Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מתעסקים, עם ההורים !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הורים אגרסיביים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הורים אגרסיביים.

דוד שלי מורה בחטיבה / תיכון, לא מוכן להחליף אותו גם בכפול ממה שהוא מרוויח, הילדים היום איבדו כל רסן ומתחלקים לערסים / נתמכות סעד לעתיד או כל מיני יצורים מוזרים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

Parenting done right

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דוד שלי מורה בחטיבה / תיכון, לא מוכן להחליף אותו גם בכפול ממה שהוא מרוויח, הילדים היום איבדו כל רסן ומתחלקים לערסים / נתמכות סעד לעתיד או כל מיני יצורים מוזרים.

זה תלוי על איזה תיכון הוא נפל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הורים של היום (הילדים של שנות סוף ה90. ותחילת ה2000).

הם בזיון, הילדים חסרי חינוך, מפונקים, ילדותיים, חסרי הבנה של כסף ושווי כסף, וחושבים שהכול שלהם.

לדוגמא (אחיין שלי בן 14)

למה לחבר שלי יש איפון 5. ויש לי רק גלקסי 1.

אז התשובה של אמא שלו הייתה. כי זה מה שיש.

הוא שאל אותי כמה עולה איפון 5. שהוא יקנה לבד.

התשובה שלי הייתה. אני לא הייתי נותן לך גם גלקסי 1. מקסימום נוקיה 6100-3100.

ואבא של חבר שלך שקנה לו אייפון 5. הוא אפס של בן אדם. כי הילד שלו בטוח ניג'ס וקיבל.

בסוף אחרי חצי שנה. אבא שלו החליט לקנות חדש.

הציע לו טלפון של ZTE. מסך 4" ומסך מגע.

התשובה של הילד. לא. אני רוצה או אייפון 5 או גלקסי 4

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עניין של אישיות. אשתי התחילה בקטן והגיעה עד ניהול בית ספר, וההתמחות שלה נוער בסיכון. מהסוג של כנופיות שניהלו קרבות סכינים ליד שער ביה"ס. אבל פרט למקרה של פריצה לרכב (לא בטוח שעל ידי תלמיד) אף אחד לא העז להמרות את פיה. הם הבינו שיש להם עסק עם מישהי שלא תעשה להם שום חשבון ועדיף לשמור מרחק. זה לא אומר שלא היה צריך לטפל בבעיות משמעת - היו הרבה כאלה - אבל עם הצוות הנכון אפשר להתגבר עליהן, ולעתים אין ברירה אלא לערב את הרשויות.

מצד שני - העבודה מתישה ושוחקת. יש סיבות טובות לכך שבתנאים מסויימים מאפשרים למורים לצאת לגמלאות בגיל צעיר.

אני סקרן דווקא איך זה להיות מורה בבית ספר יוקרתי עם תלמידים ממשפחות עשירות שחשים חזקים ומגובים על ידי הורים עשירים ומקושרים. לא בטוח שיותר קל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גדול :lol:

למען העתיד, בו הקישור לא יהיה זמין אני מעתיק את הטקסט:

THIS AUCTION IS FOR ALL 4 ONE DIRECTION TICKETS IN SYDNEY OCTOBER 25th. You can thank my daughters self righteous and lippy attitude for their sale. See sweety? And you thought I was bluffing. I hope the scowl on your bitchy little friends faces when you tell them that your dad and i revoked the gift we were giving you all reminds you that your PARENTS are the ones that deserve love and respect more than anyone. And your silly little pack mentality of taking your parents for fools is one sadly mistaken. Anyhow. Your loss someone else's gain who deserves them! THE TICKETS ARE SEATED IN ROW O section 57. REMEMBER AUCTION IS FOR ALL 4 TICKETS and will be sent registered post

...OH YOUR FRIENDS THOUGHT THAT A FEW PRANKS CALLS WOULD PUT ME OFF SELLING THE GIFT WE BOUGHT FOR THEM for YOUR BIRTHDAY because YOU all LIED to us about sleep overs so you could hang like little trollops at an older guys HOUSE????? Pffft!! I find it HIGHLY amusing that you girls think you invented this stuff. Tricks like this on OUR parents is how HALF of you were conceived .....And why a lot of your friends DONT have an address to send that Fathers day card to!!! I'm not your friend. I'm your MOTHER. And I am here to give you the boundaries that YOU NEED to become a functional responsible adult. You may hate me now..... But I don't care. Its my job to raise a responsible adult..not nuture bad habits in my teen age child

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני גם אומר את זה ורואה את זה.

פעם הנוער היה תמים, היום ילדים בני 15-16 יודעים יותר מדי. (וגם די חיים בסרט)

אני אקח אפילו 4 שנתונים מתחתיי - אני 93'.

לפניי שהתגייסתי, לא הבנתי בכל העניינים של הת"ש וכל זה, היום שנתונים שעתידים להתגייס עוד שנתיים (96-97') מבינים בזה לא פחות טוב ממי שנמצא במערכת! נחשפים לכל מיני דברים יותר מדי מוקדם.

אגב, גם משנה לשנה בצבא רואים את הרמה של החיילים יורדת. 94' עוד היה שנתון טוב (גם פה כבר התחילו לראות נפילה). 95' פחות.

זה תקף גם בבית הספר. אני זוכר בתור י"בניק, איך תמיד אני והחברים אמרנו שאשכרה המצב מתדרדר משנה לשנה. חשים את עצמם גברים בגיל 12 בגלל שהם מעשנים ועושים פוזות על בני 18. יא חתיכת פוץ, מי אתה?

וכן, הנוער היום מפונק ומגזים, יודע יותר מדי בעניינים שהוא לא צריך להבין בהם כנראה (קצת תמימות לא מזיקה בגילאים האלו) ולהרבה הורים אין מעצורים. ככה החברה שלנו נראית.

לא יודע, אני בגיל 13-14 לא באתי לדרוש מההורים שלי כלום. חסכתי למה שרציתי משקל לשקל. זה גם מה שאני עושה היום, רק שעבדתי לפניי הצבא וכו' אז יותר קל לי להגיע למטרות שלי.

נראה לי שסופה של מדינת ישראל יגיע כשישתחררו שנתונים 93-94' ויתחילו להיות הרבה 97-98'. :|

בדוק יהיה צבא של פטוריסטים מסריחים ונפקדים. :? (תשמרו את הפוסט הזה ותפתחו אותו עוד 3-4 שנים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - ב-1967 דיברו על "דור הטרנזיסטור" ו"נוער הדיסקוטקים". לפני כן קראו לנוער "בררה", וכל דור מזלזל בדור הבא ורואה בו נפילה. מסתבר שכבכל דור יש בררה, ובכל דור יש אנשים משכמם ומעלה - וקרוב לודאי שגם באותה פרופורציה. העניין הוא שתמיד המפונקים ומתחכמים בולטים יותר באלה שעושים את העבודה בשקט.

מה שנכון הוא שהנוער נחשף להבה יותר מידע, פשוט כיון שיש אמצעי הפצת ידע יותר ויותר יעילים. אבל ה"פוריסטים" כפי שאתה מכנה אותם היו תמיד ויהיו תמיד. כאשר שירתתי בצבא בשנות ה-80 ראיתי את קצב הורדת הפרופיל ואת מספר הנפקדים\עריקים בגדודים מסויימים, אני חושב שאילו נחשפת למספרים היית לוקח את דבריך בחזרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שבאותה תקופה היה גרוע יותר,

אבל עדיין לא חסרים אנשים שסתם פוסלים מקצוע או סתם מחפשים אלף דרכים איך להוריד את הפרופיל כדי לקבל את מה שהם רוצים מבחינת ת"ש ויציאות.

אני מאמין שבדרך הנכונה אפשר לקבל הכול בלי לעשות בלאגן ובלי להשתגע. אצלי לפחות זה עובד יפה מאוד.

שלא נדבר על זה שהיום כל אחד שלא טוב לו, דופק נפקדות, מגיע לכלא וחושב שהוא יקבל מה שהוא רוצה. זה קורה לעיתים, אבל למה להסתבך ולהכנס לדפוק ועוד כל מיני דברים בעייתים? סיים את ה3 שנים שלך בשקט וזהו.

אתה צודק במה שאתה אומר, אבל אתה באמת רואה התדרדרות כל פעם מדור לדור.

אין ספק שאולי עליי מסתכלים שנתונים של סוף שנות ה80' ואומרים שהשנתון שלי גרוע. יכול להיות. מה שבטוח ששנינו נסכים שסוף שנות ה90' גרועים יותר. המצב מחמיר רק עם הזמן.

פעם ראית ילד בן 12-13 שותה ומעשן? כן, אבל מעט. היום אתה רואה את זה נרחב מאוד. אשכרה כשהייתי בן 18 בתיכון, כל מיני ילדים בני 13-14 ביקשו ממני שאני אקנה להם סיגריות. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - משתמטים ונפקדים היו מאז ומעולם.

נושא האלכוהול אכן החמיר מאוד בעשור או שניים האחרונים.

ויש גם אנשים טובים. אני נתקל בהבם בהרבה מקומות. בין השאר בפורום. בהחלט נהנה לקרוא כאן הודעות של בני הדור של הבנים שלי, שמראים בגרות, חשיבה וכושר ביטוי. זה כולל אותך.

פורסם

הנוער של היום באמת מהווה נפילה. כן, נכון, כל דור רואה את הבא אחריו כפרחחים ופושטקים. העניין הוא שהנוער התדרדר היום לרמה שכמו שנאמר, כל ילד בן 17 חושב שהוא הגבר שבגברים, להסתובב עם סכין זה מקובל, נחשפים לדברים בגילאים Way too צעירים.

ילדים בני 12-13 לא אמורים לשכב וכו'. היום יש ילדות שרואים שהן שרמוטות, כבר בגיל הזה.

אייפון? מה לעזאזל לילד בן 13 ולזה? פלאפון זה מכשיר שמטרתו לאפשר התקשרות. לי רכשו פלאפון כדי שאוכל להיות בקשר עם ההורים. כיום, זה אביזר אופנה וסטטוס ותו לא. אייפדים שמייפדים. אם הילד שיהיה לי יבקש מכשיר סלולרי כזה, אני אחנק מצחוק דבר ראשון ואז אצא עליו.

הבעיה טמונה נטו בהורים. כל אותם הקופים שגדלו והתרבו, ממשיכים את הגנים הפגומים שלהם ואת החינוך הלקוי שלהם, לצאצאים שלהם.

אני רואה הרבה מההתנהגות המגעילה הזאת כשאני מטייל עם הכלב. הכלב שלי הוא מגזע פיטבול וזה כאמור, מדליק הרבה אנשים. ילדים בני 11 באים אליי ונגנבים ממנו, יוצאים בהצהרות של "וואי איזה רוצח" ושלל שטויות למיניהן. כנ"ל גם למבוגרים יותר. החל בגילאים 17 ועד 60. רואים בזה את כל הפן השלילי שהערסים מוצאים בכלבים מהסוג הזה. וזה מגעיל!

בקיצור, אין תרבות והשקפת העולם אצל הרבה מאוד אנשים במדינתנו, היא שגויה לחלוטין.

והעניין הכי גרוע הוא שזה רק הולך ומתדרדר. זה כמו כדור שלג. דור מחורבן ללא חינוך מתרבה ומגדל דור יותר גרוע.

לחכות בנימוס, לתת למישהו לעבור, לדבר בכבוד, לתת זכות קדימה, לקום בפני שיבה - יש אנשים שרואים בזה כמשהו רע. פשוט גועל נפש.

פורסם

מה זאת הלהקה הזו ש4 כרטיסים נמכרים ב24k דולר אוסטרלי:-o

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...