Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 טורבו

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע פרטים על הרכב הזה? אני יודע שהיו 4 כאלה בארץ, 1 רוסקה ונקנתה ע"י מישהו. זה שריסק קנה אחת נוספת בצבע אדום ויש חוץ מ2 האלה עוד 2. הרכב גם קבריולט אם זה עוזר לכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא טורבו.

אין רנו 19 טורבו.

אתה מדבר על 19 16V.מנוע 1800 עם 16 שסתומים.הספק בין 136 ל138 כ"ס.

אין הרבה כאלה בישראל.האדומה חונה ליד העבודה שלי (הכחולה היתה שם לפניה,רוסקה והאדומה נקנתה במקומה).

בישראל כולן פתוחות.יש גם קליאו RSI עם מנוע כזה.היא בצבע צהוב.

סה"כ אוטו נחמד.הסיכויים למצוא כזה מאוד נמוכים.אלטרנטיבה זולה ל306 קבריו-עם יותר כוח.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה מכיר את הבעלים של האדומה???? כי הוא בערך משפחה הוא צבע את הפלסטיק מסביב לידית הילוכים באדום גם. חוץ מזה האוטו שווה משהו או שזה סתם פוזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר - כמה לדעתך תעלה הסבה של רנו 19 1.8 "רגילה" ל- 16V?

אני לא מדבר על שיפורים, אלא על שתילת מנוע 16V סטנדרטי באוטו סטנדרטי.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

זה נכון שפעם הביאו קליאו מוגדשת לארץ בכמויות בודדות?

או שזאת אותה קליאו שתומר הזכיר?

אני רק זוכר שהדגם שלה זה קליאו ועוד איזה מילה שנשמעת בצרפתית (פשוט ברח לי השם מהראש)

פורסם

לא היתה קליאו מוגדשת

מה שכן היתה ויש ממש בודדות בארץ, לי יצא לראות רק אחת לפני כמה שנים זו קליאו וייליאמס.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

לפי מה שאני זוכר, בדגמים הישנים, שנת 90 בערך יוצרו דגמים של רנו 19 עם מדגש.

לא נראה לי שמישהו הביא אותם לארץ אי פעם.

ע"מ לשלב את המגש היה צריך להרים פעמיים את לחצן העברה להילוך אחרי בידית ההילוכים.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

• תוכן חדש...