Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב. אני גבוה כמעט 2 מטר וסובל מבעיות גב. לכן אני מעוניין ברכב שאוכל לשבת בו זקוף שאראה טוב את הלמעלה של הדרך, ושיהיה נוח לגב כמו גם מתלים נוחים שלא ארגיש את תחלואי בכביש בקלות. אשמח להמלצות מיודעי דבר :)

(מבחינת תקציב מעדיף לרכוש רכב שנמצא לפחות 3 שנים על הכביש)

פורסם
הכל תלוי בתקציב. אפשרויות הן טויוטה ורסו, רנו סניק, פיג'ו 3008 ודומותיהן. נסה לכוון קצת יותר. גיר, תקציב ונסועה שנתית.

אני מעוניין בגיר אוטומטי, תקציב כ-60000 גמיש. אני נוסע בשנה כ-10K.

לקחתי את הפיג'ו 308 לכמה ימים והיא גבוהה ומרגישה נוחה חוץ מהמושב שעושה כאבי גב, לכם שמתי כרית אורטופדית שמחזיקה את הגב ישר, אבל מרחיקה אותי ממשענת הראש, דבר שהוא מסוכן במקרה של תאונה. חשבתי אותלי להלביש הרחבה על המשענת ראש. יש דבר כזה?

פורסם

פורשה קאיין 2010.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סוזוקי SX

כשנכנסתי לרכב הופתעתי מהתקרה הגבוהה(מה שגם הנמיך לי ממנו).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מכיר את הבעיה מקרוב. אולי סיטרואן C5?

הסוזוקי לא בשבילך. נכון מרווחת אבל ממש לא נוחה. אחד הרכבים עם הכסא הנח ביותר שהיו לי הוא הפיגו 406. חבל שאי אפשר למצוא כסא כזה היום.

פורסם
מכיר את הבעיה מקרוב. אולי סיטרואן C5?

הסוזוקי לא בשבילך. נכון מרווחת אבל ממש לא נוחה. אחד הרכבים עם הכסא הנח ביותר שהיו לי הוא הפיגו 406. חבל שאי אפשר למצוא כסא כזה היום.

הנוחות של סוזוקי לא משהו אבל:

לפני שאתה שולל לפותח הדיון רכבים על סמך תחושות בגוף שלך, תן לו לבנאדם להחליט לבד אם SX4 לא נוחה למרות היתרון בגובה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
סוזוקי SX

האמת נסעתי בו והתקרה לא הייתה לי גבוהה מספיק, הרגשתי גבולי עם התקרה כשישבתי זקוף...

פורסם

ב308 ברמת הגימור הגבוהה [פרמיום] המושב שונה לגמרי מבדגם הפשוט,אם הרכב התאים לך למעט המושב,יכול להיות שזה הפתרון שלך,פשוט תבדוק את ה308 ברמת אבזור פרמיום,מקווה שזה יעזור לך.

פורסם
סוזוקי SX

הסוזוקי רכב זוועה בכל מה שקשור לנוחות.

פורסם

תבדוק אולי אמריקאית גדולה, נניח מאליבו 2008-9.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אני מעוניין לרכוש רכב. אני גבוה כמעט 2 מטר וסובל מבעיות גב. לכן אני מעוניין ברכב שאוכל לשבת בו זקוף שאראה טוב את הלמעלה של הדרך, ושיהיה נוח לגב כמו גם מתלים נוחים שלא ארגיש את תחלואי בכביש בקלות. אשמח להמלצות מיודעי דבר :)

אהלן.

אני גם גבוה יחסית 197 ואני נוהג בהונדה ג'אז (הדגמים החדשים)

האוטו יחסית גבוה ומאוד מרווח ונוח לנהיגה.

תנסה.

עוד רכב קטן שהיה לי נוח זה הסיריון.

• תוכן חדש...