Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה שנקנתה בסוף 2011 ולכן עדין באחריות.

לאחרונה יש לי תופעה מאוד מעצבנת של זמזום (רעידות) מצד דלת הנהג שמגיעות ביחד עם הצלילים הנמוכים מהרדיו.

אני חייב לציין שמערכת השמע שלי היא המקורית, לא התעסקתי בדלתות אף פעם ועוצמת השמע שלי סבירה.

התופעה מתרחשת רק כאשר החלונות סגורים.

מה כדאי לעשות? והאם מוסך אמור לטפל בתופעה במסגרת האחריות?

הבנתי שפירוק הדלת יחסית מסובך באיביזה ולכן אני לא בטוח אם בכלל אני רוצה שהמרכזי/המורשה יגע לי בדלת.

תודה לעוזרים

פורסם

כניראה משהו קצת משוחרר,אני חושב שכאשר החלונות פתוחים יש רעש רוח ולכן אתה לא שומע את הזימזום,מה לעשות? אם זה מפריע אין בררה לפתוח ולראות,איני יודע אם זה מסובך,אבל אולי יש מדריכים ברשת או ב YOUTUBE.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך לא לפרק לבד ולגשת למוסך מורשה שהם ישברו את הראש.

תנצל את ההזדמנות שהרכב עדין באחריות אולי יש איזה בורג משוחרר או קליפס שבור שגורם לרעשים.

באותה הזדמנות אני ממליץ לך לעמוד ולראות איך הם מפרקים את הדיפון של הדלת כדי שלא יגרמו נזק או ישברו קליפסים ויסגרו

את הכל בחזרה כאילו כלום לא קרה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...