Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לחבר רנו מגאן בצבע בורדו מטאלי כשהצבע על מכסה המנוע והגג דהוי והלכה שרופה ומתקלפת.

המכונית נקנתה מכיוון שהיא במצב טוב במיוחד ומתוחזקת היטב, עניין הצבע פחות חשוב, ובכל זאת, יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את המצב?

(חוץ מצביעה, כמובן, אם כי אולי אחרי כמה חודשי שימוש, אם היא אכן תוכיח את עצמה נעשה משהו כזה).

ליטוש כזה או אחר יכול לשפר את המצב?

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש לי סניק באותו הצבע, ויש לי תחושה שהצבע הזה רגיש במיוחד. אני בדר"כ שומר על האוטו ומנקה ממנו מיידית קקי של ציפורים, אבל פעם אחת שהשאלתי את האוטו ונשאר עליו קקי כזה במשך יומיים, הוא כבר צרב לעצמו חור בלכה (מה שלא קרה לי באף רכב אחר בכזו מהירות)

פורסם

ליטוש כזה או אחר יכול לשפר את המצב?

לא. אם שכבת הלקה החיצונית התקלפה והצבע שרוף ודהוי, שום דבר לא יעזר.

רק צביעה מחדש.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של הנזק?

יש מוצר חדש בשוק שאמור לחדש את הלכה של רכבים בהם הלכה נשרפה (אבל לא התקלפה). עוד לא ניסיתי אותו בעצמי אבל ראיתי תמונות של רכבים שעברו טיפול כזה והם נראים טוב.

כמובן שחוץ מהמוצר הזה אפשר לעשות גם צביעה מחדש של האזור הבעייתי או להדביק מדבקת ציפוי.

• תוכן חדש...