Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי את הרכב בניקוי חיצוני שכולל וקס ,אחרי הניקוי ראיתי שחלק מהכתמים לא ירדו ניסיתי לנקות אותם עם מטלית ולא הצלחתי.

לא מרגישים את הכתמים ואין בליטות ,כאילו הכתם הוא חלק מהצבע.

הבעלים של השטיפה אמר שזה בגלל שלא שטפתי את הרכב הרבה זמן ופוליש לא יעזור.

צירפתי תמונות

הרכב הוא בן שנתיים יונדאי שחורה .

ראיתי שיש תרסיסים למיניהן ,פלסטלינה או שמפו לרכב.

אשמח לקבל ממכם עצות מה לעשות.

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

1. הבעלים של השטיפה לא יודע מה זה באמת פוליש.

2. זאת תופעה ידועה של כתמי מים, לרוב זה קורה כששוטפים את הרכב בשמש( לי קרה היום על הגומיות של החלונות כתמים כאלו..)

אפשר להוריד אותם בעזרת פלסטילה או חומר יעודי להסרת כתמי מים

פורסם

מה שרואים בתמונה רחוק מלהיות כתמי מים, יותר בכיוון bird etching , רואים בבירור שזה חדר לשכבת הלכה.

פלסטלינה לא תעזור לדעתי, רק פוליש.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

היו לי כתמים כאלה על צבע שחור מטאלי, אכן נגרם מהחומציות בלשלשת של הציפורים. אם לא מנקים את ה"תוצרים" שלהם מיד - הלכה עלולה להאכל. פלסטלינה לא תעזור (מניסיון), כדאי לך להוועץ במומחה לזה, אני לא בטוח שהנזק הפיך באמצעים ביתיים (גם לא בפוליש).

פורסם

הסיכוי שפלסטלינה תעזור הוא די קטן אבל אם יש לך פלסטלינה אז אתה יכול לנסות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היו לי כאלה כתמים בדיוק , זה כתוצאה מהלשלשת של הציפורים ( כפי שכבר אמרו ) .

הפחח הסיר אותם עם פוליש, והתוצאה כאילו זה לא היה .

• תוכן חדש...