Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת הגז נתקעת. מאזדה 3 2.0 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי הפורום. בבעלותי מאזדה 3 spirit האצ'בק. שמתי לב בנהיגה שממש קשה ללחוץ על דוושת הגז, כאילו הדוושה תקועה במקום וצריך ללחוץ חזק עם הרגל על הדוושה על מנת להזרים דלק ולהאיץ. בהתחלה התעלמתי מזה אבל עכשיו לא נוח לנהוג בצורה הזו. ניסיתי לשנות את מיקום וגובה הכיסא, אבל כלום לא עזר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ויכול לסייע?

תודה רבה מראש

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם

מלפני שלושה ימים כשקניתי אותו.

בהתחלה חשבתי אולי עוד לא התרגלתי לרכב אבל אחרי נסיעה של 120 קילומטר די לא הגיוני שלא התרגלתי אליו

פורסם

קצת קשה לומר בוודאות דרך פה שיש בעיה כל שהיא כי כניראה אתה רגיל לדוושת גז רכה יותר וזה מישתנה בהרגשה מרכב לרכב. בכל מקרה מכיוון ומדובר במיכלול בטיחותי עדיף שתיכנס למוסך שייבחן זאת.

פורסם

לא נראה שיש כבל גז במאזדה הנ"ל, תבדוק עם השטיח לא נתקע על הדוושה, או כאשר אתה לוחץ על דוושה, בכל מקרה בשביל הבדיקה תוציא את כל השטיח מהצד של הנהג ותעשה סיבוב לראות עם נפתרה הבעיה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המאזדה הנ"ל היא ללא כבל גז, יכול להיות שהמצערת התמלאה פיח, דבר שגורם למצערת להדבק לבית המצערת בהתחלה.

גש למוסך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
המאזדה הנ"ל היא ללא כבל גז, יכול להיות שהמצערת התמלאה פיח, דבר שגורם למצערת להדבק לבית המצערת בהתחלה.

גש למוסך.

ונניח המצערת אלקטרונית כמו שאתה אומר. פיח במצערת יגרום לדוושת גז (שאין לה קשר מכאני למצערת) להיות קשה?

פורסם

אני אוציא את השטיח ואנסה לעשות סיבוב כפי שהצעתם. במידה והבעייה לא נתפרה אגש למוסך. תודה רבה לכולכם על העזרה,

גמר חתימה טובה וצום מועיל!

פורסם

הכבל הוא כבל קיק דאון שמתחבר לגיר.

פיח ובוצה שומנית גורמים לפרפרית המצערת להדבק לבית המצערת,במיוחד בבוקר כשהמתכת קרה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
הכבל הוא כבל קיק דאון שמתחבר לגיר.

פיח ובוצה שומנית גורמים לפרפרית המצערת להדבק לבית המצערת,במיוחד בבוקר כשהמתכת קרה.

אם זה כך, אני אמור לראות הבדל ושינוי ברכות הגז אם אתן כמה קיקים בניוטרל ואתן למנוע להתחמם?

פורסם

צריך לשאול,איך הגז מתנהג כשהמנוע כבר חם?

פורסם
צריך לשאול,איך הגז מתנהג כשהמנוע כבר חם?

אתמול יצא לי לסוע די הרבה, בבוקר דוושת הגז הייתה קשה, ואחרי זמן מה היא הייתה קצת רכה יותר אבל עדיין נתקעת מדי פעם

פורסם

שמעתי על סיפור זהה מחבר, שהיה לו מאזדה 6 והוא לא אחר מ"דני הפרסי" מחנות פרחוזאד שביצחק שדה פינת שוניצינו.

הוא סיפר לי בזמנו שפתרו את זה על ידי ניקוי בית המצערת שהתמלא בפיח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...