Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

מדברים בלי סוף על ירידת מחירים צפויה, רפורמה במחירי הרכב וכו'

מישהו יודע להסביר בצורה טובה מה עומד לקרות והאם זה זמן טוב לרכישת רכב מיד שנייה או שכדאי לחכות ?

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

מחירי המכוניות בישראל ירדו רק מסיבה אחת, כאשר אנשים יפסיקו לרכוש מכוניות חדשות, במצב הנוכחי, לאף אחד אין אינטרס לשנות משהו, לא ליבואנים, לא לרשות המיסים, לא לחברות הליסינג ולא לבנקים והמספקים מימון לחברות הליסינג (בעיקר) או ללקוחות הפרטיים.

זמן טוב לרכישת רכב מיד שנייה? תמיד.

פורסם
חברים

מדברים בלי סוף על ירידת מחירים צפויה, רפורמה במחירי הרכב וכו'

מישהו יודע להסביר בצורה טובה מה עומד לקרות והאם זה זמן טוב לרכישת רכב מיד שנייה או שכדאי לחכות ?

תודה

באיזה סגמנט אתה מתעניין? עדכוני המחיר שונים עבור קבוצות הרכבים השונות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא צפויה ירידת מחירים משמעותית בתחילת השנה הבאה.

למעשה, בשנים האחרונות בכל תחילת שנה הייתה בגדול עליית מחירים ולא ירידה. עליה קלה בדרך כלל, אבל עדיין עליה.

אם אתה רוצה לקנות רכב, חדש או משומש, מבצעי סוף השנה של רוב החברות הם הזדמנות מצויינת עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על פניו צפויה עליית מחירים בתיחלת השנה.

למרות ייקור המס על הרכבים, ישנם הרבה יבואנים אשר לא העלו את המחירים בשל הקרבה לסוף השנה והרצון שלא לפגוע במכירות.

אני מאמין שהיבואנים הנ"ל יעדכנו את המחירים בתחילת השנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא צפויה ירידת מחירים משמעותית בתחילת השנה הבאה.

למעשה, בשנים האחרונות בכל תחילת שנה הייתה בגדול עליית מחירים ולא ירידה. עליה קלה בדרך כלל, אבל עדיין עליה.

אם אתה רוצה לקנות רכב, חדש או משומש, מבצעי סוף השנה של רוב החברות הם הזדמנות מצויינת עבורך.

ביקרתי בלא מעט חברות בשבועיים האחרונים.

אף לא אחת מהן עושה מבצעים/הנחה לקראת סוף השנה.

כאשר שאלתי את הסוכנים מדוע בעצם הם לא עושים הנחה מסויימת לקראת סוף שנה ומעבר למודל 2014 הם טענו כי כיום לא מתחשבים בזה מאחר ומתחשבים בחודש עליה לכביש.

הסוכנויות שבדקתי בהן הן מאזדה, פורד, סיאט, קיה, יונדאי, רנו, ניסן, פיז'ו, סיטרואן.

לגבי עליות מחירים, גם את זה שאלתי.

הנציגים אמרו שהם לא יודעים על עליה מתוכננת אך לאור עליות המחירים מהשנים הקודמות הם מעריכים שאכן תהיה עליה קלה במספר דגמים.

פורסם

מאז ההכרזה המפוצצת של שר התחבורה שהוא הולך להוריד את מחירי הרכבים ב20% ואף הפציר באזרחים לא לקנות רכבים חדשים עד שזה יקרה, הייתה עליית מע"מ באחוז אחד ב1/6, שינוי תקנות המיסוי הירוק, לרעת הלקוח כמובן, קרו ב1/8, וב1/9 נכנס לתוקף מס היוקרה על רכבים מעל 300K ש"ח.

ירידה? אולי אבל לא נראה לי. עלייה? כנראה שכן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ביקרתי בלא מעט חברות בשבועיים האחרונים.

אף לא אחת מהן עושה מבצעים/הנחה לקראת סוף השנה.

כאשר שאלתי את הסוכנים מדוע בעצם הם לא עושים הנחה מסויימת לקראת סוף שנה ומעבר למודל 2014 הם טענו כי כיום לא מתחשבים בזה מאחר ומתחשבים בחודש עליה לכביש.

הסוכנויות שבדקתי בהן הן מאזדה, פורד, סיאט, קיה, יונדאי, רנו, ניסן, פיז'ו, סיטרואן.

לגבי עליות מחירים, גם את זה שאלתי.

הנציגים אמרו שהם לא יודעים על עליה מתוכננת אך לאור עליות המחירים מהשנים הקודמות הם מעריכים שאכן תהיה עליה קלה במספר דגמים.

חכה עוד קצת.

כל מי שעוסק בשוק הרכב יודע שהרבעון האחרון של השנה הוא התחרותי ביותר. יש לחץ מכל הגורמים למכור, ולמכור כמה שיותר. משרדי הפרסום צריכים לבזבז את התקציבים שנשארו, מנהלי המכירות צריכים לעמוד ביעדים ומנהלי המותגים צריכים לנקות מדפים לקראת השקתם של דגמים חדשים ומתיחות פנים.

כבר עכשיו הגזרה מתחילה להתחמם - צ'מפיון עם מבצע ה-72 שעות המסורתי, יונדאי עם ה-Hyunday, קרסו נכנסים למבצע חבר נחמד ובטח יש עוד ששכחתי. במאזדה אף פעם אין מבצעים, לא צריך לעשות. יש להם זרם קבוע של פרייארים שיקנו כל דבר שהמותג הזה זורק לעברם, כי "מאזדה זה אוטו טוב".

פורסם
חכה עוד קצת.

כל מי שעוסק בשוק הרכב יודע שהרבעון האחרון של השנה הוא התחרותי ביותר. יש לחץ מכל הגורמים למכור, ולמכור כמה שיותר. משרדי הפרסום צריכים לבזבז את התקציבים שנשארו, מנהלי המכירות צריכים לעמוד ביעדים ומנהלי המותגים צריכים לנקות מדפים לקראת השקתם של דגמים חדשים ומתיחות פנים.

כבר עכשיו הגזרה מתחילה להתחמם - צ'מפיון עם מבצע ה-72 שעות המסורתי, יונדאי עם ה-Hyunday, קרסו נכנסים למבצע חבר נחמד ובטח יש עוד ששכחתי. במאזדה אף פעם אין מבצעים, לא צריך לעשות. יש להם זרם קבוע של פרייארים שיקנו כל דבר שהמותג הזה זורק לעברם, כי "מאזדה זה אוטו טוב".

דגמים חדשים/ מתיחות פנים לאו דווקא מתוזמנים לתחילת שנה, יש לא מעט מקרים שהם מתבצעים במהלך השנה.

מבצעים בצ'מפיון ניתן למצוא כל השנה.

מבצעים בחבר גם כן ניתן למצוא לאורך כל השנה (אגב, אשמח לשמוע מה מתוכנן לקרסו אם משהו יודע).

אבל באמת שלא ראיתי שום דבר מעניין לקראת סוף השנה ואם המחירים בתחילת 2014 לא יעלו, זאת תהיה טעות לרכוש לקראת סוף שנה.

פורסם

יש לא מעט מקרים בהם ההשקות אכן מתבצעות באמצע השנה אבל יש מעט מאוד השקות בסוף שנה. רוב היבואנים מעדיפים לדחות השקות "גדולות" לתחילת השנה העוקבת ולא להשיק דגמים בנובמבר-דצמבר. כמובן שזה כלל אצבע ויש חריגים, אבל בגדול אם יבואן יכול "למשוך" עוד חודשיים עם הדגם היוצא הוא בדרך כלל יעדיף לעשות את זה.

השאלה היא גם למה אתה מצפה. אם אתה מצפה למבצעי "מורידים את התחתונים ומתכופפים" - אז זה לא יקרא. לא בסוף השנה הזאת ולא בתחילת השנה הבאה. כן תוכל לראות לא מעט מבצעי "טרייד אין במחיר מחירון" כי היבואנים הבינו שהרבה אנשים תקועים עם הרכב המשומש שלהם, כן תראה הנחות יפות או הטבות באבזור. כן תראה מבצעי מימון מאוד אגרסיביים (ע"ע הבאנרים של ה-C אליזה שרצים פה עכשיו באתר, איפה ראית 100 אחוז מימון ישירות מיבואן ולא מחברת קומבינה?).

יש גם כמה דגמים נחמדים שאמורים להגיע בתחילת השנה, אבל בוא תעזור לי ותכוון אותי לסגמנט או לטווח מחירים כדי שאני אפרט כאן על רכבים מ-i10 החדשה ועד למרצדס S קלאס היברידית.

פורסם

תודה על התשובות חברים

חלק ניכר מהתשובות התייחסו לקניית רכש חדש ואני מעוניין לרכוש יד שנייה \ ליסינג

האם יש קשר בין השניים ?

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

יש גם כמה דגמים נחמדים שאמורים להגיע בתחילת השנה, אבל בוא תעזור לי ותכוון אותי לסגמנט או לטווח מחירים כדי שאני אפרט כאן על רכבים מ-i10 החדשה ועד למרצדס S קלאס היברידית.

בכיף, אני מחפש סופר מיני אוט', חדש ועם עדיפות לפיאסטה, אשמח לשמוע על מבצעים טובים [כולל רכישה מליסינג].

בגדול, כן מציעים אבזור כזה או אחר ואגרות רישוי.

אותי אישית אבזור לא מרשים במיוחד [חיישני רברס שניתן להתקין ב-300 ₪ אצל היבואן משום מה מתומחרים ב-1500..] ואגרת הרישוי אכן הטבה שניתן למדוד אותה.

יחד עם זאת, אנו קרבים לשנת מודל 2014 ולהערכתי רכב שנרכש בסוף שנה כביכול "מאבד" שנה במחירון וכאשר יבוא היום ואמכור אותו כמשומש ערכו יהיה נמוך יותר מאשר רכב שיירכש בעוד שלושה חודשים.

כאשר סך כל ההטבות אשר מציעים לי שוות [לי, ולא על פי היבואן] באזור ה-1500-2000 ₪, לדעתי זה לא מפצה על כך שהרכב ירשם כמודל 2013 וכתוצאה מכך על מחירו העתידי כמשומש.

כך שכן, הייתי מצפה להנחות משמעותיות מהיבואן בכדי לעודד אנשים לרכוש בסוף שנה.

• תוכן חדש...