Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנתק יוניט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסה! מחר מתחיל סמסטר על הבוקר ואני צריך לעשות מחר מסלול קרית גת - ירושלים ואצלי התקלקל יוניט.

* מאורר לא עובד.

* פיוזים לא נשרפו.

* חום מנוע מגיע עד ל- 110 מעלות בדרך עירונית ובעצירות.

אז לפי מה שמצאתי בפורום זה בעיית יוניט.

והשאלה היא: איך לקצר יונית כך שמאורר יעבוד תמיד?

יוצעים מיוניט וממאורר שלושה חוטים.

האם צבעים של קבלים מיוניט וממאורר יעזרו לכם?

הרכב שלי הוא: סקודה פליסיה שנת 97

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

פורסם

מהמאוורר ה"כבל" הולך ליוניט חום שלרוב נמצא בתחתית הרדיאטור , להוציא את שני החוטים ,לשלב בינהם והינה לך מאורר פועל כל הזמן :) (ברכבים מסויימים גם אחרי סוויץ... אבל תשים סוויץ בזמן שאתה עושה את זה כדי שתראה שעובד)

פורסם

אצלי הוא באמצע רדיאטור. הוא דומה לפקק ועליו שקע (הוצאתי את השקע) ויוצאים ממנו שלושה חוטים.

אז איזה מהם אני מחבר אחד עם השני?

פורסם
אצלי הוא באמצע רדיאטור. הוא דומה לפקק ועליו שקע (הוצאתי את השקע) ויוצאים ממנו שלושה חוטים.

אז איזה מהם אני מחבר אחד עם השני?

יש לך רב מודד ?!?

פורסם

מיוניט יוצאים שלושה חוטים: כחול אדום ושחור.

הכבל שהולך מיוניט אל הכיוון של המצבר מתפצל כלומר כחול ואדום נשארים יחד ושחור יוצא לכוון אחר.

בהתחלה אני אשים חוט דק מאוד שבמקרה של הקצר שהוא ישרף קודם ולא המערכת.

פורסם

הללויה!

הוצאתי והכנסתי את החיבורים של מאוורר ושל יוניט, אני מניע, חום מגיע עד ל- 90 ותראו איזה פלא -

מאוורר עובד!!!! :grin:

תודה לכולכם! :arrow:

פורסם
ומה עם נוזל הקירור? כל עוד המאוורר עובד יש זרימת נוזל?
אין קשר בין השניים. משאבת המים מופעלת ע"י המנוע...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...