Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שהשופט כתב דברים נכונים גם על הנהג וגם על טל ז"ל.

נחכה לראות את גזר הדין. נקווה לעונש מתאים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שעצוב הוא שיש עוד עשרות אלפי נהגים כמו אותו נהג, נהגים שאין לי ספק שטל עצמו חשב שאלו הם הנהגים המסוכנים באמת על הכביש. אותה נהגים שהם לכאורה נורמטיבים כי הם אולי תמיד נוסעים במהירות החוקית, אבל מבצעים את אותם תמרונים מסוכנים ולא צפויים על הכביש עם המחשבה בראשם שהם בסדר גמור.

מה שהשופט לא מבין ("בלתי סביר לזולת ") הוא שהכבישים שלנו מלאים בנהיגים כאלו בדיוק וכולי תקווה שלאחר משפט זה עם גזר דין ראוי, יבינו ברשויות שאלו הם הנהגים המסוכנים באמת.

אתמול בערב, כשנסעתי באיילון, הנהג שלפניי דפק בלימת חירום באחת מהירידות ושבר שמאלה וכמעט נעצר (באמצע הנתיב השמאלי של הירידה). למזלי שמרתי מרחק, ולכן הספקתי לבלום גם. הייתי בטוח שיש משהו לפניו על הכביש שלא ראיתי, חיה או כל דבר דומה. האטתי ממש וראיתי שהאיש המשיך לשבור שמאלה, עוד שלושה נתיבים, כשהוא בערך במהירות ~30 קמש, באמצע כביש מהיר. כמובן שהוא גם לא אותת. הוא פשוט טעה והיה צריך את החלק הימני ביותר של הכביש, אז הוא עשה את מה שעשה. היה מדובר בבן אדם בן 60 בערך לפני המראה, בעלים של גי'פ לא זול. כנראה בן אדם בעל אמצעים כלשהם, לא ערס ולא מישהו מפגר מדי. ועדיין לא היה איכפת לו משום דבר ואף אחד, חוץ מעוד כמה דקות שהיה לוקח לו סיבוב.

עם כל הכבוד למה שכותב השופט, רוצים לתת לנהג הפוגע עונש של 6 חודשים של עבודות שירות. בעולם אידיאלי כל אידיוט כזה היה צריך לקבל כיתת יורים. חבל שזה לא יקרה, ואני לא מאלו שמחפשים להקצין את המערכת המשפטית כל הזמן. אבל אולי אם אידיוט אחד כזה היה מקבל כדור בראש, וזה היה זוכה לסיקור תקשורתי, דפוס החשיבה של "יאללה, נזרום, מה כבר קרה? מה כבר עשיתי?" היה נעלם לפחות קצת מכבישי ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא יודע לגבי כדור בראש, אבל פחות ממעצר בפועל של כמה שנים טובות לא מגיע לו.

10 או אפילו 15 שנה. שיירקב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הדיון נדחה ביומיים ויתקיים ב 1/10. אין שינוי בשאר הפרטים.

ורד, אנחנו אומנם לא מכירים (למרות שמסתבר שיש לנו כמה חברים משותפים), אבל אני מחזק את ידכם. הכרעת הדין אומנם לא תחזיר את טל, ואני בספק אם היא מהווה איזושהי נחמה או איזשהו פיצוי על החוסר, אבל זה משהו קטן שמוציא את הצדק אל האור אחרי כל ההשתלחות בו גם מצד אור ירוק וגם מצד הנהג הפוגע.

בסופו של דבר, רוב מי שטל חסר לו כעיתונאי, ככותב, כאוטוריטה, לא הכיר את טל אישית - אני נפגשתי איתו פעם או פעמיים במפגשי רוכבים - אבל אתם איבדתם בן משפחה, שבמקרה גם היה "טל שביט". עם כל הכאב שאתם חשים, אני מקווה שהמורשת שהוא השאיר, והעובדה שהוא נגע בכל כך הרבה אנשים לאורך חייו, מחזקת אתכם.

פורסם

עוד לפני שנתקלתי בהמשך המכוער של הדיון, רציתי לציין לטובה את התנהלות המשפחה (בפרט ורד) בנוגע למשפט:

לא קל!

מצד אחד התוצאה טרגית. מצד שני אין במעשה הפזיז כוונה תחילה, נהיגה בשכרות או הפקרה (פגע וברח). התנהגות "נורמטיבית" לכאורה. ועדיין, מעט תשומת לב לפני הפעולה הייתה משנה את התמונה מקצה לקצה.

הפזיזות הזאת קיימת ביותר מדי נהגים.

אתמול נסעתי למרכז וכמעט בכל מחלף נתקלתי ב"כוכב" שהתבלבל ונוסע רוורס בשולי כביש מהיר.

יתכן והשילוט מטעה, עדיין אין הצדקה לנסוע רוורס בכביש מהיר.

כיוון שמדובר בטל, התוצאה כואבת שבעתיים. אבל הייתי רוצה להאמין שאין לזהות הנפגע השפעה על תוצאות המשפט.

באשר לכתבה בYNET, יש בה טעויות מביכות:

למיטב הבנתי הרכב נסע מהשול הימני אל עבר אי התנועה המצוייר. אני לא יודע אם זה באמת אסור במצב חירום (המצב לא היה מצב חירום למיטב הבנתי) וגם יש ציטוט שגוי באופן מביך מפסק הדין (רשום המנוע במקום המנוח).

פורסם

חוץ מגזר הדין של הנהג אני מצפה שיתחילו לרדוף את "העמותה" הנפשעת הזו בשם אור ירוק.

חייבים למצות איתם את הדין על הדוח השיקרי שהם הפיצו.

פשוט ביזיון כבוד המת.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

צריך לרדוף את העמותה הזאת בגלל כל כך הרבה דברים, זה רק עוד אחת ברשימה הארוכה ממילא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה לורד שביט:

לאור העובדה שביהמ"ש הטיל על נהג המכונית את מלוא האשמה בתאונה שגרמה למותו של טל ז"ל, האם המשפחה שוקלת לנקוט בצעדים כלשהם כנגד עמותת "אור ירוק" מכיון שפרסמה חקירת עומק שבה נאמרו דברים הפוכים ו/או נגד כותביה - פרופ' אינג' עוזי רז והשופט בדימוס אבינעם הדר?

אם כן, אשמח לדעת מה הם אותם צעדים ובנוסף ארצה לדעת האם וכיצד ניתן לסייע לכם בעניין. מלחמתכם היא מלחמתנו והצלחתכם הצלחתנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סיימתי עכשיו לקרוא את כל המסמך.

אני לא אביא משם ציטוטים נבחרים, אבל אני כן אומר שאני ממליץ לקרוא את כולו.

יש שם הרבה דברים שקצת חוזרים על עצמם, זה קצת מבלבל אז צריך לקרוא בזהירות, אבל כשקוראים, פשוט מתקשים להאמין שככה הנהג ניסה להגן על עצמו. זה גובל ביהירות. מצאתי את עצמי בהלם לפעמים כשקראתי דברים שהוא אמר.

אחרי שקוראים את זה, מקבלים תחושה שהנהג פשוט יצא לכביש בתחושה של "על הז** שלי, שהם יבלמו".

פעם ראשונה שאני משקיע ככה כדי לקרוא פסק דין שלם, אולי כי המקרה הזה ספציפית נורא חשוב לי, אבל אני ממליץ לכל אחד לקרוא אותו, במלוא העומק והסבלנות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
שאלה לורד שביט:

לאור העובדה שביהמ"ש הטיל על נהג המכונית את מלוא האשמה בתאונה שגרמה למותו של טל ז"ל, האם המשפחה שוקלת לנקוט בצעדים כלשהם כנגד עמותת "אור ירוק" מכיון שפרסמה חקירת עומק שבה נאמרו דברים הפוכים ו/או נגד כותביה - פרופ' אינג' עוזי רז והשופט בדימוס אבינעם הדר?

אם כן, אשמח לדעת מה הם אותם צעדים ובנוסף ארצה לדעת האם וכיצד ניתן לסייע לכם בעניין. מלחמתכם היא מלחמתנו והצלחתכם הצלחתנו.

אני מצטרף. אבל חשוב להדגיש שהם גנזו את הדו"ח המקורי שלהם ואף התצנלו עליו (לפי nrg).

פורסם

יש בעובדה שהעמותה הזאת ממשיכה להעסיק את הפרופ' והשופט בדימוס ומפרסמת תחקירים שזוג הרשלנים והשרלטנים האלה כותבים כדי להעיד כאלף עדים על כך שהפעם היחידה שבה היא נתפסה "עם המכנסיים למטה" היא בסבירות גבוהה מאוד לא הפעם היחידה. ההבדל היחיד הוא שבכל שאר הפעמים פשוט אף אחד לא תפס אותם.

מעבר לכך, יש בעובדה הזאת כדי להעיד על איכות התחקירים שמפורסמים על-ידה ועל מגמתיותם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מסכים איתך לחלוטין.

אני חושב גם שבלי קשר למה שתחליט מש' שביט לעשות בנושא, חשוב שמי שמכיר את הסיפור על הדו"ח שלהם יפיץ את זה הלאה, כדי שגם אחרים יבינו באיזו עמותה בדיוק מדובר ומה הרמה שלהם.

פורסם

מבלי חלילה לשפוט את המשפחה, בהסתמך על האג'נדה שהיתה לטל ז"ל בנושאים תחבורתיים שונים אני חושב שקיום מאבק כזה הוא מעין סוג של צוואה שהוא השאיר אחריו.

עכשיו, כשגם ביהמ"ש נתן לעניין גושפנקא חוקית, העניין נראה מזמין יותר מאי פעם. נוצר כאן מומנטום חשוב ונדיר וחייבים לנצל אותו כדי למגר פעם אחת ולתמיד את העמותה הנפשעת הזאת.

פורסם
סיימתי עכשיו לקרוא את כל המסמך.

אני לא אביא משם ציטוטים נבחרים, אבל אני כן אומר שאני ממליץ לקרוא את כולו.

יש שם הרבה דברים שקצת חוזרים על עצמם, זה קצת מבלבל אז צריך לקרוא בזהירות, אבל כשקוראים, פשוט מתקשים להאמין שככה הנהג ניסה להגן על עצמו. זה גובל ביהירות. מצאתי את עצמי בהלם לפעמים כשקראתי דברים שהוא אמר.

אחרי שקוראים את זה, מקבלים תחושה שהנהג פשוט יצא לכביש בתחושה של "על הז** שלי, שהם יבלמו".

פעם ראשונה שאני משקיע ככה כדי לקרוא פסק דין שלם, אולי כי המקרה הזה ספציפית נורא חשוב לי, אבל אני ממליץ לכל אחד לקרוא אותו, במלוא העומק והסבלנות.

קראתי את הכל ופשוט בא לי לבכות. מצד אחד תאונה יכולה לקרות לכל אחד. מצד שני, רמת הרשלנות, חוסר האיכפתיות, וזלזול בחיי אדם פשוט זועקת.

אדם הלך סתם, פשוט סתם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...