54,900 על חדש היום זה כבר 65,400 אם אני לא טועה יקר :(

פורסם

פיאט תמיד מוכרים יקר מדיי.

כמו שאמרתי בסיאט היה מבצע של 55 אלף, והסיאט עדיפה. אולי עדיין יש את המחיר הזה, שווה לבדוק.

אם שווה לך תוספת של כמה אלפים בשביל אוטו חדש זה כבר החלטה שלך,

אני למשל יודע שאני שומר על האוטו הרבה יותר מהרגיל ואוטו בן שנה אצל מישהו אחד נראה כמו אוטו בן 8 אצלי, אז לי שווה להוסיף 9 אלף.

גם אם נחשב את זה כלכלית בצורה יבשה, טסט עולה 1000, תוריד מההפרש, האוטו החדש נגיד יעלה 2000 פחות במוסכים\צמיגים\ברקסים, הדלק יחסוך לך מ1-14 של הפנדה נגיד ל1-17, תחשב לפי הנסועה שלך.. בכל מקרה ההפרש לא ממש גדול, אני הייתי מעדיף כבר חדש וזהו, שתוכל לשמור עליו ולדעת מה עשו לו להנות מאחריות ואוטו נקי.

• תוכן חדש...