Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה למחשב לצורך סקייפ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מבקש המלצה למצלמה למחשב לצורך סקייפ , בנוסף אני צריך מיקרופון לסקייפ , ע"מ שאני יוכל לדבר .

אם מישהו יוכל לתת המלצה על מוצרים אלו מאייבי , אשמח לקבל .

בינתיים מאחל שנה טובה וחג שמח .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מצלמה פשוטה שיש עליה מיקרופון הייתי ממליץ על Microsoft VX-800

ואם תרצה איכות כל המצלמות HD למינהם של Logitech.

לדעתי לא תחסוך הרבה בהזמנה מאיביי, אם כי הם דיי זולות בארץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מצלמה פשוטה שיש עליה מיקרופון הייתי ממליץ על Microsoft VX-800

ואם תרצה איכות כל המצלמות HD למינהם של Logitech.

לדעתי לא תחסוך הרבה בהזמנה מאיביי, אם כי הם דיי זולות בארץ.

מאז ומתמיד לוג'יטק היו טובות בWEB CAM לצרכן הלא מושכל שכמותי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כל מצלמת רשת הכי פשוטה של Microsoft/Logitech תעשה את העבודה. לא להתפתות למוצרי מדבקה הזויים למיניהם לדוגמאת GPT/סילבר ליין וכו', יעשו יותר צרות מאשר יעבדו, אם בכלל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ממליץ לרכוש מצלמת רשת התומכת ב 720P שזה HD לפחות ומדוע?

בגרסאות הקודמות של סקייפ ניתן היה לעשות שיחות ב720P וכיום בגרסאות הכי חדשות ניתן אף לבצע שיחות ב 1080P.

בהחלט יש הבדל משמעותי ברגע שיש לך מצלמת רשמת HD חד וחלק. והן אפילו מאוד זולות.

יש לקחת בחשבון דבר אחד, בכדי ששני הצדדים יוכלו לקיים שיחת HD, גם אם רק אתה משגר HD, הצד השני חייב לקיים דרישות מינימאליות כגון מעבד כפול ליבה לדוגמא וכמות זיכרון RAM ומהירות הורדה מסויימת.

דרישות אלו עולות בהתאם ל 1080P.

בשביל לקיים שיחת HD בסיסית בסקייפ, דרושה העלאה של לפחות 300-350 קילובייט = 3 מגה אפלוד לפחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש Microsoft LifeCam Cinema כבר למעלה מ- 3 שנים, מאוד מרוצה ממנה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

עבורך, כל מצלמת רשת HD במחירים התחלתיים, אצל לוגי'טק זה החל מ 140 בערך דגם C270H יש אצל KSP למשל, אצל מייקרוסופט ניתן למצוא בזול יותר באיזור ה 100 לדעתי... רק להכנס לסינון של מייקרוסופט.

בהחלט ישנו שיפור מהותי כאשר 2 הצדדים מסוגלים לקיים שיחת HD דרך סקייפ וכמובן, כלל , ככל השהמצלמה שלך איכותית וטובה יותר, ה HD יהיה כתוספת מכיוון שכשאיכות התמונה טובה, זה כבר לא קריטי כל כך אבל עדיין, יהיה חד יותר לקיים ב HD.

אני מדבר מנסיון, כבעל מצלמה של LOGITECH PRO 9000.

• תוכן חדש...