Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידע ״חדש״ לגבי הIPA- דיברתי עם חבר כימאי ולפי מה שהוא אומר האיפא כנראה תהיה יותר עדינה לפולימרים כי המולקולה גדולה יותר, מדפזת לאט יות לשכבה ופחות נקשרת לחומר.

אני סומך עליו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

רוצה לנחש עם מה השתמשתי כדי לקבל כאלה טיפות יפות?

אני אעלה תמונות בהמשך- צריך לערוך אותן קצת (שיהיו פחות מחצי מגה)

פורסם

OK, אז קודם כל- ממה התחלתי- כמעט חודש וחצי בלי שטיפה.

מרחוק עדין הרכב נראה מבריק... רק מרחוק:shock:

2013-10-06 14.10.07.jpg

2013-10-06 14.11.13.jpg

פורסם

ומה עשיתי אתמול במשך 4 שעות אתם שואלים?

הרבה ריסוס עם שמפו מדולל כפרי ווש (אין לי צינור... הרבה ריסוס)

שטיפה עם סבון כלים פיירי (20 וקצת מ"ל בדלי) והכפפת נודלס החדשה שלי (סילברליין)- האמת שהיא די נוחה ולא סופגת יותר מידי מים. במידה. היא גם אוספת המון לכלוך, ממש ראיתי את זה כששפכתי את הדלי עם של השטיפה של הכפפה.

יבוש עם המגבת החדשה של אובר: יש לי את המגבת הקטנה יותר 70X40 ובשביל הסוויפט שלי היא הספיקה בדיוק. ממש בניגוב האחרון היא התחילה למרוח לי קצת מים. מבסוט ממנה מאוד.

ריסוס עם IPA בריכוז של 6% במים מזוקקים וניגוב

ריסוס עם IPA בריכוז של 6% במים מזוקקים ושפשוף. ויאוש. עכשו זה זמן טוב להגיד שIPA אולי טוב להסרה של וקס לילדים קטנים, אבל מול קולונייט 845- אחרי שלושה חודשים ושטיפה עם פיירי לפני... התמונה שפרסמתי לפני 3 פוסטים זה תוצאה של ריסוס בפעם השלישית! של התמיסת IPA עם המכסה מנוע. כמו שאתם רואים, לא ממש הזיז לקולונייט. נראה לי רק עצבן אותו קצת.

אחרי הבזבוז זמן עם הIPA, שמתי שכבה חדשה של וקס (קולונייט 845 כמובן), עם פד מיקרופייבר של דודו ג'וס (הכחול) באזורים של מטר וחצי על מטר בערך: על כל הגג בחלוקה ל-4 רבעים (עד לאן שהגעתי עם היד) ואז הסרה באותו הסדר, זה עבד די טוב- הוקס היה מתייבש במידה הנכונה עד שהייתי מתחיל להסיר אותו.

אחרי זה שמתי שכבה נוספת באותו האופן, ובאפינג סופי עם המטלית האדומה הסופר אולטרא רכה של דודו ג'וס (היא אולי סופגת פחות מהמגבת של אובר, אבל היא רכה יותר)

שמתי לב אתמול שיש לי על המכסה מנוע (בעיקר) הרבה כתמים שנראים כמו סימני מים. אני לא יודע ממה זה, ובאור רגיל לא רואים את זה, רק בתאורה חזקה (או רגילה בחושך) מהצד רואים שממש כל המכסה מנוע מלא בכאלה סימנים. ניסיתי לצלם את זה ובתמונה עם העיגול האדום זה הכי טוב שהצלחתי.

למישהו יש הסבר? יש משהו שיכול להוריד את זה (ולא פוליש, עדיף משהו שאפשר לעשות ידנית- פלסטלינה או פרי-וקס עם קצת חלקיקי פוליש עדינים)

ועכשו לפורנו-

2013-10-12 12.18.22.jpg

2013-10-12 12.19.38.jpg

2013-10-12 12.20.34.jpg

• תוכן חדש...