Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן הגה/פיג'ו 206 05'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. יש לי נזילה של שמן ההגה. הלכתי למוסכניק שטען שהנזילה נובעת מהיכן שהיוניט (?) נמצא. הבנתי שזהו רכיב חשמלי. במוסך פיג'ו רצו עליו 190 ש"ח. האם הגיוני שהנזילה תהיה משם? כי האמת שלא התרשמתי מהמקצועיות של המוסכניק. יש דרך זולה יותר להשיג אותו? ומה עלות ההחלפה שלו כולל עבודה ? אגב כשרכשתי את הרכב לפני חצי שנה מיכל שמן ההגה היה ריק לחלוטין, ואני לא יודע כמה נסעו איתו ככה. האם ייתכן שנוצר נזק כלשהו? תודה לעונים

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

שלום

עבודת ההחלפה של היוניט הזה לוקחת דקות ספורות והמחיר שנתנו לך במוסך סביר בהחלט. אם נוסעים ללא שמן כמובן

שנגרם נזק, קשה לאמוד אותו אבל אם ההגה מתפקד היטב וללא רעשים והמשאבה לא נוזלת מהציר אתה יכול לסמוך

עליה שתשרת אותך עוד זמן רב.

פורסם
שלום

עבודת ההחלפה של היוניט הזה לוקחת דקות ספורות והמחיר שנתנו לך במוסך סביר בהחלט. אם נוסעים ללא שמן כמובן

שנגרם נזק, קשה לאמוד אותו אבל אם ההגה מתפקד היטב וללא רעשים והמשאבה לא נוזלת מהציר אתה יכול לסמוך

עליה שתשרת אותך עוד זמן רב.

אין נזילה מהצירייה וההגה לא עושה רעשים, אך קצת קשה לסובב אותו, ייתכן שבגלל זה?

הונדה סיוויק ES 2002

• ספונסר פורום
פורסם

אכן לרוב הנזילה היא מהיוניט הזו, 190 ש"ח זה מחיר מעולה, זה מחיר החלק גם בחו"ל.

החלף אותו,מלא שמן וסע לשלום.

אורן

פורסם

הציעו לי במוסך פיז'ו 120 שח על החלפת היוניט למרות שנכתב שזו עבודה של כמה דקות. האם יש באפשרותי לבצע זאת לבדי? עוד אמרו לי כי אין אחריות על היוניט אם אני רק קונה מכיוון שזהו רכיב חשמלי

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אני מציע לך לבצע את הקנייה של היוניט עם העבודה של ההחלפה באותו מקום כי אם לא ירכיבו כמו שצריך למרות שאין יותר מידי אופציות בהרכבה אז הם עלולים להאשים את החלק שקנית. אלא אם כן אתה מרכיב לבד ואז תקנה את היוניט איפה שאתה רוצה. להרכיב לבד זה באמת שטויות ורק חשוב רגש בכל הסיפור.

• תוכן חדש...