Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ללא פקקים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי . יש לי מצבר של וולטה ללא פקקים .

המוכר אמר לי לשים כל 3 חודש מים . לא מוצא לא פקק לא נעליים..

מצאתי משו בשם מצבר יבש שלא צריך לטפל . אבל בטוח חייב אחרת ילך לי .

עזרה!!

פורסם

לא נותן לי להעלות תמונה.

אין לי עדיין 20 הודעות

בכל אופן ,תכתבו מצבר יבש של שנפ זה בדיוק כזה . רק של וולטה.

פורסם

יש 2 סוגים של מצברים. הראשון עם הפקקים והשני ללא.

יתכן והמוכר התבלבל?

המצבר ללא פקקים היא מצבר ללא תחזוקה קרי לא מוסיפים מים (גם אין איפה) לעומת המצבר עם הפקקים שיש לבדוק מעת לעת ולהוסיף מים מזוקקים לפי הצורך

פורסם

אם אין פקקים אז אין לך שום אפשרות להוסיף מים מזוקקים.

במצברים מסויימים יש מדבקה על החלק העליון של המצבר אשר מסתירה את הפקקים לכן שווה לך לבדוק מה מסתתר מתחת למדבקה.

במידה והפלסטיק של המצבר שקוף תוכל לראות את מפלס הנוזל מאחד הצדדים ובדרך כלל קיים סימן MIN-MAX.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. זה טוב ללא פקקים ?

2. יש סימון MIX MAX בצד של המצבר. והוא שקוף כן .

3. אין בהחלט שום פקק . הוצאתי מדבקות שהסתירו.. שום דבר.

פורסם
לפי מה שאתה כותב - מכרו לך מצבר סגור.

אם זה עדיף? לא יודע. אישית אני אוהב עם פקקים.

הי

כמו שהסבירו החברים בפורום אכן קיימים שני סוגי מצברים עם פקקים ובלי פקקים (עד כמה שאני יודע וולתא מייצרים עם פקקים).

לגבי מה עדיף -היתרון הגדול במצבר עם פקקים הוא האפשרות להוסיף מים מזוקקים בשעת הצורך.

בעיקרון רוב יצרני המצברים בעולם האיכותיים מייצרים בטכנולוגיה מתקדמת והמצברים לא זקוקים לטיפול היצרנים מוסיפים לסגסוגת העופרת קלציום המקטין את צריכת המים במצבר -מצבר ללא טיפול.

במקרים קיצונים של חום גבוהה וטעינת יתר יש איבוד נוזלים ומכאן במקרה ויש פקקים למצבר ניתן להוסיף מים מזוקקים למצבר ולשמור על המצבר במיוחד במדינות חמות כמו ישראל.

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם
1. זה טוב ללא פקקים ?

2. יש סימון MIX MAX בצד של המצבר. והוא שקוף כן .

3. אין בהחלט שום פקק . הוצאתי מדבקות שהסתירו.. שום דבר.

ולאיזה גובה המפלס של הנוזל מגיע ? חשוב לבדוק את המצבר במקום ישר (מפולס).

פורסם

במצבר ללא טיפול החלק העליון משמש מיכל עודפים בדומה למערכת הקירור ולכן אין איבוד מים ,ברגע שמסירים את המדבקה ומוסיפים מים משנים את ריכוז האלקטרוליט ומקצרים את חיי המצבר.כמעט ולא מיוצרים היום מצברים עם פקקים שנפתחים ללא מברג מיוחד ברכב הפרטי אצל החברות האיכותיות וזה קיים בעיקר במצברי פריקה עמוקה ומצברים גדולים של גנרטורים ורכבים תיפעוליים.

פורסם

אכן , נאמר לי שמכרו לי מצבר סגור .

יש אחריות לשנה. אין צורך להוסיף מים .

עוד משו , אמרו לי שוולטה הוציאה ליין של מצברים ללא פקקים .

תודה לכל העוזרים.

פורסם
במצבר ללא טיפול החלק העליון משמש מיכל עודפים בדומה למערכת הקירור ולכן אין איבוד מים ,ברגע שמסירים את המדבקה ומוסיפים מים משנים את ריכוז האלקטרוליט ומקצרים את חיי המצבר.

זה נכון גם לגבי מצבר עם פקקים.

פורסם
הי

כמו שהסבירו החברים בפורום אכן קיימים שני סוגי מצברים עם פקקים ובלי פקקים (עד כמה שאני יודע וולתא מייצרים עם פקקים).

לגבי מה עדיף -היתרון הגדול במצבר עם פקקים הוא האפשרות להוסיף מים מזוקקים בשעת הצורך.

בעיקרון רוב יצרני המצברים בעולם האיכותיים מייצרים בטכנולוגיה מתקדמת והמצברים לא זקוקים לטיפול היצרנים מוסיפים לסגסוגת העופרת קלציום המקטין את צריכת המים במצבר -מצבר ללא טיפול.

במקרים קיצונים של חום גבוהה וטעינת יתר יש איבוד נוזלים ומכאן במקרה ויש פקקים למצבר ניתן להוסיף מים מזוקקים למצבר ולשמור על המצבר במיוחד במדינות חמות כמו ישראל. - במקרה של טעינת ייתר מטפלים בבעיה ולא נסמכים על מצבר שבו קיימת אפשרות להוסיף מים מזוקקים.

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

הטכנולוגיה של מצברים עם פקקים שבהם ניתן להוסיף מים מזוקקים אבד עלייה הכלח כבר יותר מ-15 שנים ומשום מה רק ייצרנים בארץ ממשיכים לשווק מצברים מסוג זה.

אכן במדינות מסויימות כמו אוסטרליה אשר באיזורים מסויימים מזג אוויר ממש חם (רותח) אז למצבר עם פקקים יש יתרון מסויים.

בארץ בהחלט מצברים ללא טיפול וללא אפשרות הוספת מים מזוקקים עושים את העבודה יופי.

• תוכן חדש...