Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 Vs מאזדה 5 :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי המזדה 5 עברה מתיחת פנים לפני כמה שנים.

האם יש הבדלים מהותיים יותר מעבר למראה החיצוני?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתה מדבר על מאזדה 5 החדשה חדשה או על המתיחת פנים שעבר הדגם הקודם(שינוי בפנסים האחוריים ובפגושים)?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפני חודש שכן שלי רכש מאזדה 5 שנת 2011, הוא התעכב ברכישה מכיון שהיא חיפש מאזדה 5 עם "מתיחת פנים" שכניראה אליה אתה מתכוון והיא אכן נראית שונה ממאזדה 5 ישנה יותר שיש אצלנו ברחוב.

פורסם

אני מתכוון לדגם היוצא (פנסים אחוריים עומדים מול שוכבים). האם יש הבדלים מהותיים יותר חוץ מהקוסמטיים?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

העדכון שעבר הדגם בסוף 2010 כולל לוח שעונים חדש, שינויים קלים באזור הקונסולה המרכזית, עיצוב חזית חדש, פנסים אחוריים חדשים ושדרוג של המושבים.

המלצה: חפש רכב משתלם יותר. ה-5 יקרה, צפופה ולא שווה את מחירה בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הן נורא OVERPRICED

לא יודע מה המחיר אבל הפורד S MAX עם מנוע 2 ליטר מציג ביצועים וניהוג עדיפים בהרבה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אני לא טועה, במתיחת הפנים (שקרתה אי שם ב2008-9) נוספה רמת גימור פשוטה (ללא מגנזיום) והוחלף הגיר ל-5 הילוכים.

S-MAX באותם שנים הוא 2.3 ליטר ורכב מרווח ומפנק יותר. דלק הוא ישתה יותר ואחזקה...אני לא יודע.

מה לגבי סניק/גרנד סניק או סיטרואן פיקאסו?

חייב 7 מושבים?

פורסם

אני לא רוצה צרפתיות...סורי. אולד פשן.

ולא חייב שבעה מושבים. את הרכב אני מכיר כי יש לבת שלי וכנראה שהסיבה שהוא נחשק, יש לה על מה להתבסס. חוץ מדוושות צפופות לא מצאתי בו פגם ותאמינו לי שהצורה שבה הוא מוחזק, בין במבה וטיטולים, מוסיפה לו מדליה על שרידות ...

אני בנקודת זמן שבה עלי לקבל החלטה אם להחליף את הלנסר עכשיו או בעוד שנה וחצי כשאצא לפנסיה. ואם עכשיו מה עכשיו? הכי מפתה זאת לנסר חדשה כי פשוט אין כמוה. אבל הקונצפט של רכב גדול וגבוה יותר מפתה מאד. הרכב האחר ששמתי עליו עין הוא ניסן קשקאי.

פורסם
אני לא רוצה צרפתיות...סורי. אולד פשן.

ולא חייב שבעה מושבים. את הרכב אני מכיר כי יש לבת שלי וכנראה שהסיבה שהוא נחשק, יש לה על מה להתבסס. חוץ מדוושות צפופות לא מצאתי בו פגם ותאמינו לי שהצורה שבה הוא מוחזק, בין במבה וטיטולים, מוסיפה לו מדליה על שרידות ...

אני בנקודת זמן שבה עלי לקבל החלטה אם להחליף את הלנסר עכשיו או בעוד שנה וחצי כשאצא לפנסיה. ואם עכשיו מה עכשיו? הכי מפתה זאת לנסר חדשה כי פשוט אין כמוה. אבל הקונצפט של רכב גדול וגבוה יותר מפתה מאד. הרכב האחר ששמתי עליו עין הוא ניסן קשקאי.

"לנסר חדשה כי פשוט אין כמוה"-???

מה כבר יש בלאנסר שאין במאזדה 3 או בקורולה או בסיטרואן C4?

פורסם
"לנסר חדשה כי פשוט אין כמוה"-???

מה כבר יש בלאנסר שאין במאזדה 3 או בקורולה או בסיטרואן C4?

תראה, היו בבעלותי המון מכוניות גם חדשות. יש דבר בלתי מוסבר שנקרא "כפפה ליד". היא מתאימה לי. ראשית האמינות המוחלטת. שנית הבטיחות. כשקניתי אותה ב 2009 היו (ויש) לה 7 כריות לעומת שש כנהוג בקטגוריה. היא נוחה לי, גבוהה, לא מעייפת בנסיעות ארוכות. הגיר ה"מיושן" טוב לי יותר מהרציפים/רובוטים/ למיניהם. לוח השעונים פשוט וברור. יש לה כמה חסרונות כמו חוסר כח שמאלץ לעשות קיק דאון ואז המנוע רועש אבל הרכב טס. וגם השירות של "אוטורן "ברעננה עושה את ההבדל. אין לי נסיון עם קורולה אבל נהגתי כמה פעמים במזדה 3. מבחינתי פשוט אין מה להשוות (לטובת הלנסר). האירופאית היחידה שהייתי מסתכל עליה היא סיאט בזכות הקורדובה שקנינו חדשה ב 2007 והיא כבר עם איזה 160000 ק"מ וגם כן עם אמינות מוחלטת.

לכן אם לא הייתי שואף לרכב גדול יותר, הייתי קונה לנסר חדשה (שהיא גם חזקה יותר) או אולי טולדו חדשה.

פורסם
אם אני לא טועה, במתיחת הפנים (שקרתה אי שם ב2008-9) נוספה רמת גימור פשוטה (ללא מגנזיום) והוחלף הגיר ל-5 הילוכים.

S-MAX באותם שנים הוא 2.3 ליטר ורכב מרווח ומפנק יותר. דלק הוא ישתה יותר ואחזקה...אני לא יודע.

מה לגבי סניק/גרנד סניק או סיטרואן פיקאסו?

חייב 7 מושבים?

ללא דעות מוקדמות אל תשווה אמינות של C4 למאזדה 5 ההבדל הוא תהומי ודרך אגב רנו בדגמים החדשים של הסניק שיפרו את האמינות בצורה מוחשית אבל עדין לא קרוב למאזדה או הטויוטה ורסו (תצורה עדיפה 2-3-2).

פורסם

אני גר ביישוב בו לא מעט משפחות עם יותר משלושה ילדים והיו תקופות שקרוב ל-20% (!) מהמכוניות ביישוב היו מאזדה 5...

ההבדלים במתיחת של 2011 הינם זניחים (יש לי לא מעט שכנים שהיו להם את שני הדגמים) מתיחת הפנים של אמצע 2008 היתה משמעותית הרבה יותר כשהגיר הוחלף מ-4 ל-5 הילוכים.

אם אתה שוקל (אולי) לרכוש חדש דלק מוטורס די גמישים כרגע במחירים של המאזדה 5, יש מקום להנחות משמעותיות (כך ע"פ אשת המכירות מסבירת הפנים בסוכנות מאזדה בבית המילניום ברעננה)

אם אתה בכל זאת רוצה להשאר עם אוטורן תוכל לסור לסוכנות השכנה ולרכוש מיצובישי אאוטלנדר (יש אפילו ידני ב-145000 ש"ח)

קשקאי? אולי גבוה אך לא בהכרח מרווח יותר מהלנסר שלך, האמת - כשאני נזכר במחירי הטיפולים שנגבו ממני במוסך "מרתון" ברעננה כשטיפלתי שם בגראנד סניק שהיתה לי, אני נוטה למחוק את האופציה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...