Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר על רכב מאזדה 6, 2004.

נורת כרית אויר דולקת לסירוגין, הבהובים, וגם קבוע. מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה נפוץ

וברוב המקרים צריך לנקות את החוטים/קונטקטור שמתחת למושב נהג.

השאלה היא האם בכדי לנקות את זה מספיק מפתח מחוץ לסוויץ', או שצריך לנתק גם את המינוס במצבר?

והאם בתהליך הנ"ל יכולה להגרם בעיה לרכב שכדאי לדעת ולשקול מראש?

תודה!

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

לדעתי,עדיף לבדוק מס' דברים:

א.שהמצבר אינו חלש מידי/קטבי המצבר אינם מהודקים היטב (תקלות שיכולות בקלות להדליק את הנורה).

ב.אם יש באפשרותך להתחבר לסורק תקלות ולגלות איזה קוד תקלה קיבלת,תוכל לקבל הכוונה טובה יותר.

ג.לגשת לחשמלאי רכב כדי שיבדוק ראשית אם בטעות לא התנתק קונקטור/חיבור כלשהו.

כיוון שזו מע' בטיחותית,אלא אם כן אתה בעל מקצוע לא הייתי מתעסק לבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תספור את ההיבהובים וחזור לעדכן.

הקוד תקלה הנפוץ הוא קוד 48 ו 47 (4 היבהובים ארוכים ו7-8 קצרים), המעיד על תקלה בחיישן תפוסה בכיסא הנוסע ליד הנהג.

פורסם

הלכתי לחשמלאי שעשה לי ניקוי וצמות חדשות מתחת לשני הכסאות הקדמיים, לא עזר!

המצבר הינו מצבר חדש 60 אמםר של שנפ נקנה לפני כמה ימים (התקלה מלפני).

מה שנשאר זה רק חיישן אני חושב...

יש לי שאלה מאוד חשובה! האם נורת כרית אויר דולקת משפיע בביצועיו/בסחיבה של הרכב או בכח שלו?

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

הנורה לא משפיעה על ביצועי המנוע.

מה שכן הנורה מתריעה על תקלה במערכת כריות אוויר, ובמקרה של תאונה המערכת לא תתפקד.

במידה ומדובר בקוד תקלה שהזכרתי קודם, בדביל לטפל בבעיה הזו צריך להחליף את המושב של הכיסא שאיתו מגיע החיישן, במידה והחיווט תקין.

• תוכן חדש...