Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני מספר ימים קיבלתי הודעה מהבנק שיש עיקול על החשבון שלי מעירית תל אביב, לאחר בדיקה מולם מסתבר שיש 2 דוחות משנת 2003-2004 שלא היה לי מושג על קיומם, הם שלחו לי דף פירוט דוחות אבל למרבה ההפתעה הכתובת שמעודכנת אצלם היא לא הכתובת מגורים הנכונה שלי ולמיטב ידיעתי מעולם לא גרתי שם

בשיחה חוזרת עם נציגה שלהם היא אמרה כי ב2006 שלחו מעקלים לכתובת ישנה שלי (אני אישית לא חייתי בארץ בין השנים 2004-2009) וב2010 שלחו שוב מעקלים לכתובת שבה מעולם לא גרתי, למרות שחזרתי לארץ ב2009 ועדכנתי את כתובתי המקורית,

מה שאומר שהם לא עשו שיעורי בית ולא דאגו להשיג את כתובתי העדכנית ולשלוח לי את דבר ההודעה על החוב, זה מסביר את אי הידיעה שלי לגבי החוב

אני מוציא כרגע דוח כניסות ויציאות מהארץ וגם דוח כתובות על מנת להוכיח כי עדכנתי את תכתובתי ב2009 והם שלחו אנשים למקום הלא נכון

שאלתי היא האם בדרך זו ניתן להוכיח אותם על טעותם ולהביא לביטול החוב?? או לחילופין להוריד את גובה הסכום למקורי??

מה גם שסכום הקנסות לאחר הריבית היום עומד על 1200 ש"ח והם דורשים ממני 2130 ש"ח (הוצאות גביה) האם הם יכולים לעשות זאת??

אודה לתשובה בהקדם

פורסם

נעשה סדר

ב 2003 ו 2004 גרת בישראל בכתובת X לשם היו אמורים להישלח הדוחות במידה וכתובת זו הייתה מעודכנת במשרד הפנים / משרד הרישוי

תברר לאן נשלחו אז הדוחות , לא מה מופיע אצלם עכשיו.

אם נשלחו לכתובת שלך ולא הוצאת למשל דואר רשום זבש"ך . אם לכתובת שגוייה בקש לבטל.

ב 2006 שלחו מעקלים לכתובת שהייתה שלך לפני היציאה לחו"ל ?

ב 2010 שלחו מעקלים , חלפו 3 שנים מהמועד של הפעולה האחרונה שהייתה ב 2006 גם צריך להביא לביטול הדוחות.

בקיצור בקש מהם את כל הכתובות שלשם נשלח הדואר או הגיעו המעקלים לפי זה נדע אם לבקש לבטל את הכל או יש צורך להמשך התמקחות.

בקש אחרי שביררת איתם בע"פ כי ישלחו לך תשובה בכתב למייל או לפקס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...