Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ג'ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא נוח, נקודה. בשום תנאי. ברוח צד ובמזג אוויר רע הוא פשוט מפחיד, במיוחד בכבישים בינעירוניים. התנהגות הכביש שלו זוועה וההיגוי עמום וארוך. מה שכן - כל זה לא מעניין אף אחד, שכן לא לזה הרכב נוצר. יכולת הכביש היא רק לצאת ידי חובה, ובשטח הוא נהדר, במיוחד ביחס לעלות הרכישה ועלויות האחזקה.

אגב - אילו מספרים מדברים על 14-15 ק"מ/ל' בג'ימני ידני? בירידה בניוטרל, אולי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרכב לא נוח, נקודה. בשום תנאי. ברוח צד ובמזג אוויר רע הוא פשוט מפחיד, במיוחד בכבישים בינעירוניים. התנהגות הכביש שלו זוועה וההיגוי עמום וארוך. מה שכן - כל זה לא מעניין אף אחד, שכן לא לזה הרכב נוצר. יכולת הכביש היא רק לצאת ידי חובה, ובשטח הוא נהדר, במיוחד ביחס לעלות הרכישה ועלויות האחזקה.

אגב - אילו מספרים מדברים על 14-15 ק"מ/ל' בג'ימני ידני? בירידה בניוטרל, אולי.

לזה קוראים תגובה עניינית, נוחות זה משהו שהוא נורא אינדיבידואלי, לאחד המאזדה 3 תהיה מצוינת בסעיף הנוחות, ולאמא שלי הגב, יכאב ויזיכיר לה את המאזדה 3 החלופית חצי שנה אחרי זה, אותו רעיון בג'ימני, בקטע של הנוחות, בכל שאר הסעיפים, רוצה לנהוג מהר? להנות מהנהיגה? לא, ולא, חסכוני הוא גם לא ממש. שוב זה עניין מאוד אישי והג'ימני זה רכב שבוחנים בצורה אחרת.

פורסם

אני רחוק מלדבר באוויר או על סמך כתבות - יש לי לא מעט ק"מ, כביש ושביל, על הג'ימני של אחי, ואפילו ברגע זה הוא חונה מתחת לבית שלי. צריך לבחון את הג'ימני באופן אובייקטיבי - מי שלא מתכוון לרדת לשטח, לא הייתי ממליץ לו לקנות ג'ימני. מי שכן - ממליץ בשתי ידיים. פשוט לבחון ג'ימני במונחי רכב כביש או אפילו ג'יפים מתורבתים כמו פראדו ושות' זה כמו לבחון את ה-156 שלי בשטח, הגיוני באותה מידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני רחוק מלדבר באוויר או על סמך כתבות - יש לי לא מעט ק"מ, כביש ושביל, על הג'ימני של אחי, ואפילו ברגע זה הוא חונה מתחת לבית שלי. צריך לבחון את הג'ימני באופן אובייקטיבי - מי שלא מתכוון לרדת לשטח, לא הייתי ממליץ לו לקנות ג'ימני. מי שכן - ממליץ בשתי ידיים. פשוט לבחון ג'ימני במונחי רכב כביש או אפילו ג'יפים מתורבתים כמו פראדו ושות' זה כמו לבחון את ה-156 שלי בשטח, הגיוני באותה מידה.

זה בדיוק מה שאמרתי התגובה שלך עניינית! :wink:

פורסם

אני חושב שפותח השרשור צריך לנהוג ברכב כזה כדי להחליט אם הוא מתאים לו. ג'ימני זה רכב שמתאים לא לכל אחד. יש לו יכולות שטח יוצאות דופן ומגוון רחב של שיפורים כדי עוד יותר לשפר את היכולות האלו, אבל בתמורה יכולות כביש שלו לא גבוהות במיוחד.

לי אישית הספיק סיבוב קצר על האוטו הזה כדי להבין שהוא לא בשבילי: הרכב צפוף וצר, קופצני ובסיבובים אותי הוא הפחיד.

באותו יום לקחתי רכב שמתאים לי הרבה יותר וזה היה יוקון בנזין עם מנוע אמיתי. :D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...