Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות OSRAM Night Breaker מול philips Vision Plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחר קריאה ארוכה כאן בשרשורים קודמים בנוגע לנורות, הבנתי שנורות ההלוגן הכי טובות לאור לבן ככל האפשר הן שתי הסוגים שבכותרת.

ברצוני לדעת מנסיונם של אנשים מי מהנורות מאירה יותר חזק? האור של מי מהן יותר לבן? ומי מהן בעלת אורך חיים ארוך יותר?

יש לציין שפוזת הקסנון לא מעניינת אותי. מה שחשוב לי זה אור לבן וחזק ככל האפשר שלא מעייף את העיניים (אך כזה שגם לא מסנוור).

(כדאי לציין שבאיביי מחירם של האוסרם הוא כמעט חצי מזה של פיליפס)

תודה מראש לעונים.

פורסם

לי היו ברכב הקודם אוסרם NB, והאור היה לבן, עד כמה שהלוגן יכול להיות לבן,

והאור היה חזק בכ-20% לפי הערכה גסה ואישית שלי. לא יודע לגבי הפיליפס,

אבל בזמנו שיקול המחיר היה זה שהכריע, כיוון שלא היה נראה לי הגיוני לשלם 50%

יותר על הפיליפס.

פורסם

היו לי פיליפס כאלו גם, לא זוכר את הדגם המדוייק אבל לאחר תקופה היו הופכות לצהובות. משהו שלא הצלחתי להבין

אני כרגע עם ה OSRAM למעלה אם כי הן אינן עוברות טסט כיוון שהסטנדרט של הרכב שלי לא מגיע עם אור בגוון "כחלחל" - למרות שהאור לבן מאוד (אבל הזכוכית כחולה).

אני עם זוג האוסרם כבר שנתיים. מרוצה. עלו לי כ 150 ש"ח

Opel Adam S 2017

פורסם

חבר'ה, אתם בטוחים שאתם מדברים על ה Vision Plus ולא על ה X-Treme Vision של פיליפס?

שאלה נוספת, אצלי יש נורות נפרדות לאור דרך ואור גבוה (נורות H7).

האם הנורות המדוברות מתאימות גם לאור גבוה (ואז אצטרך לקנות 2 זוגות) או רק לאורות דרך?

mohen, מה זה MTEC?

תודה מראש.

פורסם

רגע, ואם אני רוצה לשים נורות כאלה אבל חוקיות, מה הקטע להשים הלוגן כאלה ואז להוציא לפני טסט ושכל פעם יקחו לי כסף על עבודה של פירוק נורות והרכבה, לא כולם יודעים איך לעשות את זה.

פורסם
רגע, ואם אני רוצה לשים נורות כאלה אבל חוקיות, מה הקטע להשים הלוגן כאלה ואז להוציא לפני טסט ושכל פעם יקחו לי כסף על עבודה של פירוק נורות והרכבה, לא כולם יודעים איך לעשות את זה.

הנורות המדוברות בנושא הדיון חוקיות למהדרין.

פורסם
חבר'ה, אתם בטוחים שאתם מדברים על ה Vision Plus ולא על ה X-Treme Vision של פיליפס?

שאלה נוספת, אצלי יש נורות נפרדות לאור דרך ואור גבוה (נורות H7).

האם הנורות המדוברות מתאימות גם לאור גבוה (ואז אצטרך לקנות 2 זוגות) או רק לאורות דרך?

mohen, מה זה MTEC?

תודה מראש.

אתה צודק, אלו באמת הX-treme Vision :( מצטער.

http://www.powerbulbs.com/store/category/philips-xtreme-extreme-vision-car-headlight-bulbs

אחלה אתר אגב, אני קונה רק שם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה צודק, אלו באמת הX-treme Vision :( מצטער.

אחלה אתר אגב, אני קונה רק שם.

אז ביחס ל Vision Plus אני מבין שהאוסרם יותר טובות?

אגב, האם ה X-treme Vision חוקיות?

פורסם
אני מבין מדבריך ששני הסוגים האלה עוברים טסט בוודאות?

במידה והותקנו נכון - כן.

החוק מתיר נורות בצבע צהוב או לבן, ואינו מתיק נורות בצבע כחול.

אם פסלו אותך במבחן לא כדאי לך לריב איתם. תחליף אותן בחזרה רק לטסט. זה כמה דקות עבודה...

פורסם

היה לי בעבר את הנייט ברייקר, אהבתי נורא את הנורות האלה.

זה לא היה בידיוק לבן, זה היה צהוב אבל ממש ממש בהיר, כמעט לבן.

האירו לי הרבה יותר טוב מכל שאר הנורות הפשוטות שקונים באוטו דיפו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
במידה והותקנו נכון - כן.

החוק מתיר נורות בצבע צהוב או לבן, ואינו מתיק נורות בצבע כחול.

אם פסלו אותך במבחן לא כדאי לך לריב איתם. תחליף אותן בחזרה רק לטסט. זה כמה דקות עבודה...

אני חש אמביוולנטיות במה שאמרת... :cool:

• תוכן חדש...