Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי ותיקון שעון Schaffhausen ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצאתי שעון זהב (טהור לפי אבי) של סבי מתוצרת Schaffhausen, שכיום נקראים גם IWC.

רציתי לדעת איפה ניתן לבדוק את שוויו ולשחזר אותו למצב חדש.

pic.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

צור עימם קשר.

אבי שלח אליהם את השעון שלו (ישן, גם כן תחת Schaffhausen) - והם שיפצו אותו לחלוטין. פשוט בנו אותו מחדש. זול זה לא היה כמובן, גם הצריך למסור את השעון בגרמניה בחנות של IWC, אבל התוצאה הייתה שווה את הטרחה והסכום הלא פעוט.

בדיקת שווי תוכל לעשות אצל כל שמאי שעונים וכלי זהב וכדומה. נסה לשאול את IWC, יתכן והם יוכלו לאמוד את שוויו (זה מה שהם עשו בזמנו עבור אבי - בנוסף לשמאי שלנו שנתן הערכת שווי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה, שכחת לרשום עם מי ליצור קשר...

ויש מצב לפירוט עלויות ושווי? או בפרטי אם לא מתאים פה.

תודה!

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תנסה ליצור קשר עם לקס שעונים - חפש פרטים בגוגל.

נסה להתיעץ בפורום השעונים ( בעבר פורום ברייטלינג) יתכן ויש פיתרון זול יותר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה, שכחת לרשום עם מי ליצור קשר...

ויש מצב לפירוט עלויות ושווי? או בפרטי אם לא מתאים פה.

תודה!

עימם = IWC.

זה היה לפני כמה שנים (כ-5 בערך), כך שאיני יודע כמה העלויות רלוונטיות לימינו אלו.

הכי טוב ויעיל יהיה ליצור קשר עם IWC, להראות להם תצלום של השעון (ולנסות למצוא אולי יש מספר דגם / סידורי) והם כבר יעדכנו אותך בכל הפרטים שרק תרצה לדעת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפני כמה שנים קלאוס קורט (שען ראשי של IWC) היה בארץ והיה ערב מיוחד שבו כל דכפין יכל להביא לו שעון ישן מתוצרת IWC והוא היה מעריך ובודק מה מצבו. IWC מאוד אוהבים תוצרת ישנה שלהם ומתגאים בה. תתחיל מנציג בארץ - כרונוטיים, ולאחר מכן אם יראה לך שמנסים לגזור עליך קופון שמן מדי (והם ינסו) שלח אימייל באתר של IWC. רצוי של החטיבה האמריקאית. יש להם מעבדה בניו-יורק.

לגבי מחירים. טיפול גדול לשעון מודרני בשווייץ עולה כ 700 פראנק. כאן מדובר במנגנון מיושן, שכנראה שצריך להחליף לו חלקים וגם אולי להדפיס לוח חדש. הייתי מנחש שעבודות השחזור יעלו בסביבות 1500- 2000 יורו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון, לשלוח למעבדות ברחבי העולם עצמאית לא רלוונטי.

פניתי לIWC בשוויץ וחזרו אליי מכרונוטיים בארץ, לשלוח את השעון להערכת מצב ועלויות תיקון עולה 250$, אז אקבל הצעת מחיר ואם ארצה יתקנו ואם לא ישלחו חזרה לארץ.

עכשיו יש דיונים במשפחה מה לעשות עם המידע הזה..

Renault Megane RS Trophy

פורסם
תנסה ליצור קשר עם לקס שעונים - חפש פרטים בגוגל.

נסה להתיעץ בפורום השעונים ( בעבר פורום ברייטלינג) יתכן ויש פיתרון זול יותר

קיבלת עצות יותר זולות להתחיל איתן וחבל שאתה מתעלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסיתי בפורום, פניתי לאנשים בפרטי וקיבלתי את אותן המלצות כמו פה.

התקשרתי גם ללקס שעונים, לא מוכנים לתת פרטים (מספרים) בטלפון שזה לגיטימי, אבל רק רציתי לשאול אם יש טעם לבוא עם השעון הספציפי שלי ואם החלקי חילוף הם מקוריים - שהבנתי שלא.

המטרה לא סתם לתקן (האמת שהוא עובד..) המטרה לשחזר.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני בבעיה דומה, יש לי שעון של אבא שלי (סייקו) שעובד אבל צריך חלקים חדשים (טבעת, השעון כבר לא זורח) והבנתי שלא מייצרים חלקים לשעון הזה, אני עדיין בחיפושים אחרי מישהו שיודע בכלל מה אפשר לעשות איתו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לגבי סייקו - תמיד אפשר לעשות קניבליזם לשעונים ישנים מאיביי, ההוצאה הכספית לא תהיה גבוהה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חפש את דגם השעון, אם זה דגם פופולרי תמיד יהיו אנשים שמוכרים שעונים תקולים for parts.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...